Maja1309 -> RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] (30.11.2013 13:43:06)
|
Nestvarna dobro nam došla. nadam se da će mo ti pomoći i da nećemo svi reći da je rano za simptome, da uradiš test kad bude moguće i da odeš doktoru, jer iskreno svi ti mi to najradije reknemo jer nas je strah pametkovati il stvarno ne znamo šta reći. Ovako draga, inače je lakše kad nešto opisuješ da pričaš u danima ciklusa a ne datumima u mjesecu, isto tako je dobro da u startu kažeš koliko ti inače traju ciklusi i znaš li kad ti je bila ovulacija? Znači 12.11 je bio 1dan ciklusa (1dc) jel tako? odnose si imala 10dc i 11 dc, a 12dc se pojavila sukrvica? 17dc počinju bolovi i stezanja koji traju do dans, znači tri dana? tu su i bolne bradavice. tvoje pitanje je kad je bila ovulacija 12dc ili 17,18, 19dc? Moje pitanje je koliko ti prosječno traju ciklusi? Ako ti ciklus traju 26-28 dana, a luteralna faza ti je školska, onda ti je ovulacia bila 12dc i velika vjerojatnost je da budeš trudna, jer spermići žive i do 5 dana, a ti si imala odnose 2 dana prije ovulaicje kd je vjerojatnost trudnoće najveća. ako pak imaš duge cikluse 30-34 dana, onda ti je ovulacija bila jedan dan od 17.19dc i vjerojatnost za trudnoću postoji ali je manja. vezano za stres, on može biti razlog sukrvice ali ne mora, a napete grudi mislim da nemaju veze sa stresom. Eto draga moja, samo pitaj dalje ako šta treba, samo reci koliko ti inače traju ciklusi?
|
|
|
|