AndreaK -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (24.10.2011 21:39:53)
Vuko... meni je on ljubav jos iz osnovne skole, zbog njega mi se ni jedan decak u skoli nije svidjao [sm=smiley36.gif] ...jao, kad se setim.... Jered....njami.....
Anoniman -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (27.10.2011 15:26:09)
Setila sam se! Antonio Banderas! [sm=love.gif]
mihi -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (27.10.2011 17:54:47)
Džordž Kluni, kao vino što je stariji sve je bolji, apsolutno neodoljiv u njegovom podslednjem filmu koji sam gledala "Amerikanac".
Celeste -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (27.9.2012 22:45:03)
sanji -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (27.9.2012 23:20:52)
Johnny Depp definitivno br.1 a ima ih još par! [sm=smiley1.gif]
pepeljuga -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (27.9.2012 23:22:24)
I meni Johnny Depp [sm=smiley9.gif]
Yula -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (27.9.2012 23:26:45)
Miki Rurk u Divljoj orhideji i 9 1/2 nedelja [sm=smiley1.gif] A onda se odao porocima i ostario, ofucao se sacuvaj Boze. Sada je vec pokojni [sm=smiley13.gif]
Yula -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (27.9.2012 23:31:44)
IZVORNA PORUKA: Jeca*
NE znam da li se secate serije Na tajnom zadatku. Tip cuva neke manekenke. Taj glumac je poginuo na snimanju serije. Jedva sam ga prezalila kao klinka. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image]
Istooooo! [sm=smiley36.gif] Al' smo matoreeeeee! Sada se vise tog lika skoro i ne secam, znam samo da je bilo smedje plav. I tacno mi je taj lik bio prva filmska ljubav [sm=smiley36.gif]
pepeljuga -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (28.9.2012 0:04:28)
Yula, Miki Rurk nije pokojni, osim ako si mislila figurativno [sm=jezicek.gif]
Ja se secam da mi se svidjala serija Na tajnom zadatku, mada se uopste ne secam o cemu se radilo iako sam matora kao biblija [sm=smiley36.gif]
Anoniman -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (28.9.2012 8:03:30)
Vincent Cassel, Gary Oldman, Viggo Mortensen...
Janncica -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (28.9.2012 8:30:01)
Jason Statham ....mmmmm....[sm=smiley9.gif]
bice devojcica -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (28.9.2012 10:24:48)
George Clooney i serija ER... Sta reci[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/love.gif[/image]
Yula -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (28.9.2012 10:31:07)
IZVORNA PORUKA: pepeljuga
Yula, Miki Rurk nije pokojni, osim ako si mislila figurativno [sm=jezicek.gif]
Ja se secam da mi se svidjala serija Na tajnom zadatku, mada se uopste ne secam o cemu se radilo iako sam matora kao biblija [sm=smiley36.gif]
Ozbiljno???? Muz mi pre nekih mesec dana rekao da je cuo na TV-u da je poginuo na skijanju! Svasta, bas cu da proverim na netu.
Yula -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (28.9.2012 10:32:09)
IZVORNA PORUKA: gae_gr
[sm=bravo.gif]
A Kasel mi je gadan do zla Boga [sm=smiley36.gif]
minna -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (28.9.2012 10:34:03)
IZVORNA PORUKA: Janncica
[sm=love.gif]
A miki R. je ziv, to je bila lazna vest da je poginuo
Yula -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (28.9.2012 12:54:30)
Istina, ziv je, proverila na netu, ali izgleda kao sam djavo, sta uradi covek od sebe, za nepoverovati.
anajid -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (28.9.2012 12:58:30)
Ju izgleda kao cudoviste,strasno.Od onakvog frajera nekad,ne znam sta mu bi[sm=zmeden.gif]
Ana RR -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (28.9.2012 13:01:50)
IZVORNA PORUKA: mihi
Džordž Kluni, kao vino što je stariji sve je bolji, apsolutno neodoljiv u njegovom podslednjem filmu koji sam gledala "Amerikanac".
adulence -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (28.9.2012 13:07:52)
IZVORNA PORUKA: Janncica
janncice on je apsolutno predobar...
Anoniman -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (28.9.2012 13:08:03)
Ralf Fajns, na prvi pogled[sm=smiley1.gif]
Anoniman -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (28.9.2012 13:09:14)
IZVORNA PORUKA: Yula
IZVORNA PORUKA: gae_gr
[sm=bravo.gif]
A Kasel mi je gadan do zla Boga [sm=smiley36.gif]
A on je meni tako savršeeeen... Nije ni čudo što je Monika pala na keca. [sm=jezicek.gif]
nela79 -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (28.9.2012 13:12:39)
Geri Oldman u Scarlet Letter Dzordz Kluni u Od sumraka do svitanja
U svim ostalim filmovima nije to to, ali u ova dva su mi .....mmmmmm [sm=smiley1.gif]
LillyT -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (28.9.2012 22:16:54)
IZVORNA PORUKA: Yula
IZVORNA PORUKA: Jeca*
NE znam da li se secate serije Na tajnom zadatku. Tip cuva neke manekenke. Taj glumac je poginuo na snimanju serije. Jedva sam ga prezalila kao klinka. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image]
Istooooo! [sm=smiley36.gif] Al' smo matoreeeeee! Sada se vise tog lika skoro i ne secam, znam samo da je bilo smedje plav. I tacno mi je taj lik bio prva filmska ljubav [sm=smiley36.gif]
vukosava -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (29.9.2012 1:08:38)
IZVORNA PORUKA: Nedja RR
Ralf Fajns, na prvi pogled[sm=smiley1.gif]
Ne znam sto ali volim da ga gledam, bas sad imam onaj film snimljen u BG vidis spava mi mala mogla bi sad da odgledam...
vukosava -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (29.9.2012 1:11:25)
IZVORNA PORUKA: AndreaK
Vuko... meni je on ljubav jos iz osnovne skole, zbog njega mi se ni jedan decak u skoli nije svidjao [sm=smiley36.gif] ...jao, kad se setim.... Jered....njami.....
Ja se bila zaljubila u jednog decka jako licio na njega, samo braon oci, ista frizura i isto oblacenje...