|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Produvavanje jajovoda (HSG)
9.11.2011 8:10:28   
d@d@
Hanka,user posted image !
Daco,drzim palceve da rezultati budu ok!user posted image !

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1501
9.11.2011 8:19:29   
daca77
user posted image

(odgovor članu d@d@)
Direktna veza do poruke: 1502
9.11.2011 13:30:08   
hanka
daco javi rezultate,drzim fige da budu cistac

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1503
9.11.2011 14:03:01   
daca77
Hocu, ali sigurno je i dalje prisutan enterokok...rekli su mi da ce mi javiti u podne, ako je sve u reduuser posted image

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 1504
11.11.2011 16:40:10   
ljubav2
ja sam juce radila HSG nisumi prohodni jajovodi trebalo bi da idem na laparoskopiju user posted image user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1505
11.11.2011 17:11:26   
degu
Draga žao mi je user posted image
Ali uvek je važno otkriti u čemu problem, pa će se naći i rešenje user posted image

(odgovor članu ljubav2)
Direktna veza do poruke: 1506
11.11.2011 17:48:51   
ljubav2
pa jeste ali meni se nejde pod noz user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1507
11.11.2011 17:52:32   
m@j@25
ne plasi se laparaskopija ti nije strasna

(odgovor članu ljubav2)
Direktna veza do poruke: 1508
11.11.2011 17:57:00   
ljubav2
neznam videcu u cetvrtak sta ce mi reci doktorica BUJAS dali cu na laparaskopiju ili ce me ubaciti u program za VTO
user posted image

(odgovor članu m@j@25)
Direktna veza do poruke: 1509
11.11.2011 18:10:05   
degu
Kako god da bude, imaš podršku od nas user posted image

(odgovor članu ljubav2)
Direktna veza do poruke: 1510
21.11.2011 12:12:02   
zuto pilence
Evo zenske i mene . Ima novosti a to je da necu ici na laporaskopiju vec odmah na vantelesnu jer mi je moja doktorka rekla da je to u principu gubljenje vremena kad mi vec nije pomogao hsg. Ici cu krajem januara, a pre toga sada sam uradila nesto malo drugacije sto ostupa od medicine . Ako meni pomogne rado cu to podeliti sa Vama, ako ne necu da vas zamaram nebitnim stvarima,Ljibim vas sve javljam ako bude novosti u veziuser posted image .  

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1511
21.11.2011 17:55:34   
degu
Žuto pilence, nema ovde zamaranja, svaka informacija i iskustvo nam je dragoceno. Pridruži nam se i u ostalim temama user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu zuto pilence)
Direktna veza do poruke: 1512
23.11.2011 11:35:58   
hanka
Pilence koje su metode u pitanju,podeli sa nama,mozda uspe i kod drugih
Takve stvari ni jednu cekalicu ne zamaraju

user posted image

Januar je blizu a mozda do tad i bude nestouser posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1513
24.11.2011 18:23:11   
malenac76
cure evo i mene user posted image  prezivjela sammmmmm
dodjem ja tamo u 12h i doceka me neki stari dr - čikica sa plavom kosom (ali bas PLAVOM kosom hehhe pretpostavljam da stavlja ehoton ili tako nesto) kaze dr jos nije dosla ali da se ja skinem da me on pripremi user posted image  mislim se majko mila sta on da pripremi i oprezno se ja skinem u onu njihovu "haljinicu" i za njim. uvede me u veliku prostoriju punu kojekakve masinerije i kaze evo ovdje cete vi leci lijepo da ja uslikam stanje user posted image
namjestim se ja i slikne on mene i kaze lezite vi sad ce dr. i lezim ja lezimmmm i gledam okolo po plafonu fleke od vlage, po coskovima prasina, pokoji paučak, na podu u cosku neke dlake i kojesta. udje neka zena namjesti je čiča na drugu masinu i uslika joj nogu. jos nema moje dr...isfuram se ja i ustanem, odem i obucem se. čiča je pokusao da me nagovori da se ne ustajem ali bilo mi je hladno i osjecala sam se glupo tu da lezim ... samo sto sam se obukla i poslala koji SMS eto moje dr sva u zurbi. izvinila se sto kasni, uzela sve moje nalaze da pogleda i onda se bacila u akciju. eto mene opet na stolu.

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 1514
24.11.2011 18:28:34   
malenac76
kaze ona ma nece nista da boli a čičica se stalno nesto ubacuje-pokusao je nekim salama da me opusti ali eh user posted image  on ce njoj kao asistirati.ja mislila sali se kad ono nije se salio. stvarno je on pomagao hahaha doduse nije imao pristup mom donjem dijelu on je stajao pored mene a haljinica je sakrivala donji dio gdje je doktorica vodila glavnu rijec. prvo mi je rekla tacno sta ce da uradi i krenula. namjestanje instumenata ne bilo neprijatno i malo je bolilo. onda je rekla da se jako nakasljem i valjda je ona uvukla katetar - to me nije bolilo. e onda je čiko nastupio koji mi je pomogao da se pomjerim na odgovarajuce mjesto na stolu kako bi mi ubacili kontrast i sliknuli me. onako osjeca se kako kontrast ulazi i ispunjava uterus i jajovode i bol je slicna menstrualnim bolovima - nista strasno. sve je bilo brzo gotovo i dr je bila zadovoljna user posted image  a i ja
rekla je da danas malo mirujem i da 5 dana pijem doksiciklin po 100mg dnevno

< Poruku je uredio malenac76 -- 24.11.2011 18:34:18 >

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 1515
24.11.2011 18:29:19   
Anoniman
Joj po nekad te višd udave dok čekaš nego sam pregled. Šta su ti rekli, jel sve ok?

