Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kada beba ne mrda par dana 10.2.2014 7:44:31
|
|
|
|
Anoniman
|
to je definitivno to! posle ce se to nezno pulsiranje pretvoriti u pomalo divlje sutiranje tvojih organa
|
|
|
|
RE: Kada beba ne mrda par dana 10.2.2014 8:09:35
|
|
|
|
doktorkakristal
|
bebine pokrete morate osecati svakodnevno,ako se umiri,prodrmajte stomak,pojedite nesto slatko,najduze sto treba cekati je 12 sati,bolje je da se javite i da ne bude nista,nego da bude svasta,odsustvo pokreta moze da ukaze na fetalnu patnju,ne mracin vec zelim da ukazem na ozbiljnst ovoga,sve zelite najbolje za svoje beba zato morate biti odgovorne
|
|
|
|
RE: Kada beba ne mrda par dana 10.2.2014 8:23:37
|
|
|
|
Anoniman
|
doktorka, Dunja je tek 20a nedelja, tad se jos ne osecaju tako redovno i jako udarci.
|
|
|
|
RE: Kada beba ne mrda par dana 10.2.2014 8:25:26
|
|
|
|
doktorkakristal
|
ma nisam na DUNJU ni mislila,nego na vece trudnoce,cisto savet zenama ,da je bolje da odu na pregled nego da cekaju
|
|
|
|
RE: Kada beba ne mrda par dana 10.2.2014 9:13:03
|
|
|
|
Torbica
|
Dunjice, to je to, 100%!
|
|
RE: Kada beba ne mrda par dana 10.2.2014 20:59:29
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
dr ja nisam Dunju danima osecala da se mrda i uspanicim se jednom i odem kod svoje doktorke i cekam u cekaonici kad moja frajla krenula da orca po stomaku . Posle toga se nisam brinula jer je bas bila mirna u stomaku. Retko kad da mi je pravila dar mar unutra
|
|
|
|
RE: Kada beba ne mrda par dana 11.2.2014 0:45:23
|
|
|
|
degu
|
Aaaa Dunja to je to to je to malo lupkanje, samo je trebalo ženo da legneš. Super što je i tm osetio, mi još uvek pokušavamo da je ulovimo zajedno
|
|
RE: Kada beba ne mrda par dana 11.2.2014 7:45:15
|
|
|
|
doktorkakristal
|
ne kazem ja da je uvek opasno ,desava se da se beba lagano pokrece i da majka ne oseti,ali je bolje da proverite,stvarno ne zelim da ovde pisem neke jako teske i strasne stvari zbog kojih su nama ginekolozi profesori rekli upravo ono sto sam ja vama napisala
|
|
|
|
RE: Kada beba ne mrda par dana 13.2.2014 9:33:37
|
|
|
|
dunja RR
|
Bebac počeo noću da šutira, a ja na sedmom nebu A mm me pita "Jel te boli" , ma kakav bol bre, živim za ovo (videćemo kasnije ).
|
|
RE: Kada beba ne mrda par dana 13.2.2014 9:43:57
|
|
|
|
Didy
|
Dunja Vidiš kako su ove iskusne mame znale da je to to. Ja sam obožavala to lupkanje i šutiranje bebino, baš sam se radovala svakom pokretu! A najveći trip mi je bio oba puta posle porođaja, narednih nekoliko dana sam stalno očekivala pokrete i onda glas razuma - Hej, beba je tu, pored tebe, nije više u stomaku. Toliko sam se bila saživela sa bebinim pokretima da nisam mogla tako brzo da se naviknem da ih nema više. Uživaj!
|
|
RE: Kada beba ne mrda par dana 13.2.2014 9:52:43
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR evo tema KAD STE PRVI PUT OSETILI BEBINO POMERANJE Je l to bio pec, pec za Dunju?
|
|
RE: Kada beba ne mrda par dana 13.2.2014 9:56:26
|
|
|
|
Olga75
|
a na sta ti lica ?
