Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: porodicne fotografije 9.3.2015 22:20:04
|
|
|
|
jabudic
|
'Ladno nemam skoriju sliku gdje smo svi zajedno. Pa i kako bi imali kad uvjek ja fotografišem!
|
|
|
|
RE: porodicne fotografije 10.3.2015 1:15:40
|
|
|
|
Mala Elena
|
I ja mukica isto...prelepe slike!
|
|
|
|
RE: porodicne fotografije 10.11.2015 10:20:49
|
|
|
|
eca89
|
|
|
|
|
RE: porodicne fotografije 10.11.2015 10:32:02
|
|
|
|
emicaa
|
Eco divni ste,ti mačka
|
|
RE: porodicne fotografije 10.11.2015 10:54:03
|
|
|
|
mila83
|
Divna tema i prelepe fotografije ! Porodica je nesto najvrednije sto covek moze da ima.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: porodicne fotografije 10.11.2015 10:59:38
|
|
|
|
branki*
|
Eco,bas ste slatki
|
|
RE: porodicne fotografije 10.11.2015 11:53:13
|
|
|
|
jess021
|
Eco, mnogo ste lepi, ali smizla je najlepsa.
|
|
RE: porodicne fotografije 10.11.2015 14:32:00
|
|
|
|
Ana RR
|
Eco, jako ste lepi Jedna naša od prekjuče - uplakano dete i pogrbljeni tata, ja sam još i ok nije mi jasno zašto se mm ovoliko pogrbio i spustio, verovatno da bi bio uz Marka
< Poruku je uredio Ana RR -- 10.11.2015 15:00:33 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: porodicne fotografije 10.11.2015 23:23:51
|
|
|
|
Kata90
|
Eco,Ana divni ste i decica slatka
|
|
RE: porodicne fotografije 11.11.2015 10:39:19
|
|
|
|
Ana RR
|
Hvala Kato
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: porodicne fotografije 11.11.2015 11:04:18
|
|
|
|
choopa choops
|
Divne slike!
|
|
RE: porodicne fotografije 11.11.2015 11:17:40
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Ana, prosto moram da napišem ovo, to je neverovatno koliko ti i tm ličite, prelep ste par, a maleni je prava vaša kopija. Prelepo.
|
|
|
|
RE: porodicne fotografije 11.11.2015 11:42:35
|
|
|
|
Ana RR
|
Haha Mamamaj, oduvek nam to govore
|
|
|
|
RE: porodicne fotografije 11.11.2015 14:33:12
|
|
|
|
branki*
|
Anci draga,diivna ste porodica mala i skladna
|
|
RE: porodicne fotografije 12.11.2015 8:52:58
|
|
|
|
Maraj
|
Eco super ste. ana takodje....to o pogrbavljenosti vidis samo ti meni je slika super
|
|
|
|
RE: porodicne fotografije 1.10.2016 10:17:10
|
|
|
|
wivern
|
Pre 11 meseci
|
|
RE: porodicne fotografije 1.10.2016 10:21:12
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ovu temu nisam videla... Divne fotografije...
|
|
|
|
RE: porodicne fotografije 1.10.2016 10:24:41
|
|
|
|
emicaa
|
Wiv vrijeme prolazi kao ludo,budi jaka
|
|
RE: porodicne fotografije 1.10.2016 23:10:58
|
|
|
|
choopa choops
|
Sjajne slike vasih porodica! Wivika, drži se!
|
|
RE: porodicne fotografije 1.10.2016 23:13:04
|
|
|
|
dunja RR
|
Wiv
|
|
RE: porodicne fotografije 1.10.2016 23:18:05
|
|
|
|
marketing RR
|
Očevi, ne zaboravite da fotografišete svoje žene! "Dragi čoveče, fotografiši je. Nije bitno kako izgleda i da li se tome protivi, ti je uslikaj. Ti ne razmišljaš o tome često, najverovatnije nikada. Ali, koliko li je fotografija tebe, dece, vaše porodice ona uslikala. Međutim, kada nje ne bude bilo, te fotografije neće pokazati vašoj deci ženu koja stoji iza kamere. Slikaj je. Nesređena frizura, bez šminke, stara prljava majica na njoj, neće smetati vašoj deci kada jednog dana mame više ne bude. Biće im važno da si je dovoljno voleo da je takvu fotografišeš, dokumentuješ, sačuvaš taj trenutak u životu voljene žene. Nijedna žena ne želi da joj se život beleži samo kroz selfije. Uradi ono što ona radi za tebe svaki dan i škljocni snimak s vremena na vreme. Budi ponosan. Slikaj je. Pre dece i posle. Samo napravi fotografiju." PROČITAJ VIŠE ...
< Poruku je uredio marketing RR -- 1.10.2016 23:20:43 >
|
|
|
|
RE: Porodicne fotografije 2.10.2016 0:38:17
|
|
|
|
dijana1*
|
Wiv
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 2.10.2016 9:38:42 >
|
|
RE: Porodicne fotografije 13.10.2016 20:46:47
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Uvek kazem na godisnjim odmorima.. jesam li ja sam vama bila... ne znam necu se ni secati jer me nema ni na jednoj fotki...sve ja slikam. I onda od 200 fotki , budem na 2 i to nesto bzvz Nemamo ni jednu porodicnu od kad je stigao bebac.
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 13.10.2016 20:47:23 >
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?