RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori … o svemu i svačemu

Poruka

Peace* -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (28.10.2014 14:40:33)

Jaoooo, do suza sam se nasmejala. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Buba Mira -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (28.10.2014 14:42:56)

Pih, okačila ga je neka anonimna, to može da bude i Andrej Vučić [sm=jezicek.gif]

choopa choops -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (28.10.2014 14:42:59)

IZVORNA PORUKA: Peace*

Kad kucam savršen muškarac u search, izbaci mi temu "kako ste upoznale svog muža?" [sm=jezicek.gif]

Hhhhhahhhh Nemam ništa da dodam [sm=jezicek.gif]

IZVORNA PORUKA: Buba Mira

Tebi još dobro i izbaci, meni izbaci temu OČAJNICA. [sm=smiley36.gif] Pretpostavljam da je reč o nekoj travki, ako nije, onda sudbina želi nešto da mi kaže [sm=jezicek.gif]

Vi ste lude [sm=jezicek.gif]

Bubo, ja se sjećam Ejdana, bre! To mi je prvo palo na pamet. Ko je za Zverku, a ko za Ejdana [sm=jezicek.gif]

Peace* -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (28.10.2014 14:43:44)

Pih, okačila ga je neka anonimna, to meže da bude i Andrej Vučić [sm=jezicek.gif]

hahahahahahahahahahahahaahahahahahahah

Meni se nikada nije dopadao, ali za one kojima jeste: Evo kako danas izgleda gospodin Zverka!

Buba Mira -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (28.10.2014 14:45:09)

Ejdan je mačak, kakav bre Zverka i bakrači. Ejdan može od metle da ti izdelje oklagiju [sm=smiley36.gif], a onaj Zverka ima košulje i odela, treba to peglati, dakle - NOOOOU, Ejdane, kam tu mama. [sm=smiley36.gif]

choopa choops -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (28.10.2014 14:45:39)

IZVORNA PORUKA: Peace*

KO ga je prvi okačio????

KLIK [sm=hudicek.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Bubo ko te vuko za jezik!

Buba Mira -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (28.10.2014 14:48:02)

Nije dokazano da je Taša vlasnik tog posta, molim lepo! [sm=smiley36.gif]

To je fantomski post!

choopa choops -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (28.10.2014 14:48:07)

Ejdan je mačak, kakav bre Zverka i bakrači. Ejdan može od metle da ti izdelje oklagiju [sm=smiley36.gif], a onaj Zverka ima košulje i odela, treba to peglati, dakle - NOOOOU, Ejdane, kam tu mama. [sm=smiley36.gif]

Sve se slažem!

Peace* -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (28.10.2014 14:51:47)

Ja voooolim odela i kravate na muškarcima, ali peglanje istih zaista zvuči frustrirajuće.

I odoh sada kućama, da se smeškam mužu. [sm=smiley4.gif] Čudno će me gleda, inače sam nadrndana bez razloga već danima. [sm=smiley29.gif]

choopa choops -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (28.10.2014 15:00:16)

Ajde [sm=smiley1.gif]

Ja idem da tražim ko je prvi šerovo Ejdana na RR [sm=jezicek.gif] A mogla bih da se zakunem da nije Buba [sm=hudicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley31.gif]

Buba Mira -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (28.10.2014 15:02:47)

Čupo pa ostaviiii miiiiii makar siiiiiiiiiiiiiiiiiinaaaaaaa [sm=jezicek.gif]

emicaa -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (28.10.2014 15:04:28)

ne volim plavusane ali ovaj mi je tako dooobaaar...
i naravno on

jelenica011 -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (28.12.2014 13:01:39)

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

Onaj mali slatki iz Bekstva iz zatvora [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
[img]http://www4.slikomat.com/09/0910/qqm-prison.jpg[/img]

srrrceee moje

[img]http://www4.slikomat.com/09/0910/6s2-Prison.jpg[/img]

i meni [sm=smiley36.gif]
[sm=smiley36.gif] posle kazu mi gay,ko da cu ga muvam [sm=jezicek.gif]

opcinjena -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (28.12.2014 19:18:34)

Nikola Djuričko [sm=smiley1.gif]

Da dodam - sanjala sam da imamo seksualne odnose. I bilo je lepo [sm=jezicek.gif]

Plavusa34 -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (11.3.2015 6:39:47)

jeste desilo se [sm=smiley36.gif]

Figaro88 -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (24.4.2015 19:38:08)

Onaj pop iz Kud puklo da puklo je [sm=zz_inlove.gif]Bas moj tip muskarca [sm=smiley36.gif]

Bibilib -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (25.4.2015 18:14:38)

Bilo je vise njih u koje sam se zaljubljivala i posle nocima razmisljala o njima i njihovim delima[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (26.4.2015 6:36:52)

[img]http://www4.slikomat.com/13/0426/r31-600ful.jpg[/img]
juce bio film na nekom kanalu..
on je meni taaako privlacan,prosto ima nesto u njemu!
dzon malkovic

Ana RR -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (26.4.2015 6:42:18)

Jao branki, i ja sam nekad otkidala na njega [sm=smiley36.gif] ima nešto u njegovim očima i glasu što je jako sexi [sm=smiley1.gif]

branki* -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (26.4.2015 6:44:41)

bogme,anci,ima[sm=smiley36.gif]ne bih mu odolela[sm=smiley36.gif]

Maraj -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (26.4.2015 12:03:30)

Glumci iz filmova Taxi i Transporter
Uh mnogo mi se svidjaju takvi muškarci. Ne volum one sa baby face-om

tekilica -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (27.4.2015 11:00:07)

Maraj, divan izbor :)

Mada, zaljubila sam se u Jude Law-a cim sam pogledala njegov film, a prvi koji sam pogledala je Krokodilove suze, iliti Besmrtnost. Mnoooooooooogo sam se ja puta zaljubila u glumce, nakog samo jednog filma sa njima. Na primer, u Klinta Istvuda sam se odmah zaljubila :) Ali, u filmu Dobar,los zao, da se razumemo, ne u ove novije :)

Ana RR -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (17.9.2015 0:32:27)

Malopre sam gledala spot David Guetta u kome je James Purefoy mmmmmm.... odavno ga nisam nigde gledala. Tako sexy muškarac..

klik

MAMAMAJ -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (17.9.2015 7:28:36)

Noah Wyle.
Glumio dr Johna Cartera u ER. Bio isti moja prva dečija ljubav, s njegovim blago telećim pogledom [sm=smiley36.gif] ali umirala sam za njim. [sm=smiley1.gif]

jocajaca -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (17.9.2015 8:37:23)

Moja prva ljubav bio je Edward Furlong kada je glumio u Terminator 2-gledala sam ga čini mi se svaki dan.
Sad čim vidim da u filmu glumi Denzel Washington odma sve ostavljam i sjedam da gledan, od kad sam odgledala Man on fire ne propuštam ni jedan njegov film a taj Man in fire bi mogla gledati stalno.
A NIkola Ristanovski mi je isto mmmm ustvari vise njegov glas. Gledala sam ga u Rodama i ustvari sam prvo čula glas pa sam onda pogledala i od tada bi ga stalno mogla slušati onaj divni promukli glas odmah se sva naježim [sm=zz_wub.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 11 [12] 13   Sledeća stranica >   >>