|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: DEDA MRAZ 2013.
21.12.2013 18:57:55   
Azra_
Evo i mene...tj.nas!

- Za Deku čista 10! Odličan je zaista. Možda prilagođeniji starijoj dečici, ali je bio sjajan. Pravi! Možda bi bilo bolje da je došao jedno sat vremena ranije. Bilo je i dosta sitne dečice koja su se već unervozila.
- Pokupili pakete, pravac kući-raspakovali i u krevet.
- Dezorganizovano podosata-u prilog tome, nemamo zajedničku fotku sa decom i mama. :-(
- Igraonica ok, ali nisu imali jelku!

Dakle, neku grupnu fotku nemam da bih vam dočarala kako je bilo. Sve u svemu, deci je bilo zabavno, a za nas matore nije ni bitno. Pozdrav svim mama i dečici sa druženja.

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1001
21.12.2013 19:16:55   
Azra_
Ovako smo se igrali:

user posted image

user posted image

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1002
21.12.2013 19:22:34   
Azra_
Malo pozirali:

user posted image

Bili smo prvi prozvani za paketić, dete malo zbunjeno,iz bazena s lopticama pravac kod Deke u krilo, pa se objašnjavamo:

user posted image

Da ne zaboravim, veliki pozdrav za Dunju koja nam je nedostajala i za L sa kojim nisam stigla da odem da se družim....

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1003
21.12.2013 20:32:00   
Olga75
Azra super su fotke user posted image
drago mi je da ste se lepo proveli
sapnite nam sta je u paketicima , ko ce docekati 28 user posted image
a sutra zurka u BGD user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1004
21.12.2013 20:38:55   
Modessty
Ja pre nepunih sat vremena stigla kući, pa dok okupala i uspavala decu i oribala samu sebe user posted image i sad mogu da sednem i da pišem i postavim slike! Ja sam lično malo slikala ali kad sakupim od ostalih biće jedna divna foto reportaža!

Deca su izludovala, deka je bio diiiivan, Lesica još divnija user posted image , a o ostalom ću kasnije. Prvo da sredim slike i postavim ih.

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1005
21.12.2013 20:51:24   
dunja RR
Baš mi je drago da je bilo super i da ste se divno provele user posted image

IZVORNA PORUKA: Azra_

Da ne zaboravim, veliki pozdrav za Dunju koja nam je nedostajala

I ja bih volela da sam bila, ali dogodine eto nas u proširenom sastavu user posted image user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1006
21.12.2013 20:56:56   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: Olga RR

sapnite nam sta je u paketicima , ko ce docekati 28 user posted image

Ne, ne, nema varanja user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1007
21.12.2013 21:13:29   
Modessty
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1008
21.12.2013 21:18:13   
Modessty
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1009
21.12.2013 21:26:55   
Modessty
čekamo Deda Mraza

user posted image

user posted image

user posted image

iiiii evo gaaa

user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1010
21.12.2013 21:31:44   
Modessty
user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1011
21.12.2013 21:34:08   
Modessty
I na kraju Nikola sa svojim prvim paketićem!

user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1012
21.12.2013 21:36:35   
adulence
Vidise da ste uzivali....
Beogradjanke jel ste uzbudjene ,jesva cekamo da se druzimo....

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1013
21.12.2013 21:43:55   
serpica
Da,da bilo je lepo ali smo malo okinule sa organizacijom,lesica je divnaaa zao mi je sto nismo imale vise vremena za druzenje,
moje fotke su u mom albumu pa neka ih neko prebaci u temuuser posted image hvala.
Dunjci nedostajala si zaista ali smo te stalno pominjale..dogodine bice bolje sigurno...Ana takodje i ti...
paketici su superuser posted image devojke se odmah bacile u igru a ja jedva cekam sutra da operem ves Tominim paketicemuser posted image
hvala vam od srca!!!

< Poruku je uredio serpica -- 21.12.2013 21:44:25 >

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1014
21.12.2013 21:49:09   
dunja RR
Preslatki ste svi user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1015
21.12.2013 21:50:49   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: serpica

Dunjci nedostajala si zaista ali smo te stalno pominjale.

user posted image user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1016
21.12.2013 21:55:13   
lesica
Samo da vam mahnem i kažem da sam stigla!

Meni je bilo sjajno, žene su divne, žao mi je što nisam stigla sa svima dovoljno da se ispričam, no biće prilike.

Ne zamerite što neću sad pokačiti fotke, ali srediću i urediću lepe reportažice ovih dana.

Još jednom veliko hvala na druženju user posted image

A ono najlepše, deca su bila predivna, i ja zaista ne znam koje bih izdvojila, ma svi su kao medići user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1017
21.12.2013 22:03:39   
Štetica
Predivno...
Mod ova poslednja slika je fantasticna,kako se momak samo smeska.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1018
21.12.2013 22:04:06   
vikiveki
Pozdrav devojke,vidi se na slikama da ste se lepo družile na Deda Mrazu. Ja nemogu isčekati još 7 dana

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1019
22.12.2013 0:45:26   
zamenica
Bilo je danas jedno fino druženje za dečicu, Deda Mraz je bio odličan, mada, što reče Azra, malo više pripremljen za stariju decu, ali ipak odličan posao... Videlo se da su deca zadovoljna, a to je najbitnije na kraju krajeva. A svi smo prezadovoljni paketićem - baš su pravi!

Ne zelim da budem u pravu, zelim samo da budem srecna. - MBM

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1020
22.12.2013 1:02:01   
Azra_
Samo nemoj blizancima reći gde ste vi danas bili, i sve će biti sjajno. :-) Dogodine se vidimo u proširenom sastavu, nadam se. I javi nam se češće kad stigneš, da vidimo kako napreduju dečaci...

(odgovor članu zamenica)
Direktna veza do poruke: 1021
22.12.2013 2:16:08   
Leax
Super su vam slike Nislijke i svi ste bas divni user posted image
Sada vec sa velikim nestrpljenjem cekamo subotu i druzenje u N.S. user posted image

-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.-
-Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.-
-Dušan Radović-

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1022
22.12.2013 8:23:50   
Ivanka 75
Beogradjankeeee, lepo se provedite kod Deke user posted image

(odgovor članu Leax)
Direktna veza do poruke: 1023
22.12.2013 9:13:37   
Olga75
je l pocela zurka Beogradjanke user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1024
22.12.2013 10:47:53   
Modessty
Nišlijke, slike su stigle i kod mene su. Javite mi kako da vam ih dostavim. Tj moraćete najverovatnije vi do bulevara jer ja sam uglavnom sama po ceo dan sa decom.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here