Sicilijana -> RE: Čekamo dve crtice - 11/13. [chat] (21.11.2013 13:18:36)
|
IZVORNA PORUKA: godo Ja sam kod Jovanovica i nikako mi se na dopada.I meni se cini da hoce samo da otkaci i da uzme parice.Sicilijana probaj kod nekog drugog doktora,mada vise ni ja ne znam kod koga bih.Svaki je skoro nesto zabrljao i bio neprijatan,skoro svi su skrti na recima. Isto mislimo. Nemam pojma sta da radim, sacekacu taj HSG, pa cu onda videti sta ce da mi kaze. Ako mi i onda bude tako odbojan i nervozan, menjam ga sigurno. Meni nije dozvolio da bilo sta progovorim, sem onoga sto me je pitao i to po mogustvu da odgovorim sa DA i NE. Nije me pitao nista za hormone, da li sam radila ili ne, nije me pitao da li imam ovulaciju, da li sam isla na folikulometriju, nista od toga..... [sm=zmeden.gif] Samo ga je zanimalo koliko sam dugo u braku i da li sam imala porodjaj, pobacaj ili trudnocu. Boze svasta [sm=zmeden.gif]. Reci mi samo molim te ( mozes i na privatnu poruku), da li je tebi dao da iskontrolises hormone i posle kog vremena od kako si kod njega? Pitam jer sam ih ja radila i meni je manji progesteron,ali nisam stigla, a ni mogla to da mu kazem, jer mi nije dozvolio.
|
|
|
|