RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori … o svemu i svačemu

Poruka

mali_mis -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (26.10.2014 11:42:12)

Meni je Patrik Svejzi mljac, i mogu Prljavi ples da gledam milion puta i nikada mi nece dosaditi. I bila sam ludo zaljubljena u Dzima Morisona, al on nije glumac.
Od ovih zivih, uvek cu biti zaljubljena u Srdjana Todorovica, iako mi uopste nije lep, ali mi je mnogo simpatican [sm=smiley36.gif]

choopa choops -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (26.10.2014 12:23:14)

Ja nisam ni čula, a bome ni vidjela pola ovih što stavljate. Vidi se da ne gledam serije [sm=smiley36.gif]

Vidim da sam već davno pisala za Jean Marc Barr-a, to je nekako bio glumac koji mi je baš ostavio pečat. Možda više ta uloga, nego on.

Ali, da napišem koji su meni glumci frajerčine i po, iako imaju godina:

Kevin Costner
Bruce Willis.

pipi_coco -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (26.10.2014 12:46:06)

IZVORNA PORUKA: Klarita

OVAJ pa,
hmmmmmmmm seticu se jos...sve sami doktori [sm=smiley36.gif] ali to su mi omiljene serije, sta cu[sm=smiley36.gif] a,

nip/tuck , dr C. Troy njam, njam [sm=smiley20.gif]

mati -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (26.10.2014 13:36:13)

Meni je Dzordz Kluni jedan jedini i nezamenljiv... Koliko god godina imao cikica se drzi i IZGleDa bogami...

doktorkakristal -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (27.10.2014 22:32:25)

KLARITA i meni je on vrh [sm=smiley36.gif]
a tek Kluni da ne pricam frajer za sva vremena

Mala Elena -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (27.10.2014 22:38:32)

Ovaj [sm=love.gif]

Ana RR -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (28.10.2014 3:35:29)

IZVORNA PORUKA: mali_mis

Meni je Patrik Svejzi mljac, i mogu Prljavi ples da gledam milion puta i nikada mi nece dosaditi.

I meni [sm=smiley1.gif] moja kuma i ja smo kao klinke pred polazak u školu gledale Prljavi ples, pa kad se vratimo iz škole završimo, pa onda ujutru opet.. i tako daaaaaanima [sm=smiley36.gif]

A one and only definitivno Kluni [sm=zz_inlove.gif] kao vino je, što je stariji sve je bolji [sm=zz_rolleyes.png]

Mariya -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (28.10.2014 12:28:51)

[img]http://www4.slikomat.com/10/1210/h5y-dr..jpg[/img]
Patrick Depmsey uhh, a ne volim dugokose ni plavooke muskarce.
A od matoraca, Kevin Kostner mi je bas simpatican, kao i Sting!!!uopste nije moj tip, ali sting ima nesto sto ga cini taako privlacnim..
https://www.youtube.com/watch?v=C3lWwBslWqg&index=1&list=PL64RbZTltQstgWMaEcILSGQqchLZLM0zT

choopa choops -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (28.10.2014 13:42:21)

IZVORNA PORUKA: Mariya
Sting!!!uopste nije moj tip, ali sting ima nesto sto ga cini taako privlacnim..
https://www.youtube.com/watch?v=C3lWwBslWqg&index=1&list=PL64RbZTltQstgWMaEcILSGQqchLZLM0zT

Istina [sm=smiley1.gif]

Peace* -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (28.10.2014 13:55:47)

[img]http://www4.slikomat.com/13/1028/upe-mamurl.jpg[/img]

Kako se čovek zove????

Mada, ja u filmovima retko padam na izgled, padam na uloge. I najružniji muškarac može da mi bude naj naj najlepši, ako glumi muškarca sa karakteristikama koje mi u tom momentu fale u životu. [sm=smiley5.gif]

choopa choops -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (28.10.2014 14:00:51)

Ne znam, al' je dobar [sm=smiley4.gif]

Da, i ja kažem da je bitna uloga.

