ANDJEELA -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (29.9.2012 23:15:49)
|
Drage moje,evo i mene konacno na forumu,pisala sam vam privatne poruke,ali vam nisu stigle,verovatno mojom greskom.Samo da vam javnem da sam bila u betaniji,dr kaze da je prolaktin samo povecan ujutro,to je po njenom misljenju u redu,uhvatio je nocni prl i bitno je da nemam tumor,tako da je meni sada u ponedeljak 01.10. zakazan hsg,naravno privatno,kao i degu sto je uradila,tako cu i ja na istoj klinici,cak mi je dr saopstila da nemoram da ponovim nalaze od briseva,jer su mi prosli mesec bili u redu,pa koristim nalaze od pre mesec dana.Jedino sam insistirala da se radi na kraju ciklusa i dr je intervenisala kod sestre i zakayala mi je 8dc!Verujte mi da mi nista vise nije bitno-samo da odradim konacno,toliko sam pala u neku depresiju,sigurno me vi razumete najbolje.Degu ako mozes napisi mi za koliko je vremena je zavrseno to snimanje i da li treba da ponesem nesto od licnih stvari,jer si ti radila u istoj ordinaciji? Da li treba da odlezim popodne,u utorak moram na posao,pa razmisljam o svemu... Ljubim vas puno sve i javljam vam u ponedeljak popodne rezultate.
|
|
|
|