buba m -> RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] (16.11.2013 13:19:58)
|
IZVORNA PORUKA: NoraBo Devojke treba mi pomoc. Danas sam bila u frontu da radim briseve, ponovo, jer mi se pre mesec dana pojavio pojacan sekret. Treba da dobijem 22-23.11. i dok mi je sestra uzimala bris kaze mi da imam krvi u grlicu???? Posle me i laborantkinja pitala kad treba da dobijem jer su mi uzorci krvavi??? Kad sam dosla kuci bilo je krvi i na vesu, a i sada ima po malo kad se brisem... Sta je sad to otkud mi krv u grlicu? Da li je neka od vas imala slicnu sitaciju? Treba da dobijem tek za 7 dana i imam sve simptome (bolne grudi, grceve, sve sto imam inace u pms-u) Ranije mi se desavalao da par dana ali bas par dana 2-3 dana pre mece imam par tragova krvi, bolje receno tackica bledo bledo roze, ali sad je bas krv.... Kaze laborantkinja da moze biti kontaktna krv od uzimanja uzorka, ali mi je sestra koja je uzimala uzorak rekla da imam krv u celom grlicu i to cim je otvorila spekulum.... [sm=smiley13.gif] NoraBo moguće je da imaš neku ranicu na grliću. Ja sam bila u sličnoj situaciji. Kod mene je svaki odnos prouzrokovao krvarenja. Imala sam ranicu preko celog grlića i tokom odnosa je bila iritirana i krvarila. Ona se ne vidi golim okom, samo kolposkopijom pa ti predlažem da odeš na taj pregled.
|
|
|
|