Cvrčko -> RE: Tvoje lice zvuči poznato (29.12.2013 20:38:47)
|
Predivan show! [sm=bravo.gif] Drago mi je sto je Ana pobedila, nekako je bila kompletna u svih 12 emisija, i to je eto neko priznanje njoj samoj za ulozeni trud, ali meni licno ni jednog trenutka nije bilo bitno ko ce pobediti... Emisija je humanitarna i taj novac je isao tamo gde je neophodan i tamo bi otisao ko god da je pobedio. A i svaka emisija mi je bila za sebe- bilo je trenutaka kad su me i Goca i Sky obarali sa nogu iako ih licno ne gotivim kao licnosti. A sto se namestanja tice, u ovakvom slucaju koja bi bila svrha?! Niko od njih direktno nije pobednik ili dobitnik, zar ne [sm=smiley1.gif] I potpuno je razumljivo sto je Sara imala toliko glasova-pa ona je jedno lepo mlado novo lice i sve tinejdzerke se ugledaju na nju, a deckici ono hmmm [sm=smiley9.gif] hehehe salim se... Hocu reci, to je gledaliste koje najmasovnije glasa, i logicno je da glasaju ovako... Bas njih briga za Sneki, Zeljka ili Kneza, realno. Eto jednog nacina da omladinu naucimo da budu humani-Sara moze i ne mora da se svidja ljudima, ali dala je dobar primer svojim angazmanom u ovoj humanitarnoj akciji i kamo srece da se vise dece ugleda na nju nego na Pink paradu... Nadam se da ce uskoro da okupe neku novu ekipu i da nas ponovo ovako lepo zabave i pritom pomognu nekom [sm=bravo.gif]
|
|
|
|