Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: porodicne fotografije 27.3.2014 19:39:08
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor Joj, Dijana kako si ti jedna prelepa žena!!! zaista,anajid,jako lepo izgledas,a deca su ti kao lutke,pravi manekeni lepe fotografije,lepe porodice!
|
|
RE: porodicne fotografije 27.3.2014 22:01:46
|
|
|
|
anajid
|
Hvala cure moje
|
|
|
|
RE: porodicne fotografije 8.6.2014 15:35:25
|
|
|
|
big mum
|
Evo jedne novije,ova mala u rozom duksu je djevojčica od moje sestre
|
|
RE: porodicne fotografije 21.8.2014 22:48:34
|
|
|
|
Dada81
|
Sve sam pregledala redom.NAjvece blago,to zelim svima A,ovde sam vec godinama,neki dan vidim temu. Evo i nas,ali bez naseg Marka,moramo to promeniti uskoro,pa svi na jednu porodicnu
|
|
RE: porodicne fotografije 21.8.2014 22:54:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo nas
|
|
|
|
RE: porodicne fotografije 22.8.2014 6:08:17
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Pozdrav sa mora
|
|
|
|
RE: porodicne fotografije 22.8.2014 6:11:51
|
|
|
|
dijana1*
|
Svi ste mi prelepi sa svojim andjelima Izvinjavam se svima ali moram da izdvojim Dadine oci, ma savrsene su!
|
|
RE: porodicne fotografije 22.8.2014 6:13:24
|
|
|
|
dijana1*
|
MiLj divni ste Uzivajte i veliki pozdtav
|
|
RE: porodicne fotografije 22.8.2014 8:27:40
|
|
|
|
bubulence
|
svi ste mi diiivniii !!! milj bas sam te tako nekako zamisljala
|
|
|
|
RE: porodicne fotografije 22.8.2014 8:29:22
|
|
|
|
big mum
|
Samo RR ima ovako lijepe porodice (a muževi su za dlaku ljepši
|
|
RE: porodicne fotografije 22.8.2014 8:55:07
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Svi ste mi prelepi sa svojim andjelima Izvinjavam se svima ali moram da izdvojim Dadine oci, ma savrsene su! Dijance,od jedne lepe zene tako nesto cuti,neprocenjivo...Hvala
|
|
RE: porodicne fotografije 22.8.2014 15:27:01
|
|
|
|
branki*
|
kako ste svi divni..unina,ljiso,jabudic,bas delujete svi srecno
|
|
RE: porodicne fotografije 2.9.2014 8:42:47
|
|
|
|
emicaa
|
[url=http://www.dodaj.rs/?2q/Gp/AJUmq20/106044751015307544074582.jpg] nas tri,jedna malo novija
|
|
|
|
RE: porodicne fotografije 7.12.2014 7:34:33
|
|
|
|
Trcosava
|
Evo konačno nas troje (tj četvoro ) zajedno na slici Nit imam slika nešto samih mm i mene, kamo li nas troje! Tako da - tadaaaaa
|
|
RE: porodicne fotografije 7.12.2014 8:19:44
|
|
|
|
serpica
|
Trco divni ste
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: porodicne fotografije 7.12.2014 8:52:17
|
|
|
|
branki*
|
emice,trco,bas ste srecni i pozitivni
|
|
RE: porodicne fotografije 7.12.2014 8:56:00
|
|
|
|
Trcosava
|
Šerpi, Branki - ja kao nasukani kit izgledam - ali baš me boli uvce bitno da se mi smejemo
|
|
RE: porodicne fotografije 7.12.2014 10:18:02
|
|
|
|
branki*
|
kakav,bre,nasukani kit ,izgledas skroz normalno,samo da ti je neko stavio loptu ispod majice.
|
|
RE: porodicne fotografije 7.12.2014 10:40:58
|
|
|
|
Kata90
|
super ste,nasmejana porodica sve su slike divne,i decurlija
< Poruku je uredio Kata90 -- 7.12.2014 10:45:02 >
|
|
RE: porodicne fotografije 7.12.2014 10:57:28
|
|
|
|
Torbica
|
Trco, ma sta pricas, pa ti si trudnica! Preslatki ste! Emice isto!~A i ostale srecne porodice!
< Poruku je uredio Torbica -- 7.12.2014 10:58:14 >
|
|
RE: porodicne fotografije 7.12.2014 11:24:17
|
|
|
|
vikiveki
|
devojke baš su vam divne porodice,sa slika se vidi da ste srećne...ma predivne fotkice
|
|
RE: porodicne fotografije 8.12.2014 1:11:16
|
|
|
|
choopa choops
|
FEnomenalne slike!
|
|
RE: porodicne fotografije 26.12.2014 20:45:59
|
|
|
|
Maraj
|
Divne slike i jos divnije porodice
|
|
|
|
RE: porodicne fotografije 9.3.2015 21:01:08
|
|
|
|
acalukic
|
ja ih imam bas puno. A moj zet jako retko se slika i imaju bas malo slika
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?