RE: Tvoje lice zvuči poznato (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori … o svemu i svačemu

Poruka

mati -> RE: Tvoje lice zvuči poznato (16.10.2014 23:30:04)

I ja sam onako pratila proslu sezonu, ponekad...
Ali sad bas nisam u toku, u novinama sam procitala ko ce biti akteri i nije mi delovalo obecavajuce... Proslog puta su mi bila "zvucnija " imena.[sm=smiley1.gif]

Mala Elena -> RE: Tvoje lice zvuči poznato (16.10.2014 23:43:09)

Dok se zagreju bice bolje[sm=jezicek.gif]

bubulence -> RE: Tvoje lice zvuči poznato (16.10.2014 23:49:55)

IZVORNA PORUKA: mati

I ja sam onako pratila proslu sezonu, ponekad...
Ali sad bas nisam u toku, u novinama sam procitala ko ce biti akteri i nije mi delovalo obecavajuce... Proslog puta su mi bila "zvucnija " imena.[sm=smiley1.gif]

isto, ni jedno ime mi nije privuklo paznju. one prosle sam pocela da gledam na polovini i odusevila se. ove mislim da necu pocinjati.

mati -> RE: Tvoje lice zvuči poznato (16.10.2014 23:54:21)

Takodje, proslu sam pocela da pratim tek od polovine... A sad mi je privukla paznju samo Elena , makedonka, njih vooolim mnogo, al dzaba kad ne ulovih ni jednu emisiju jos.

dunja RR -> RE: Tvoje lice zvuči poznato (17.10.2014 0:21:03)

Jao da, sećam se [sm=smiley36.gif]
Zato što su naše reklame duže trajale [sm=jezicek.gif]

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Subotom je bilo i obavezno iskokam kokice, gledam i komentarisemo na RR.
Samo sto je kod mene emisija isla par min pre nego kod vas pa sam vas obavestavala sta sledi ili ko je pobedio [sm=smiley36.gif]

mali_mis -> RE: Tvoje lice zvuči poznato (17.10.2014 5:24:58)

Proslu sezonu sam pratila, ovu nema sanse. A. se uspava taman kad pocne, pa i ja za njim. Jedino da lovim reprizu.

Anck Su Nmaun -> RE: Tvoje lice zvuči poznato (17.10.2014 8:08:25)

Meni imena bas puno ne znace, zanimljivo mi je da gledam kkao ce se ko prerusiti, jer bas ima interesantnih nastupa.
Mada sam sad prvu emisiju jedva gledala, nisma ni stigla do kaja...zaspala sam [sm=smiley24.gif]

vikiveki -> RE: Tvoje lice zvuči poznato (30.11.2014 21:47:26)

Gleda li neko Tvoje lice... večeras baš ima zanimljivih nastupa.Meni se ovaj serijal više sviđa od prošlog.[sm=bravo.gif]

soni -> RE: Tvoje lice zvuči poznato (30.11.2014 21:48:45)

ja ne gledam...prosli sam gledala...ko je dobar veceras...sutra cu da nadjem snimak

choopa choops -> RE: Tvoje lice zvuči poznato (30.11.2014 21:51:52)

Ne, MM gleda neki film...A meni je bolji bio prošle godine. Ove godine sve neki anonimusi, pola ih ne znam [sm=zmeden.gif]

vikiveki -> RE: Tvoje lice zvuči poznato (30.11.2014 21:55:10)

Do sada su nastupali Bane Moićević i Tanja Savić kao Zone i Mane iz Zone Zamfirove,Ivan Jeftović kao Merlin Monro,Katarina kao Josipa Lisac,...

vikiveki -> RE: Tvoje lice zvuči poznato (30.11.2014 21:59:22)

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Ne, MM gleda neki film...A meni je bolji bio prošle godine. Ove godine sve neki anonimusi, pola ih ne znam [sm=zmeden.gif]

Meni je ove godine zanimljivija i bolja produkcija,ne kažem da je prošle godine bilo loše ali ove godine su se usavršili i zaista su mnogo uložili i šou je na nivou...i nekako mi je zabavniji nego onaj prošle godine.A jedva čekam da vidim šta će večeras izvesti Nenad Okanović,pravo je spadalo,u prvoj epizodi sam se smejala do suza kada sam ga gledala u ulozi Mirne[sm=smiley36.gif]

choopa choops -> RE: Tvoje lice zvuči poznato (30.11.2014 22:44:13)

Mislila sam da nema goreg voditelja od Ivana Strugara, ali ovaj od ove godine????[sm=smiley22.gif][sm=zz_eek.png][sm=zz_confused.png]
Svaki put kad progovori doživim transfer blama.

