mirjanica -> RE: Dr XY mi se ne dopada! (27.3.2011 13:22:56)
|
Pa ajde kad mi je vec dosadno, a slucajno naleteh na ovu temu, da napisem i ja kratko svoje iskustvo! Cisto za neku buducu trudnicu koja ce mozda dospeti kod dr Pesic Bosiljkic u dz Novi Beograd! Zene, ako vam na salteru sestra nju preporuci (samo zato sto kod nje ima najvise mesta pa ubacuju zene koje dodju prvi put i nemaju pojma kakva je), ne prihvatajte slucajno! Ajde da ne komentarisem to sto je sva mlitava i dzigljava pa ne lici na ginekologa (po meni zena ginekolog treba da ostavi utisak jake, sposobne zene koja moze da vas porodi a ne nekog metiljavka), nego sto ne ume nista drugo osim da pise upute (za dabl test ne daje), doznake i recepte... Ni na jedno moje pitanje od pocetka trudnoce koju inace ne vodim kod nje, nije umela ili nije htela da odgovori. Za hematom na pocetku trudnoce i pored mojih sto pitanja, odgovorila je samo da kad pocnem da krvarim idem pravo u bolnicu da ne dolazim kod nje (hvala Bogu on se sam povukao nisam uopste krvarila, ali sam taj dan preplakala)! Kasnije za visok pritisak mi je samo dala uput za bolnicu i rekla da odmah idem, rezultate krvne slike nije htela ni da pogleda samo je rekla, nosi to njima! Da vas ne davim daljim primerima, elem poslednji put joj se javila zelja da me pogleda na stolu, da vidi grlic, iako sam dosla samo po doznake! Ne znam sta je uradila, znam samo da sam dosla normalna a jedva se vratila kuci od bola u donjem stomaku! Sledeci put, kad je rekla da hoce da me pogleda, rekla sam da ne moze jer me prosli put bolelo i da ja vodim trudnocu kod druge dr a tu dolazim samo po papire! Samo je uzela moj karton i rekla "dovidjenja"! Ko njoj dade diplomu?!?! Sad tek imam muku da je promenim...
|
|
|
|