Torbica -> RE: Letovanje 2014 (3.6.2014 22:26:52)
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Blago svima koji idu na more... [sm=smiley13.gif] Mada posle avanture prosle godine zvane "letovanje sa dvoje male dece", tek sad sa troje mislim da se necemo opredeliti za neko more u skorije vreme (i da finansije nisu problem). Mi smo isli u septembru kolima na Tasos kad je David imao 2 meseca, Djole 20 meseci, Tasa malo jace 4 god. Sami mm i ja, i prva dva dana jeste bio haos u smislu da su bili kao pusteni sa lanca, neposlusni skroz. Nisam ih mogla izbaciti iz vode, ni iz mora ni iz bazena... E, kad su skontali da ostajemooo, smirili su se. Bebac je sisao i spavao, sve vreme, nije se cuo, zakmekao kad treba da jede, ni g od grcica, nista bukvalno. Tako da mi je ostalo ok secanje. E, kad je beban bio 11 meseci, prvi put smo poveli babu jer je prohodavao pa da se vija sa njim okolo i to autobusom, sa sve jutarnji/vecernji podoj uz carsav preko glave [sm=smiley4.gif], Neos Marmaras, pun pogodak. I u septembru prosle godine smo isli u Tursku, ali All Inc, sa aspekta dece - bili su ok, hiljadu i jedna zanimacija u Hotelu i na plazi. Treba samo prilagoditi, dosad tri letovanja sa troje, i jedva cekam ovo cetvrto...
|
|
|
|