Sanchy -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (19.11.2013 22:18:04)
|
Dobro vece[sm=smiley1.gif]..ja ne znam sta je ovo,od posla oko kuce i u kuci i obaveza tipa idenja vamo tamo ja ne znam gde udaram[sm=smiley13.gif]..Danas smo isli na kontrolu usiju,za svaki slucaj,kad je bio bolestan imao je malo nizi pritisak u usima pa da proverimo sad situaciju,,sve je ok [sm=smiley1.gif]..onda smo ga zasuskali ,sreca pa su mi kolica odlicna,bas sam zadovoljna,pa do piramide po neki poklon za rodjendan,pa do prodavnice i tako..inace epidemija respiratornih oboljenja,prosle nedelje 17000 novoobolelih najvise medju decom predskolskog uzrasta,,,strasno,malopre procitah..ovih dana svaki dan M. izrendam jabuku iseckam pomorandzu i sipam cimeta a u rucak malo bibera i obavezno luka ,sve su to saveznici u borbi protiv infekcija pa ,ne moze da odmogne...ja sam danas pravila neke kiflice sa ajvarom i sirom i ceo dan grickam li grickam ,uprasicu se a i onako mi linija nije ni blizu idealne[sm=smiley13.gif]..a nama sam u Dm kupila neki beli caj sa dinjom i pomorandzom,sad cu nam skuvati da vidim kakav je,,volim vocne cajeve
|
|
|
|