|
|
RE: Kada beba ne mrda par dana 13.2.2014 9:59:14
|
|
|
|
dunja RR
|
Divnooo, verujem da se saživiš skroz sa ovakvom divotom IZVORNA PORUKA: Didy A najveći trip mi je bio oba puta posle porođaja, narednih nekoliko dana sam stalno očekivala pokrete i onda glas razuma - Hej, beba je tu, pored tebe, nije više u stomaku. Toliko sam se bila saživela sa bebinim pokretima da nisam mogla tako brzo da se naviknem da ih nema više. Uživaj! A oglasih ovde, da objavim svoju sreću što mrda! Oldžika od sada pišem u drugoj temi, i nadam se tako ostane do kraja trudnoće
|
|
RE: Kada beba ne mrda par dana 13.2.2014 10:05:49
|
|
|
|
Olga75
|
samo uzivaj :*
|
|
RE: Kada beba ne mrda par dana 13.2.2014 10:07:28
|
|
|
|
Didy
|
Dunja mi nekako dođe kao Veliki Brat ovde, Dunja Allmighty, pa se pitam kako iko sme da je pecka. Šalim se malo, sunčano od jutros, pa sam i ja vesela.
|
|
RE: Kada beba ne mrda par dana 3.1.2017 13:31:55
|
|
|
|
vbojana
|
caos svima, treba mi pomoc.. ne osecam bebu kao ranije.. 34 sam nedelja. 2 dana vec, slabije je osecam, a juce skoro nikako, mozda vrlo malo kad sam pomazila stomak.. bas brinem.. da li treba odmah da odem ko dr, onace kontrola mi je za 10 dana
|
|
|
|
RE: Kada beba ne mrda par dana 3.1.2017 13:45:55
|
|
|
|
eca89
|
Vbojana, probaj pojesti čokoladu ili nešto slatko, malo škakiljaj stomačić, možda se uspavala! Ako se ne javi, idi doktoru! Nadam se da je sve ok!
|
|
|
|
RE: Kada beba ne mrda par dana 3.1.2017 14:38:12
|
|
|
|
vbojana
|
a sta je s tim da moram osetiti 10 pokreta u 2 sata? evo jela sam, pa cu sacekati.. brinem, jer je ranije bila bas aktivna...
|
|
|
|
RE: Kada beba ne mrda par dana 3.1.2017 15:13:33
|
|
|
|
branki*
|
ja nisam nikad brojala te pokrete,bitno mi je bilo da mrda.ako i dalje nista ,idi do dr.kako je sad?
|
|
RE: Kada beba ne mrda par dana 4.1.2017 0:59:51
|
|
|
|
choopa choops
|
Jao bre kad se sjetim koje sam stresove doživljavala zbog ovoga Vidi, normalno je da što je beba veća, ima manje mjesta pa i pokreti više nisu tako intenzivni kao prije...Manje se vrte bebe u tom periodu. Pojedi ili popije nešto slatko, tipa kakao i čekaj. Nadam se da će je šećer pokrenuti. Ako ne, pođi kod dr da si mirna, iako vjerujem da je sve u redu, ali što je sigurno sigurno je.
|
|
RE: Kada beba ne mrda par dana 4.1.2017 1:16:04
|
|
|
|
degu
|
Bojana otiđi kod lekara ako će te umiriti to. Meni je u prošloj trudnoći beba znala tako po par dana da se umiri,tek pomalo da je osetim, baš sam se opterećivala s tim, ali nisam brojala. Naidju im dani kad su više uspavani.
|
|
RE: Kada beba ne mrda par dana 4.1.2017 1:47:08
|
|
|
|
vbojana
|
pomerila se :) ne jako, ali jeste.. vise puta. zabrinem se kad ceo dan ne osetim nijedan pokret, a citam 12 sati najvise da treba cekati :/
|
|
|
|
RE: Kada beba ne mrda par dana 4.1.2017 7:51:21
|
|
|
|
krin 40
|
Meni su oboje dece bili krupne bebe,preko 4kg a ja sam niska.Prosto nisu imali mesta za pomeranje.Evo sad u ovoj trećoj trudnoći,peti sam mesec,sada treba baš fino da ga osetim on ne mrda po 3-4 dana.Non stop brinem.Šta da se radi
|
|
RE: Kada beba ne mrda par dana 4.1.2017 8:04:41
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
A da probas nesto bas slatko da pojedes, kazu neke zene da se aktivirsju od slatkog. Na kraju krajeva probaj malko da bocnes bebu , prstom u stomak lagano da je razbudis
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?