Mala Elena -> RE: Tvoje lice zvuči poznato (30.11.2014 23:00:08)

Haha! Gledala sam ono sa BS i repovanjem [sm=smiley36.gif]
Choopo isto sam pomislila , jel vide kako se Ivan Ivanovic smorio ?[sm=smiley36.gif]

choopa choops -> RE: Tvoje lice zvuči poznato (30.11.2014 23:06:04)

Ma užas...Dođe mi da okrenem kanal od sramote [sm=smiley36.gif]

Ova Elena je baš fino otpjevala [sm=smiley20.gif]

choopa choops -> RE: Tvoje lice zvuči poznato (30.11.2014 23:56:55)

Mogu reć da je noćas ovaj Ivaan Jevtović vrhunska riba![sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

mati -> RE: Tvoje lice zvuči poznato (30.11.2014 23:58:32)

Ja sam pocela ponekad da gledam. Ali sad nisam jer na svim mogucim ekranima i monitorima su crtaciiiii... Sve sam napamet popamtila.

Buba Mira -> RE: Tvoje lice zvuči poznato (1.12.2014 0:01:28)

Meni je ova MOŽE žena fantastična! Mislim na Jelenu Gavrilović. Toliko prirodna i pretalentovana...

big mum -> RE: Tvoje lice zvuči poznato (1.12.2014 7:27:56)

U ovoj epizodi svi su bili podjednako dobri,jedino Okanović nije nešto.Bane ima jako dobar glas ,svaki put je sve bolji i bolji[sm=smiley1.gif]
Oduševio me je Jelenin nastup svaka joj čast[sm=bravo.gif]

choopa choops -> RE: Tvoje lice zvuči poznato (1.12.2014 11:10:16)

Po meni Bane odlično imitira. On vodi računa o pokretima baš puno.

A Okanović...loše. Kurt Cobain da je živ sinoć bi umro od muke.

Jelena je skroz OK.

Neda me nervira, mada mene ona i inače nervira nezavisno od TLZP [sm=smiley36.gif]

Buba Mira -> RE: Tvoje lice zvuči poznato (1.12.2014 11:13:54)

Okanović ide na foru debilizma, kao hahahahah vidite kako sam retardiran aj' se smejemo svi hahhaha. NOT.

Kata90 -> RE: Tvoje lice zvuči poznato (1.12.2014 11:20:40)

ne propustam ni jedan serijal.......volim da gledam i meni je ovaj bolji od predhodnog[sm=bravo.gif]

choopa choops -> RE: Tvoje lice zvuči poznato (1.12.2014 11:21:14)

IZVORNA PORUKA: Buba Mira

Okanović ide na foru debilizma, kao hahahahah vidite kako sam retardiran aj' se smejemo svi hahhaha. NOT.

Exactly [sm=smiley1.gif]

Mama.Veki -> RE: Tvoje lice zvuči poznato (23.12.2014 16:58:16)

Ne gledam bas redovno, ali kad gledam bas se lepo nasmejem. Volim ovaj sou.
Favoriti mi se Bane, Jelena Gavrilović i Ivan (mada nije ušao u finale nažalost) Oki je smesan.
Keba me bas zabavljao ali je previše sujetan, pa me malo iritira, Katarina je mlada,jako talentovano dete.
Elena ne zna da se ponaša... Mislim da nije zaslužila da udje u finale.

branki* -> RE: Tvoje lice zvuči poznato (23.12.2014 17:31:54)

ne gledam redovno,ali me uvek odusevi bane mojicevic.pogotovo mi se dopao kad je imitirao dina merlina[sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>