|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: DEDA MRAZ 2013.
18.12.2013 9:55:17   
lesica
Drage moje, imam jedno obaveštenjce za sve vas koje dolazite na beogradskog Deda Mraza.

Imaćemo fotografa!
Cena fotografije je 100 dinara, pred samo fotografisanje, ko bude hteo treba da se javi Ani RR da ga stavi na spisak , i odmah na licu mesta se plaća da se razumemo, kako bi izbegli eventualne nesporazume. svakako možete i više fotki da tražite (grupne, pojedinačne...)

Gotove fotografije će se preuzimati u kancelariji Ringeraje u Balkanskoj ulici br. 18, TC Ivanium lokal 16.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 976
18.12.2013 9:57:31   
Didy
Može li taj isti fotograf da nas slika i u Novom Sadu?user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 977
18.12.2013 10:02:04   
lesica
Didy, u Novom Sadu fotograf ide uz Deda Mraza.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 978
18.12.2013 10:07:15   
Didy

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Znam, znam. Ali biće i ovaj vaš BG fotograf, moraćemo preko veze da ga uhvatimo da slika i u NS malo.user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 979
18.12.2013 10:14:42   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: Didy

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Znam, znam. Ali biće i ovaj vaš BG fotograf, moraćemo preko veze da ga uhvatimo da slika i u NS malo.user posted image

user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 980
18.12.2013 10:27:02   
Didy
Vidiš, Lesice, javio se onaj kome je bio namenjen komentar.user posted image Znači, Anči, sve je dogovoreno.user posted image (Obožavam ovog smajlijauser posted image ).

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 981
18.12.2013 23:10:54   
Ivanka 75
ODBROJAVANJEEEE user posted image
3....

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 982
19.12.2013 8:04:20   
serpica
I moji stalno pitaju,kad ce deda mraz,kaze Tara jel kad prespavam ostalo jos jedan danuser posted image
nego ne pitah Mod da li nam dolazi fotograf,bilo bi lepo da sve to zabelezimo,ja cu svakako da ponesem aparat ali ce slike da ubaci neko drugi.user posted image

< Poruku je uredio serpica -- 19.12.2013 8:05:34 >

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 983
19.12.2013 8:28:55   
dunja RR
Serpi, Mod je javila već, ne brini user posted image

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

Zvala i samo mi potvrdio da dolazi i dovodi i fotografa. NIje rekao u ko je vreme. Kaže čućemo se još jednom u petak

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 984
19.12.2013 12:45:58   
marince1
Nislijke jel moze neko blize objasnjenje kako da nadjem igraonicu?priblizilo seee user posted image
JEl spremamo nesto,u nekoj sam frci bila nisam ispratila

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 985
19.12.2013 14:55:28   
serpica
Marince osnovna skola radoje domanovic sad neznam kako se zove je sa desne strane iz pravca grada,na toj raskrsnici skrenes levo,tu na samoj raskrsnici je restoran lion i odmah malo navise s desne strane je igraonica,to je put za calije/matevac valjda sam objasnilauser posted image

< Poruku je uredio serpica -- 19.12.2013 14:56:03 >

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 986
19.12.2013 14:57:30   
serpica

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Serpi, Mod je javila već, ne brini user posted image

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

Zvala i samo mi potvrdio da dolazi i dovodi i fotografa. NIje rekao u ko je vreme. Kaže čućemo se još jednom u petak

ihh ne mogu oci na sve strane user posted image superuser posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 987
20.12.2013 2:11:15   
zamenica
Škola se sada zove "Mika Antić" a u "naše" vreme je bila "Rodoljub Čolaković". Dakle, iz pravca centra ili od mosta u Proleterskoj ulici (od Merkatora) ide se Knjaževačkom ulicom sve do škole. Na toj raskrsnici se sreće levo, i ko što Šerpica reče, kad prođeš restoran Lion, drugi-treći lokal. To je preko puta velike "Idee". Ili ako hoćeš iz pravca Duvaništa, od DIS-a, samo preko novog mosta pravo.
IZVORNA PORUKA: marince1

Nislijke jel moze neko blize objasnjenje kako da nadjem igraonicu?priblizilo seee user posted image
JEl spremamo nesto,u nekoj sam frci bila nisam ispratila

Ne zelim da budem u pravu, zelim samo da budem srecna. - MBM

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 988
20.12.2013 18:21:29   
serpica
Ja sredila kosu,nokte opeglala stvari za decu i cekamuser posted image a tek deca jojjjj jedva cekaju

(odgovor članu zamenica)
Direktna veza do poruke: 989
20.12.2013 19:32:40   
Azra_
Hahah, Serpiceuser posted image , pa nije doček Nove godine! Opušteno!user posted image

Mame, da li treba poneti patofnice za decu za igraonicu?

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 990
20.12.2013 21:09:00   
mati
Joj serpi :). Moji nokti sad rastu kao da ih djubrim, a dok sam ih svaki dan srredjivala samo su se lomili.
Azra , ja Mati uvek nosim patofne kad idemo u igraoniicu, ponekad i rezervu za gore, bluzice, majce...
Mi cemo doci oko 12, posto dekica stize oko pola jedan.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 991
21.12.2013 0:00:42   
Azra_
Ok. Hvala ti Mati. Poneću mu, pa ako mu budu višak, nikom ništa. Vidimo se sutra!

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 992
21.12.2013 11:09:40   
Rosita
Vidim post mati, pa me asocira,a kad je Deka u Bg? U koje vreme od 9 do 11?

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 993
21.12.2013 11:28:03   
vikiveki
sada očekujemo slike sa Deda Mraza dok mi odbrojavamo dane do našeg dediceuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 994
21.12.2013 11:34:44   
jole82

IZVORNA PORUKA: Rosita

Vidim post mati, pa me asocira,a kad je Deka u Bg? U koje vreme od 9 do 11?

Da user posted image

Jedva čekamo dekicuuser posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 995
21.12.2013 12:24:43   
dijana1*
Drugari zelim vam lep provod i da uzivate sa Deda Mrazomuser posted image
I naravno dobre paketice user posted image

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 996
21.12.2013 15:35:00   
Ana RR
Drugari, nadam se da ste se lepo proveli user posted image

Mene je na žalost juče zakačio neki virus i provela sam popodne i noć družeći se sa wc šoljom user posted image dušu ispovraćah. Doneo mi muž laptop u krevet pa da vam se javim.

Obavezno nam javite utiske user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 997
21.12.2013 17:30:36   
Olga75
Nislijke , pa nije valjda da jos niko nije kuci stigao da nam kaze kako ste se super provele user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 998
21.12.2013 17:48:36   
Ivanka 75
Eeeee, pa mi namirili decu posle Deke pa da namirimo i Lesicu u kafanici pre polaska na put user posted image
Deka bio fin, decica malo plakala, izigrali se do mile volje, sve u svemu nie bilo lose, kako ko voli.
Paketic po ulasku u kucu "istersen" na pod i krenula uzivancija user posted image
Lesice, divna si, bilo mi je zadovoljstvo i cast upoznati te i provesti sa tobom nekoliko carobnih sati user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 999
21.12.2013 18:06:43   
Ana RR
Ivanka, drago mi je da je bilo lepo user posted image

Jako mi je žao što vas nisam videla, tako sam se meračila da dođem, uh.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here