Anoniman -> RE: Dr XY mi se ne dopada! (10.9.2009 8:40:15)
|
Iz teme Betanija Novi Sad: IZVORNA PORUKA: cicko Drage, da li je neko vodio trudnocu kod dr Vejnovica, kakvo vam je iskustvo sa njim? IZVORNA PORUKA: oliveradj Znam za jedan slučaj koji se završio katastrofalno, ali sve u svemu koja kod njega vodi trudnoću privatno posle ima dobar tretman u bolnici on je obilazi kaže sestrama i lekarima da paze na nju, a ostale ko ..... IZVORNA PORUKA: stevajela Moje neke prijateljice su vodile trudnoce kod njega.Sta da ti kazem,platis 9600 din(pre 2 godine) UZ,znaci platis debelo,a dobijes samo osmeh.Sto se tice strucnosti recicu ti samo to da sa klinike niti jedna dr nikada nije vodila trudnocu kod njega,vec kod prof Stojica,dr Budakova, Saske Novakov, doc Aleksandra Curcica,prof Maticke, dr Tanje Tesic i dr Mire Zupanski.Vejnovicu sarm prednjaci mnogo vise nego etika i strucnost. Moja drugarica zivi na istom spratu gde i on.Jos kada mi je ispricala da je za vreme bombardovanja zenu i kcerke poslao u selo,a da je on svakodnevno privodio srednoskolke,tek tada mi se zgadio. Inace moja kuma koja radi u decijoj bolnici je videla dete,kojem Vejnovic na UZ u 28 nedelji nije video da nema jedan bubreg. IZVORNA PORUKA: nakins Cao cicko Nova sam ovde, u 19. sam nedelji i ne zelim da te plasim ali sam o Vejinovicu samo cula najgore. Moja najbolja drugarica je isla kod njega, nadavala se para, a prosla kao bos po trnju. Ni na jednom expertnom nije video da mu nije narasla pisica kako treba. Malo pilence sad mora na dve operacije. Nije joj bio na porodjaju, nije je obilazio, a cula sam da je sa njom bila i zenica koja je takodje isla kod njega i rodila bebu sa Daunovim sindromom. Zato, ako imas nekog drugog bolje idi kod njega. ... IZVORNA PORUKA: stevajela MOja poznanica je vec 10 dana u Betaniji na patologiji trudnoce,poradja se.Stalno se otvara,krecu kontrakcije pa brljave,na 15-8-10-5-20 minuta.Vec je nekoliko puta isla u porodjajnu salu pa se vracala.Indukovani porodjaj nece da joj rade jer je trudna 37,5 nedelja.I kaze mi sinoc ode opet u porodjajno,kad tamo prof Pjevic.Kaze ona on je skroz prijatan i kaze joj da moze da joj izazove porodjaj,ali da je bolje da se vrati na patologiju i ceka,mada je otvorena 6 prstiju.Medjutim napise joj da popije neki lek.Sidje ona na patologiju i kaz sestri da joj profa rekao da popije neki lek,sestra pogleda i kaze da je to lek protiv visokog pritiska,a kod zene pritisak 90/60.Lepo je posavetuje da ne popije lek,a da viziti kaze da je popila.Kada je ujutru dosla vizita,nisu mogli da se nacude sto joj covek to dao da popije,i sva sreca sto ga nije popila. Eto neko je pitao za prof Pjevica,ja rekoh covek strucan i fin,ali definitivno izlapeo od matoroce! IZVORNA PORUKA: Nanica1 Stevajela, i meni se tako nekako cini! Znaci, izgleda strucan, iako nas je tog dana bilo dosta za UZ on je svaku gledao 15-20 minuta, ali me nervira sto nema uopste onaj odnos doktor-pacijent. Ja sam ubedjena da nisam napomenula da sam dosla na fetalnu ehokardiografiju, oni bi mi odradili samo Euz bez detaljnog pregledanja bebinog srca. Mada, to bi mozda trebala sestra jer ona uzima uput ali uopste ne gleda u njega! A on umesto da pita mene zasto sam u stvari dosla, on kaze sestri:"A zasto je ona u stvari dosla?" Meni nije rekao ni dobro je, ni nije dobro mada sam ja sve razumela na osnovu toga sta je pricao sestri, nije mi cak ni pokazao bebu(mada to malo ko radi u drzavnim ustanovama) a nije nam davao ni slicice[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
|
|
|
|