Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 24.5.2012 13:24:35
|
|
|
|
Maraj
|
meni traze sve to plus spermogram i s.kulturu, uput od interniste, posto se radi pod anestezijom i krvnu grupu. Valjda nisam nesto zaboravila
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 24.5.2012 13:26:00
|
|
|
|
daca77
|
I meni rade u analgeziji, ali mi skoro nista ne traze.
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 24.5.2012 13:30:51
|
|
|
|
Maraj
|
ne znam daco sta da ti kazem, sta je bolje, ja ne mogu da prikupim sve papire, bar do sada... Nisam do sad nikad imala gljivice sad moram da istrebim kandidu... A da je nalaz bio sterilan radila bi ovaj mesec ovako isticu mi brisevi hlam. mikopl. i ureaplazma... A ove ostale sto vaze samo 15 dana tek treba... Ne mogu vise da pohvatam te datume i vreme trajanja nekog nalaza...
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 24.5.2012 13:34:07
|
|
|
|
Jole84
|
Maraj
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 24.5.2012 13:37:23
|
|
|
|
Ricola
|
Dacoooo Marajjjjj Hrabro navijam za vas..
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 24.5.2012 13:39:02
|
|
|
|
Maraj
|
hvala drage puno
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 28.5.2012 10:14:01
|
|
|
|
daca77
|
A za koliko stizu rezultati, nakon snimanja?
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 28.5.2012 10:17:26
|
|
|
|
Ognjenka
|
Daco, meni su u Frontu bili sutradan, mada mi je dr. rekao odmah nakon sat otprilike kako stoje stvari, pa sam znala sta ce pisati. Vidi dr. to odmah, samo se ceka da se razvije snimak, pa da potvrdi. Ne znam gde radis, ali mozes odmah da pitas.
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 28.5.2012 10:24:53
|
|
|
|
daca77
|
Ok, Ognjenka... A koji je lek protiv bolova, ako se javi nakon HSG, najbolji? Mislim na to da brzo deluje...
< Poruku je uredio daca77 -- 28.5.2012 10:25:54 >
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 28.5.2012 10:29:53
|
|
|
|
Ognjenka
|
Meni nista nisu dali. Bol je bio kao kod m. samo slabiji. A devojci koja je radila samnom, dali su diklofenak duo. Ona je nesto bas kukala, iako su joj jajovodi bili prohodni. Dr. rekao da pretetruje, ali joj je ipak dao. Ja se nadam da ti nece ni trebati. Hoces imati anesteziju?
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 28.5.2012 10:42:24
|
|
|
|
daca77
|
U analgeziji radim, ali za svaki slucaj da se raspitam...
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 28.5.2012 10:46:04
|
|
|
|
ivannna
|
daco da sutra sve prodje kako treba!
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 28.5.2012 11:09:16
|
|
|
|
daca77
|
Hvala, ivannna
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 28.5.2012 13:18:20
|
|
|
|
hanka
|
Daco drzim fige da prodje bezbolno i sa dobrim rezultatima
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 28.5.2012 13:31:56
|
|
|
|
daca77
|
Hvala, hanka Ali, posto sam imala operaciju pre 4 god., sigurno nisu u bajnom stanju.
< Poruku je uredio daca77 -- 28.5.2012 13:32:17 >
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 28.5.2012 14:30:05
|
|
|
|
micaubica
|
daco,navijam da sve prodje bezbolno,radis li sa anestezijom?
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 28.5.2012 14:30:30
|
|
|
|
Ricola
|
Daciii opusti se bice sve ok. A sl mesec debelee
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 28.5.2012 14:34:28
|
|
|
|
sandrasrki
|
Draga ja sam prvi put na forumu. ja HSG treba da radim sledeceg meseca i ja se jako plasim. Puno podrske i javi kako je bilo
< Poruku je uredio sandrasrki -- 28.5.2012 14:49:09 >
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 28.5.2012 14:42:06
|
|
|
|
sandrasrki
|
Zdravo ja sam prvi put na forumu HSG treba da radim sl mesec. Da li ynas koja je procedura posle posto se ja pripremam za VTO
< Poruku je uredio sandrasrki -- 28.5.2012 14:49:59 >
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 28.5.2012 14:51:41
|
|
|
|
sandrasrki
|
DRAGA I JA SAM IMALA OPERACIJU JAJNIKA PRE PAR GODIN A SL MESEC TREBA DA RADIM HSG. PUNO PODRSKE I JAVLJAJ KAKO JE BILO. AKO TI JE ZA UTEHU I JA SE MNOGO PLASIM
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 28.5.2012 15:14:38
|
|
|
|
Ricola
|
Sandrasrki, dobro nam dosla i sto pre otisla odavde u prvo tromesecje.... N nasem forumu ima jako dosta razgovora na temu vto, tamo mozes naci odgoor koji trazis, sto se tice hsg, koliko sam cula da devojke pricaju radi se pod sedativima, nemoj da se brines...znas da posle dolazi Dacoooo hrabro!
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 28.5.2012 15:37:53
|
|
|
|
sandrasrki
|
Hvala na podrsci ali ja sam toliko preplasena. Pre nekoliko godina sam operisala jajnik i znam sta sam sve prosla.Za nepozeleti nikome
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 28.5.2012 15:41:05
|
|
|
|
sandrasrki
|
Draga Ivannna volela bih znati da li si ti radila hsg i gde ako jesi i kakva su tvoja iskustva
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 28.5.2012 15:42:38
|
|
|
|
ivannna
|
sandrasrki sigurna sam da HSG nije kao ta operacija! ja sam radila HSG u februaru,na vma,dobila sam neku injekciju za bolove i NISTA me nije bolelo,samo sam osetila neki pritisak kao da mi je neko stavio ruku na donji stomak,neke devojke osete bol kao kad treba da dobiju,i da se javi bol,traje 2,3 sekunde,popravka zuba je mnoooogo gadnija od ovoga! sve je individualno i vecinu ne boli! drzim fige! ja sam se preplasila ali posle nisam mogla da verujem da nista nisam osetila!
|
|
|
|
RE: Produvavanje jajovoda (HSG) 29.5.2012 7:34:41
|
|
|
|
daca77
|
Hvala, drage Ne plasim se ja same intervencije(valjda ce delovati anestezija ), vec rezultata...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?