Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 16.10.2013 22:36:38
|
|
|
|
17 joka
|
Dunjice , ja sve pratim najviše Rudolfa,ali u poslednje vreme nestizem
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 16.10.2013 23:02:12
|
|
|
|
lesica
|
Ja volim sebe a u nedostatku vremena dobar je i Rudolf
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 17.10.2013 7:12:07
|
|
|
|
Lu
|
Ja gledam sve što naletim o kuhanju, baš volim. Nekad su bile emisije kao dueli, ono kad dobiju iste namirnice pa ko će bolje da napravi. Sad na dobro jutro gledam, jelovnici europskih zemalja, baš bude zanimljivih recepata. Tražim i po netu. Ja nemam te strane programe.
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 17.10.2013 9:32:49
|
|
|
|
nata11
|
Povremeno gledam Rudolfa a volim kada naletim na Brku da odgledam. Svidjala mi se i ona Kuhinjica sto je bila na lokalnim televizijama imalo je finih recepata. Najvise recepte i ideje trazim na Pinterestu.
|
|
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 17.10.2013 22:23:26
|
|
|
|
salle
|
najvise volim da gledam svog komsiju kako kuva :) salu na stranu, ali taj covek prosto uziva u tome
|
|
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 17.10.2013 22:33:32
|
|
|
|
mtajcica83
|
Rudolf i Dzejmi..
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 18.10.2013 0:11:19
|
|
|
|
Leax
|
IZVORNA PORUKA: Lu Ja gledam sve što naletim o kuhanju, baš volim. Nekad su bile emisije kao dueli, ono kad dobiju iste namirnice pa ko će bolje da napravi. Sad na dobro jutro gledam, jelovnici europskih zemalja, baš bude zanimljivih recepata. I meni se svidjaju emisije tipa- ko ce sa istim namirnicama ukusnije jelo da napravi . A omiljeni kuvar mi je ipak mm ,jer on jedini kuva bas za mene . Pogotovo kada me iznenadi sa nekom dobrom klopom posle mog posla e onda mi stvarno nema boljeg . Jao sto bi se sada uobrazio da procita ovo
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 18.10.2013 7:43:33
|
|
|
|
marince1
|
Ja villi 24kitchen a pogotovo oni Viharju Julisimu,nekako mi njeni recepti najbolje legnu
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 18.10.2013 14:20:45
|
|
|
|
Verolina
|
Meni su na tom kanalu svi super, sem onog kovrdzavog sa rajfom koji vecito sprema zivo meso-od zivih predjela do zivih golubova. To je nekako francuski je l' I najbolji je sa onom recenicom-mozda vi mislite da je ovo zivo, ali kad ga prelijem vrucim sosom, bice taman. Nije nego. Ni moje noge se ne skuvaju kad se tusiram vrucom vodom. Svi ostali su extra.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 18.10.2013 19:32:05
|
|
|
|
jole82
|
Da i mene smara taj masnokosi sa rajfom Naravno Bourden, Rudolf...A volim i Gordona Ramsay-a..iako sam njega vise gledala na TLC-American mastechef...
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 12.11.2013 16:57:19
|
|
|
|
Žapkić
|
Jao, ja volim Brku!!! A moje dete je fascinirano njime-gleda ga kao hipnotisana , a posel redovno traži da spremamo ono što je "pravio čiko kuvar"!
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 12.11.2013 16:59:34
|
|
|
|
vikiveki
|
I ja jako volim da gledam Gastronomad i Brku zato što pravi jela iz raznih krajeva sveta i raznih krajeva naše zemlje..bezbroj puta sam pravila jela koja je on pravio tj. po njegovom receptu
|
|
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 12.11.2013 17:27:07
|
|
|
|
vukosava
|
Hellen Cavallo klikni
|
|
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 12.11.2013 22:22:11
|
|
|
|
Figaro88
|
Rudolf i Entoni-njega obozavam...
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 8.2.2014 13:46:13
|
|
|
|
dunja RR
|
Nešto mi se ne dopada Nenad Veljković.
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 8.2.2014 13:52:45
|
|
|
|
Verolina
|
Didy i Lesica
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 8.2.2014 14:13:37
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Didy i Lesica Verka, majke ti, kakav sam ti ja kuvar? Niti nešto kuvam, niti kačim recepte.
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 8.2.2014 14:36:49
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Didy i Lesica
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 8.2.2014 20:16:56
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Didy A čoko kraljicu sam htela pre neki dan da pravim, ali sam odustala, pošto sam je prošli put skoro celu sama pojela. Ja sam pojela 6 parcadi. Samo sam to jela. I pozlilo mi uvece.
|
|
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 8.2.2014 20:20:08
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Verolina IZVORNA PORUKA: Didy A čoko kraljicu sam htela pre neki dan da pravim, ali sam odustala, pošto sam je prošli put skoro celu sama pojela. Ja sam pojela 6 parcadi. Samo sam to jela. I pozlilo mi uvece. Ja sam se zabrinula zato što meni nije pozlilo. Znači da sam već utrenirano krme .
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 8.2.2014 20:29:52
|
|
|
|
Torbica
|
Sram vas bilo, sad moram i ja da pravim tu coko kraljicu!
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 8.2.2014 20:30:54
|
|
|
|
Verolina
|
Ma znas li kako je lepa, socna..Uh
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?