Direktna veza do poruke: 1516
24.11.2011 18:32:48   
malenac76
e sad dolazi dio koji mene brine user posted image  tamo mi je dr rekla da je nalaz super i ja sam to tako prihvatila i otisla kuci pjevajuci. kaze ona - pokusajte ovaj ciklus prirodno a ako dobijem dodjem da mi prepise terapiju i opet IUI u decembru. maloprije ja uzela nalaze da ih spremim u fasciklu i reko da procitam sta pise i tu sam se sad sva zbunila user posted image

pise da su obe tube gracilne i vijugavog toka sa dobrim pasazom kontrasta ALI da lijeva tuba zavrsava deobom kontrasta u smislu hidrosalpingsa promjena 4cm.
nalaz upucuje na lijevoj strani hidosalpings, a desno je uredan nalaz.
sta sad to znaci? jel meni lijeva tuba jeste ili nije prohodna? dr rekla sve je super ali meni to nekako ne zvuci da je ok? sta im je taj hidrosalpings user posted image  

Direktna veza do poruke: 1517
24.11.2011 18:38:57   
soni
user posted image nac ja se nista ne razumem, ali onaj deo gde je rekla da pokusas prirodno ovaj mesec hrabri..ja se nadam da ce sve biti dobro

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

Direktna veza do poruke: 1518
24.11.2011 18:47:02   
Anoniman
Malenac, hrabriso user posted image
Ja stvarno ne znam sta je touser posted image da probamo da nadjemo na netu nesto o tome. meni principu nije dao nikakav zivestaj samo snimke i objasnio mi sve usmeno

(odgovor članu soni)
  Direktna veza do poruke: 1519
24.11.2011 18:51:12   
malenac76
pa i meni je usmeno sve objasnila ali sad kad sam procitala ipak lijevi jajovod nije ok user posted image
nije zapusen ali na kraju ima to neko prosirenje koje je necim ispunjeno - pretpostavljam nekom tekucinom..onda sigurno misli da mi je desni dovoljan i nije htjela da me brine

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1520
24.11.2011 18:53:58   
maca821
malenac ja sam guglala i nasla :Hidrosalpinks je naziv stanja koje pogadja tzv. zapushene jajovode i nastaje kad se oshteceni jajovod napuni technoshcu i deformishe se. U jajovodu koji normalno funkcionishe technost se i luchi i kasnije apsorbuje. Oshteceni jajovod je josh uvek u stanju da luchi technost ali ne i da je apsorbuje. Uglavnom, hidrosalpinks se deshava kad je sam kraj jajovoda blokiran pa se jajovod puni bistrom, vodnjikavom technoshcu.
E sad ne znam da li je to tacno evo ti sajt pa malo procitaj http://www.kolevka.org/zenski_sterilitet/ostecenje_jajovoda.htm

Umesto što bih davala sebi razloge zbog kojih ne mogu,dajem sebi sve moguće razloge zbog kojih MOGU…

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1521
24.11.2011 18:55:50   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: malenac76

sta im je taj hidrosalpings user posted image  

Ja sam imala hidrosalpings na oba jajovoda i reki su mi da ne mogu nikako sa njima da zatrudnim, oba jajovoda su mi izvadili.

Po tome bih rekla da ti taj jajovod nije prohodan, ali drugi je OK, ne brini.

Šaljem ti uskoro Proxeed:)

Ako uspem, možda i sutra pošaljem, a možda u ponedeljak, javiću ti u svakom slučaju. Ako se zadesi sutra, jel ti odgovara?

Direktna veza do poruke: 1522
24.11.2011 18:56:08   
daca77
Svaka cast na hrabrosti, malenacuser posted image .
Sto se tice rezultata, ne razumem se u ovo, ali se slazem da je hidrosalpings prosirenje jajovoda ispunjeno tecnoscu-to su meni svojevremeno pominjali i zato predlagali HSG.
Ali, drugi jajovod ti je ok, pa se zato baci na muckanjeuser posted image

Direktna veza do poruke: 1523
24.11.2011 19:05:53   
malenac76
dunja pase mi i sutra samo mi javi user posted image

pise da su tube gracilne i vijugave sa dobrom pasazom kontrasta ali da je na kraju lijevog taj hidrosalpings. znaci nista od lijevog user posted image  a jel smeta da taj jajovod tako ostane i da se ne dira ili se to mora odstraniti user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1524
24.11.2011 19:08:03   
dunja RR

ne znam, meni su morali odstraniti jer su oba bila takva i nisu imali nikakvu funkciju a svakako moram na VTO (VTO ne bi uspela sa oba takva); tebi je jedan dobar, možda nema razloga ništa da diraju.

Direktna veza do poruke: 1525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here