RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

nata11 -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (10.7.2012 10:02:54)

Daco i ja isto nakupovala gomilu lekova. ALi evo apsolutno nikakav bol. Malo krvarenja samo juce sa jodom na ulosku imala i to je to. Sada pijem samo palitrex na 8 sati (1,5 KUTIJU) kao i tebi sto su rekli. Zaista su svi na klinici fenomenalni, mene je toliko odusevio doktor da sada pauziram sa doktorima do okt.-nov. pa ako nista ne bude onda idem kod njega. Stvarno je super covek.

Anoniman -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (10.7.2012 10:35:02)

Nato drago mi je što si odlično prošla! I što je sve uredu!! [sm=bravo.gif] sad će i bebac brzo! [sm=duda.gif]

nata11 -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (10.7.2012 11:12:33)

Nadam se Pcelice, tebi zelim jednu [sm=duda.gif] sto pre.

Maraj -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (10.7.2012 12:28:01)

nato, [sm=bravo.gif] za rezultate. Zelim ti [sm=rozacrtici.gif] u narednim mesecima...

nata11 -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (10.7.2012 21:42:36)

Hvala Maraj [sm=smiley31.gif]

Anoniman -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (10.7.2012 22:17:00)

Ništa Nato,sad ovako produvane, ruku pod ruku i da odšetamo lepo, elegantno u prvo tromesečje, i sve crtice za nama! :)

Lenka2 -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (11.7.2012 7:28:32)

IZVORNA PORUKA: daca77

E bas mi je drago, Nato[sm=bravo.gif]
Ja se uopste ne kajem sto sam im dala 9 000 din, jer su strasno fini i +nista ne boli. Ja, posto sam citala razna iskustva sa foruma, ocekivala da ce me par sati nakon anestezije, boleti stomak...zato sam se snabdela "sirokom lepezom"lekova protiv bolova, ali apsolutno nisam osecala ni neprijatnost, a kamoli bol.
Navijam za [sm=duda.gif], u ovom ciklusu[sm=bravo.gif]

9.000 din si platila u privatnoj ordinaciji? Ja sam u Novom Sadu platila 23.000 din., da li je moguće da su tolike razlike?

nata11 -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (11.7.2012 10:19:45)

Da Lenka 9.000 din je u Leskovcu. I to znas kako su dobri doktori predivni ljudi. Mene je dr. zvao pre HSG da me pita za rezultate i veceras trebam da mu javim kako sam takav je dogovor. Predivan covek ja sledece nedelje idem kod njega da mi napise izvestaj i prebacujem se kod njega :)
Inace se tako krecu cene na jugu za HSG od 9-16.000 din.

daca77 -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (11.7.2012 10:39:09)

Da, ipak je ovo jug, Nato. A on radi privatno u Le? Meni definitivno nije dao izvestaj HSG-a, jer sam ja isla preko SPEBA, kada je zakazivanje u pitanju...[sm=zmeden.gif]

nata11 -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (11.7.2012 11:25:22)

Daco ni meni nije dao ali cu da idem kod njega na pregled sledece nedelje i tada cu mu traziti i da mi otkuca izvestaj. E posle toga cu da odmaram 3 meseca i da ne razmisljam o [sm=duda.gif]
(koliko je to moguce).

Anoniman -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (11.7.2012 17:09:03)

Zene a da li sad treba pauzirati mesec dana sa bebom?
Neki preporucuju, neki ne. Meni nista nisu rekli, i ja ne znam sad sta radim [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

Maraj -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (12.7.2012 9:53:52)

pcelice, ja znam prijateljicu koja je u istom ciklusu zatrudnela. Mislim da to nema veze. Sad neki lekari savetuju da se saceka 1 mesec.Ja smatram da ako je sudjeno, ''uboscete'' i prvi mesec...

nata11 -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (12.7.2012 12:07:11)

I ja sam citala na netu o tome kako navodno neki ne preporucuju odmah zbog zracenja [sm=smiley29.gif]. Sto se mene tice ja muckam neverujem da je to toliko neko zracenje, pa nisam isla na magnetnu

m@j@25 -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (12.7.2012 12:49:55)

pa isle ste na zracenje pre muckanja:)

Anoniman -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (12.7.2012 12:56:13)

Onda u akciju! Kao Erik kada postane Bananamen :)

_Maki_ -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (12.7.2012 21:16:42)

Devojke, imam jedno pitanjce - za HSG su potrebni sterilni brisevi, da li se to odnosi i na vaginalni sekret, ili samo na klamidiju, miko i ureoplazmu?

Planiram u septembru posle mora da radim privatno, pošto zbog posla ne mogu da gubim vreme po državnim ustanovama. Bila sam na pregledu kod doktora kod koga mislim da radim HSG, vaginalni sekret je III i VI grupa, dobila sam Poliginax, ali je rekao da to nije problem za HSG, ali da će vaginalete u svakom slučaju to rešiti, Ukoliko ne uspe, da li je i dalje preporučljivo raditi HSG sa VS III i VI grupe?

Anoniman -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (12.7.2012 21:23:49)

Cervikalni i vaginalni bris moraju biti sterilni, a za grupe sekreta ne znam, meni to niko nije spomenuo.
Mozda njega ne gledaju.
Zalim ti da i pre hsg-a docekas [sm=modricrtici.gif]

branki* -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (12.7.2012 21:34:44)

ja sam radila za hsg samo vag. i cerv. bris.

sandrasrki -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (13.7.2012 5:27:59)

Draga samo da vam kazem da sam ja morala da odustanem i od hsg i od vto zbog drugiz zdravstvenih problema i lekova koje pijem. NEMOGU VAM OPISATI KAKO [sm=smiley19.gif]MI JE

nata11 -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (13.7.2012 10:14:38)

Joj sandraaaaaa cim si kucala ovo u 5 ujutru mogu da zamislim kakva ti je bila noc. Pa u cemu je problem ? Ja smatram da u danasnje vreme kada je toliko medicina napredovalo za apsoultno sve postoji lecenje .

nata11 -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (13.7.2012 10:16:59)

Maki meni su rezultati bili OK ali sam imala sekret i pisalo je mnogo kokobacila i Le (sta god to znacilo) i uzimala 12 vaginaleta i nakon toga odmah radila HSG jer nisam imala vremena da uradim briseve.

sandrasrki -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (13.7.2012 11:58:08)

Imala sam jako veliki stres pa sam zavrsila na lekovima za smirenje tako da dok sam pod tom terapijom nemogu radti vto a pitanje je do kada ce to trajati. Zato sam resila da stanem sa tim procedurama jer nema svrhe kada nemogu nista da uradim a i ovi lekovi mi konstantno prave bekterije tako da se ni toga nemogu resiti. NEZNAM VISE NI SAMA STA CU SA SOBOM

Anoniman -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (13.7.2012 13:16:32)

Sandra nadam se da ćeš se uskoro srediti i stabilizovati. Šaljem veliki zagrljaj [sm=smiley31.gif]

nata11 -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (13.7.2012 14:20:03)

Sandra znam da smo sada van teme ali iaoko ti se mozda cini kao da se sve rusi uvek ima resenja za probleme. Mi smo uz tebe [sm=smiley31.gif]

17 joka -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (13.7.2012 16:45:56)

sdandra,glavu gore,tvoje zdravlje je najbitnije samo se prvo ti sredi i oporavi i sve ce posle da se nastavi svojim tokom
zelim da to bude sto pre.

nato,pcelka i ostale da nas obradujete sledeci mesec.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sledeća stranica >   >>