Didy -> RE: Letovanje 2014 (11.6.2014 12:06:57)
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Didy, ne zelim da razmisljam i da izgubimo novac, nije mala suma u pitanju, sve smo uplatili. Razumem te, nego razmišljam i ovako ti neće sve vratiti, a možda dete i ne dobije boginje, pa ćeš se opet iznervirati. No, na stranu novac, važno je da si ti mirna i da ne lupaš glavu. Um, ako je s trudnoćom sve ok, nema razloga da se ne opustiš. Ja sma bila 6. mesec kad smo išli na Tasos. Pitala sam dr, rekao mi je - Trudnoća nije bolest. Sve što ti prija, radi. Uglavnom sam bila u hladu, pogotovo u najtoplijem delu dana, eventualno sam ulazila na kratko u vodu da se osvežim. Kupaći sam redovno prsvlačila čim izađem iz vode da ne budem u mokrom. Sve ostalo sam radila kao i da nisam trudna, jer nisam imala nikakve tegobe, nisam imala mučnine, nisam oticala, pritisak mi je bio ok... Opusti se i uživaj, draga! [sm=smiley31.gif] Sigurno će ti prijati više nego kod kuće. I da, ja sam plivala kao luda. Mnogo i dugo, a srela sam trudnicu koja se bojala da zapliva da se bebi ne desi nešto.
|
|
|
|