Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 21.9.2014 22:03:04
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR I Lesica, Torbica, Joka, Didy, Ana RR, Viking sa onim cimetavim slatkišima i ima vas još punooo ... IZVORNA PORUKA: Nada RR Nasa drage drugarice Lu, Ana i Olga. Stvarno. Prepisala sam sve recepte i nijedan nije omanuo. hvala Dunjice, ja svasta volim da pravim i cesto to radim ali eto neslikam a imam divnih recepata
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 21.9.2014 22:04:49
|
|
|
|
dunja RR
|
Na HRT-u, ako misliš na onu plavušu? IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Nisam sigurna da li je na Hrt-u ili OBN al ima emisija kod Ane, tako nesto. Zena ima super ideje ali to je ta fora sto rece NM kopito od jednoroga
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 12.3.2015 18:37:45
|
|
|
|
Plavusa34
|
Rudolf defitivno najbolji i Jamie Oliver
|
|
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 12.3.2015 18:43:53
|
|
|
|
amdn
|
Ranije sam volela Rudolfa, sad mi Jamie Oliver ima zanimljive recepte, a Entoni je skroz super sa njegovom emisijom
|
|
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 12.3.2015 18:58:59
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Nada RR Nasa drage drugarice Lu, Ana i Olga. Stvarno. Prepisala sam sve recepte i nijedan nije omanuo. Jao ja ovo tek sada vidim
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 12.3.2015 19:14:25
|
|
|
|
amdn
|
|
|
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 7.12.2016 21:11:49
|
|
|
|
dunja RR
|
Jel gledate Nigellu, upravo je na 24 kitchen
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 8.12.2016 9:05:25
|
|
|
|
mali_mis
|
Meni je dobar i onaj na 24 kitchen, sto ga je letos sprzila meduza na nezgodnom mestu, mislim da se zove Gordon R. nesto.
|
|
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 8.12.2016 9:17:28
|
|
|
|
Maraj
|
Moja mama pa Rudolf
|
|
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 9.12.2016 18:21:20
|
|
|
|
emicaa
|
J Oliver,on mi jedini pada na pamet,ovde ima jedan zove se Rene Shudler,kuva nesto i kao treba malo ulja pa satrese pola litre
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 9.12.2016 18:24:56
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja volim da gledam onog Gastronomada tako mi se nekako uzivi u sve to, milina ga gledati i slusati. Oliver mi je super takodje. mada ih ne znam puno da budem iskrena.
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 9.12.2016 18:25:23 >
|
|
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 9.12.2016 19:03:01
|
|
|
|
suzi kju
|
Kad sam procitala naslov teme prva mi je na pamet pala moja mama
|
|
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 9.12.2016 23:35:35
|
|
|
|
Mariya
|
Mišu,jel'' misliš na Gordon Remzija? Meni je Jamie Oliver,ne samo što sprema dobru klopu,već ima sjajne ideje, a pravi je glumac i sve učini zanimljivim,baš je pojava. Ogroman plus mu je još i to što školuje, podučava mlade ljude koji su napustili ili su izbačeni iz škole (ne znam da li ste videli te njegove emisije) pokušava da promeni svest ljudi o hrani i način pripremanja,ishranu u školama, pa ova emisija "Jamie and Jimmy" kada oživljavaju stare engleske recepte za hranu i pića, ma sjajan je A drugi je rudolf,volim njegove kolače
< Poruku je uredio Mariya -- 9.12.2016 23:36:44 >
|
|
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 4.9.2017 10:21:35
|
|
|
|
krin 40
|
Jamie Oliver
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 4.9.2017 15:22:54
|
|
|
|
dddaca
|
Moja mama
|
|
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 4.9.2017 15:25:26
|
|
|
|
krin 40
|
Bravo daco..a mi ovde pisemo tamo neke
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 4.9.2017 15:51:51
|
|
|
|
dddaca
|
Sta cu kad je tako
|
|
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 4.9.2017 16:03:55
|
|
|
|
krin 40
|
Moja baka je rame uz rame sa najboljima
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 4.9.2017 16:09:09
|
|
|
|
dddaca
|
I bake su neprevazidjene
|
|
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 4.9.2017 16:14:16
|
|
|
|
krin 40
|
Losa mkada nece znati da kuva ni kad bude baba
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 4.9.2017 22:39:35
|
|
|
|
mama Jo
|
I ja samodmah pimislila na moju mamu 😊 Inace ne pratim te svetske kuvare, kad tragam za nekim receptom guglam po nasim sajtovima 😊
|
|
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 5.9.2017 7:54:52
|
|
|
|
krin 40
|
Ja volim da gledam kitchen TV.Nije da pratim.Ali volim
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 5.9.2017 22:42:28
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: dddaca Moja mama Takođe islim ist za moju mamu. I ne samo ja svi su odusevljeni njenim kuvanjem. Bila bih srećna da mi neko kaže da spremam kao i ona. Jedin što joj ne ide od ruke su kolači i torte, ali ja ionako ne volim slatkiše. Za mene je tradicionalna slana kuhinja zakon! A to se tiče svjetskih kuvara sa TVa, ne znam kako spremaju nisam nikad probala hahahaha a ovako karakterno mogu da mi odgovarju ili ne odgovaraju, ali bitno je kako spremaju a to ne znamo...
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 6.9.2017 15:42:05
|
|
|
|
mama Jo
|
Ma super su i oni kuvari koji ti primaknu i izmaknu a tvoje je samo da pojedes 😊😊
|
|
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 6.9.2017 15:47:29
|
|
|
|
krin 40
|
Sa tim se ne slažem
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici KrekeriRingerajin kuvar: Nedja RR
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?