RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

nata11 -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (5.7.2012 9:25:21)

Ma daco ja mislim iskreno da to nije ni potrebno nego da oni preteruju. Mozda se plase da nam ne popuste creva i besika od anestezije :)) Koliko sam citala tekstove na engleskom po netu svuda kazu da je HSG jedan rutinski pregled koji se radi jos od 1920 (ovo malo da se utesim zbog treme[sm=jezicek.gif])

m@j@25 -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (5.7.2012 9:50:40)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (5.7.2012 21:36:39)

Žene evo i ja da vas obradujem :), zakazala sam hsg za ponedeljak! U nedelju da se javim u bolnicu zbog pripreme. [sm=zmeden.gif][sm=sloncek.gif]

hanka -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (5.7.2012 21:39:55)

Pcelka[sm=bravo.gif] pa ajd da budu prohodni [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (5.7.2012 22:11:05)

Hvala :), nadam se i ja!

daca77 -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (6.7.2012 7:17:00)

Nato, Pcelice, navijam jakooo za dobre rezultate[sm=bravo.gif]

nata11 -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (6.7.2012 8:46:31)

Hvala Daco. Ja bih volela da bude odmah danas samo da vise prodje. Panikaaaaa

daca77 -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (6.7.2012 10:55:54)

Nema razloga za to, Nato...ja sam se samo bojala rezultata i ispostavilo se opravdano[sm=zmeden.gif]

Lenka2 -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (7.7.2012 11:54:42)

A da li smo podlozniji nekoj infekciji posle HSG neko vreme, recimo zanima me da li mogu slobodno na bazen? Pre 4 dana sam radila hsg.

nata11 -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (7.7.2012 13:46:44)

Lenka koliko sam citala na netu treba voditi racuna da se ne prehladis jer moze doci do upale jajnika.

Lenka2 -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (7.7.2012 13:53:15)

Hvala Nato, onda sigurno treba voditi racuna!

Anoniman -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (9.7.2012 11:05:03)

Evo me :), hsg uradjen. Dr kaze da mi je jedan jajovod odličan, a drugi nije zapusen ali malo sporije prolazi tečnost kroz njega. Bez anestize i užasno je bolno da umres kolko boli.

daca77 -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (9.7.2012 11:06:31)

Pcelo, nasi rezultati su prilicno slicni...bas mi je zao sto si morala da trpis te bolove...
sta dr predlaze?

Anoniman -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (9.7.2012 11:53:10)

Još ništa, otišao je dalje da radi. Pa videćemo. Čim mi nesto novo kazu, pisaću.
Sad je ok, ali kad su počeli da mi guraju dole sve i svašta i kad su počeli da puštaju kontrast, htela sam da umrem :)

nata11 -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (9.7.2012 14:46:17)

pcelice ja idem za 3 sata, ovo mi nije trebalo da citam [sm=zmeden.gif] zao mi je da je bilo tako bolno

17 joka -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (9.7.2012 15:22:32)

Pcelka,zao mi je sto je bilo bolno,ali si makar još jedan stepenik prošla na putu ka bebi.
bacajte se na muckanje,pa da uspete[sm=bravo.gif]

17 joka -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (9.7.2012 15:23:17)

Nato,bez straha sve ce proći dobro.

m@j@25 -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (9.7.2012 16:22:18)

nato ne plasi se mene hsg uopste nije bolelo , malo neprijatno bili nista drugo brzo prodje sto je najbitnije, e zato ponekad forume treba zaobici

Anoniman -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (9.7.2012 21:57:48)

Nato izvini što sam te uplasila. Evo saljem zagrljaj da mi oprostiš [sm=smiley31.gif].
Moju jetrvu ništa nije bolelo, a jajovodi su joj bili ok. Nismo svi isto tolerantni na bol.
Nadam se da si ti danas bolje prosla. :)

daca77 -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (10.7.2012 7:42:03)

Nata je trebalo da radi u anesteziji, na istoj poliklinici na kojoj sam ja radila. Ne znam sto se nije javila, juce?![sm=zmeden.gif]

Anoniman -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (10.7.2012 8:17:50)

Pa onda nije trebala da se uplasi. Ja sam bez anestezije radila. Bas mi bezveze sto sam je istraumirala. :( Nadam se da je dobro i da ce se javiti uskoro sa lepim vestima. :)

daca77 -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (10.7.2012 8:20:11)

Pcelo, ja sam se nakon budjenja iz anestezije i kasnije pitala da li su oni meni uopste nesto radili...nikakvih promena i krvarenja nije bilo.

Maraj -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (10.7.2012 8:24:25)

i ja sam se isto pitala[sm=smiley1.gif] jer ni ja nisam krvarila. Tek kad sam dosla kuci i naredna 2-3 dana sam krvarila rozikasto ... i evo dobila sam prvi ciklus od tada sa 2 dana zakasnjenja...

nata11 -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (10.7.2012 9:48:27)

Evo i mene. Juce sam radila sam tek uvece pa nisam stigla da Vam kuckam.
Prvo hvala svim [sm=rozacrtici.gif] na informacijama koje mnogo znace jer znate sta mozetre da ocekujete, a posebno Daci koju sam udavila pitanjima :)

Meni je HSG bio sala. Otisla sam, izasli anesteziolog i ginekolog pozdravili se samnom i mm. Doktorka me smao pitala da li sam alergicna na nesto a ginekolog me zamolio da mu dam rezultate na briseve. Potom sam usla (bogme one masine izgledaju strasno) nasli su mi venu legla sam na sto, namestila noge i samo se secam da mi se malo vrtelo. Sledece cega se secam je da me doktorka oblacila pa onda opet imam prekid :) Naredna scena koje se secam je da sam u drugoj ordinaciji pored lezim i tu su mm i doktor.

Rezultati su kazu zadovoljavajuci. Jajovodi su prohodni ali su malo tesniji. Dr. kaze da su ih sada prosirili i da sam imala neka mala zaceplenja (nakupi se od ciklusa i sekreta).
Ako se set_im jos necega kuckam :). MM kaze da sam doktora 4 puta pitala da li su rezultati dobri cega se ja nesecam.

Stvarno i klinika i dr su fenomenalni, smireni neznam da li smem da reklamiram ovde ali ako neko zeli da radi na jugu tu sam na PP.
Daco nabrajali koliko su im se javile cure od NG da su ostale trudne nakon HSG. Do sada ih imaju 4. Dok su mi davali anesteziju nabrajali su sve devojke koje su radile kod njih HSG mislim da su i tebe spomenuli (rekli su neka iz lapova i nisa su bile pre mene)

daca77 -> RE: Produvavanje jajovoda (HSG) (10.7.2012 9:57:26)

E bas mi je drago, Nato[sm=bravo.gif]
Ja se uopste ne kajem sto sam im dala 9 000 din, jer su strasno fini i +nista ne boli. Ja, posto sam citala razna iskustva sa foruma, ocekivala da ce me par sati nakon anestezije, boleti stomak...zato sam se snabdela "sirokom lepezom"lekova protiv bolova, ali apsolutno nisam osecala ni neprijatnost, a kamoli bol.
Navijam za [sm=duda.gif], u ovom ciklusu[sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>