Beba2012 -> RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo (29.10.2013 18:37:17)
|
Брбљивице, само сам хтела да будем од користи и изнесем своје искуство. Рекла сам да не мора да значи, не знам да ли је то утицало код мене, али тада није дошло до трудноће. Ви се више од мене опттерећујете, нисам се много оптерећивала ни за хормоне,једноставно све то много утиче на психу. И нећу више о томе, важно да си се консултовала са њима. Ја сам њима веровала. Алекс, имала сам и ја спонтани, много сам патила, али после годину дана сам кренула са програмом, некад је у питању новац, некад нешто друго. Била сам те среће да моја општина не размишља о женама са стерилитетом, односно паровима, њих само занима да се добро наједу и напију од општинских пара. Ја сам и у следећој трудноћи само паничила, кад је беба почела да се помера ја сам се уплашила тог осећаја, те неке врсте промене. Целе трудноће се нисам опустила, сем утрогестана негде до четвртог месеца и витамина ништа нисам пила. Притисак ми је био ок, угојила сам се баш доста, али сам стално страховала. Не кажу узалуд, ког су змије уједале и гуштера се боји. Зато, одлучи сама, млада си, али схвати да мораш напред. Једноставно, ову судбину нисмо бирале саме, али ће свака од нас на крају искусити срећу.
|
|
|
|