Peace* -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (28.10.2014 14:05:07)

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Ne znam, al' je dobar [sm=smiley4.gif]

Sa sve tom krvavom usnom. [sm=love.gif]
[sm=smiley9.gif]

U principu volim mršave muškarce, ne ložim se (više - omatorila) na mišiće. Volim baby face.
Ali, kažem, skroz nema pravila.

Pre koji dan sam gledala film Slučajni muž, i Jeffery Dean Morgan je oooodličan! [sm=smiley4.gif]

emicaa -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (28.10.2014 14:07:40)

Peace zove se Bradly Cooper i mnogo je grrrr [sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (28.10.2014 14:12:08)

IZVORNA PORUKA: Peace*
Kako se čovek zove????

On skoro u svakom filmu koji sam gledala igra nekog 'ljigavca' i zna pošteno da me nervira [sm=smiley36.gif]

Peace* -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (28.10.2014 14:12:54)

[sm=love.gif]

Peace* -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (28.10.2014 14:14:53)

I ova dvojica su grrrrrrrr

[img]http://www4.slikomat.com/13/1028/qc5-2Cello.jpg[/img]

Odgledajte koncert iz Pule. KLIK

Buba Mira -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (28.10.2014 14:21:41)

Ne dirajte mi Bredlija Kupera, on je moooooj! [sm=smiley1.gif]

Njega sam prva ja šerovala na RR pre više godina i imajte poštovanja! [sm=smiley36.gif]

jess021 -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (28.10.2014 14:21:44)

Mat Damon u filmu Bornov identitet!

Peace* -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (28.10.2014 14:25:51)

E, ja sam sigurna da sam negde stavljala slike, a sada izlistah celu temu i nema. Jel bila neka druga tema, Miro? [sm=zmeden.gif]

Bio je sigurno taj lepi (tvoj) čika [sm=smiley36.gif], i u to vreme Vin Diesel (sad ga ne bih močugom pipnula). [sm=smiley36.gif]

choopa choops -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (28.10.2014 14:30:50)

Ko prvi šeruje, njegov je [sm=smiley36.gif]

Tash, kriterijumi se mijenjaju s godinama, sigurno. Mada ja ionako nikad nisam bila fan mišićavih [sm=smiley36.gif]

P.S. Ili je deja vu, ili se i meni čini da smo mnoge teme prošle i onda tražim svoje postove i nema ih? Ili nam je neko brisao postove za inat [sm=jezicek.gif] Šaalim se. Mada znajući koliko sam često znala ( i još uvijek imama taj talenat izgleda) da odem of topic, ne bi me čudilo da nađem svoj post kako hvalim nekog glumca u temi o carskom rezu [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif]

Peace* -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (28.10.2014 14:32:06)

[sm=jezicek.gif]

Kako te je lepo čitati. Nedostajala si!

Buba Mira -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (28.10.2014 14:34:49)

Imale smo neku temu o savršenim muškarcima, trt mrt, čini mi se? Negde sam ga kačila sto posto, njega, onda onog što je bio drvodelja u Seksu i gradu, Kerinog bivšeg, Ejdana. Ma kačila sam ga sto posto, isti moj bivši, Goran, kačila bi ja i Goranove slike no nije red [sm=jezicek.gif]

Peace* -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (28.10.2014 14:36:14)

Kad kucam savršen muškarac u search, izbaci mi temu "kako ste upoznale svog muža?" [sm=jezicek.gif]

Buba Mira -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (28.10.2014 14:39:24)

Tebi još dobro i izbaci, meni izbaci temu OČAJNICA. [sm=smiley36.gif] Pretpostavljam da je reč o nekoj travki, ako nije, onda sudbina želi nešto da mi kaže [sm=jezicek.gif]

Peace* -> RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pogled dok ste gledale film ili seriju :) (28.10.2014 14:39:58)

KO ga je prvi okačio????

KLIK [sm=hudicek.gif]

A što sam napisala da se zove Phil, a niko me nije ispravio? Jel se u filmu zove Phil?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>