Torbica -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (19.11.2013 20:38:01)
|
Helo zene! Doco, ja muku mucim sa kosom koja se masti, pa sam tu smarala sve redom oko toga, ima par strana unazad a i na temi nega kose. Ukucaj manna, sapun zdravi pramenovi, evo ostrim se da ga isprobam, samo da ubacim nesto u kljun i prozujim ovdi. Jole, hehe, i treba da se kaze, molim lepo. Secam se s pocetka braka, moji svekijevci sve kao - dodjite kod nas na Slavu, Bozic, Vaskrs... Ej, a ja jedva cekala da imam svoju oazu, pa sve i ako cu da dignem sve cetiri u vis, a i ako necu nego imam neke svoje rituale....moja stvar. Ma kakvi, brzo su odustali. Otvoreno rekoh, ja sam gazdarica i hocu sama u svom domu po svom ukusu. Nisam se obazirala mnogo ko ce sta da kaze, jer ne zelim da svarim sopstveni zeludac, sto vidim da je i kod tebe slucaj. A pogotovo za prvi rodjendan, pa nisu blizanci, pa da kazes. Ma sto ljudi - sto cudi. Ja sam sad vec zena sa iskustvom - osmeh na lice i isteram svoje. [sm=smiley1.gif] Odoh da klopam. viviveki, uredno se vrati na posao dan-dva pa bolovanje, nema ti druge, trebas svojoj deci i sebi jos ihahaj.
|
|
|
|