Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 8.2.2014 20:35:00
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Sram vas bilo, sad moram i ja da pravim tu coko kraljicu! A onda na leto .
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 9.2.2014 12:42:30
|
|
|
|
Klarita
|
Ko mi je omiljeni kuvar? Cuj, ko? pa, moja majka Kad mi skuva rucak i jos posalje po ocu ili mm, pa ona je najbolja Salu na stranu sad...Rudolfa volim da gledam, ali jos ne probah nijedan njegov recept. Harizmatican lik, pun energije i interesantan.
|
|
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 9.2.2014 12:49:07
|
|
|
|
New Mom
|
Moj svekar, definitivno! Emisije o kuvanju gledam ponekad. Gastronomad mi je super. Dzejmija volim jer ima stav kako je sve lako i kako je sve lepo. Na 24kichen ima neka crnjkinja koja mi je bas super jer su joj recepti vrlo jednostavni. Ne znam joj ime. A inace su mi sve te emisije tipa onoga sto sam pre nekako videla na tw: "Sad dodate ono sto svaka kuhinja mora da ima" i onda izvuce nesto tipa kopito od jednoroga.
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 21.9.2014 21:01:16
|
|
|
|
mali_mis
|
Rudolf
|
|
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 21.9.2014 21:11:15
|
|
|
|
17 joka
|
Rudolf a ovako imam ovde od rodbine zaova i njen muz je kuvar pa milina jedna
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 21.9.2014 21:18:53
|
|
|
|
anita
|
Moj tata je divan kuvar, nema mu ravnog. Od drugih volim Rudolfa i Joli
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 21.9.2014 21:24:19
|
|
|
|
Mala Elena
|
Nenad Čanak sto? Pa i kurs je zavrsio . Politika vs kuvanje
|
|
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 21.9.2014 21:27:06
|
|
|
|
branki*
|
rudolf,joli i ona crnkinja,bivsa manekenka,ne mogu da se setim imena... rudolf mi je i ovako super,bar mi tako deluje,kao da bih mogla da se druzim sa njim a,volim i na OBN ima neki kuvar,malo celav i deluje malo gej,ali mi je ovako zanimljiv.
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 21.9.2014 21:42:25
|
|
|
|
indy_25
|
Jamie Oliver imam njegovu knjigu sa receptima kad pravim nesto od njega moji gosti lizu prste. Jedino sto me nervira sto moram da trazim raznorazne zacine da bih napravila nesto.
|
|
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 21.9.2014 21:44:21
|
|
|
|
branki*
|
e,to je i meni frka kod dzejmija.volim ga i volim njegov nacin kuvanja,ali dok ja sve to ovde nadjem ...za neke stvari ne znam ni gde bih kupila ovde u mom mestu.
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 21.9.2014 21:44:40
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: branki RR a,volim i na OBN ima neki kuvar,malo celav i deluje malo gej,ali mi je ovako zanimljiv. Joj, meni je tako bzv on, da ne kažem nešto drugo Doduše nisam ga dugo gledala, ali ranije je uvek nešto pravio tako da samo smandrlja, a i aljkav je
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 21.9.2014 21:45:54
|
|
|
|
branki*
|
pa,dobro jeste malo aljkav
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 21.9.2014 21:47:36
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja kod Džejmija više volim neke fore koje primenjuje, nego same recepte, vremenom sam ga zagotivila. A crnkinja je Lorejn Paskal, fantastična
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 21.9.2014 21:47:42
|
|
|
|
NadaR
|
Nasa drage drugarice Lu, Ana i Olga. Stvarno. Prepisala sam sve recepte i nijedan nije omanuo.
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 21.9.2014 21:48:40
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: indy_25 Jamie Oliver imam njegovu knjigu sa receptima kad pravim nesto od njega moji gosti lizu prste. Jedino sto me nervira sto moram da trazim raznorazne zacine da bih napravila nesto. ovo i jeste najveci problem oko biljcica zacina itd
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 21.9.2014 21:48:58
|
|
|
|
dunja RR
|
I Lesica, Torbica, Joka, Didy, Ana RR, Viking sa onim cimetavim slatkišima i ima vas još punooo ... IZVORNA PORUKA: Nada RR Nasa drage drugarice Lu, Ana i Olga. Stvarno. Prepisala sam sve recepte i nijedan nije omanuo.
< Poruku je uredio dunja RR -- 21.9.2014 21:49:22 >
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 21.9.2014 21:49:13
|
|
|
|
milicicak
|
Moja mama, pa Torbica dzejmi me nervira ali ima dobre ideje povremeno... i Rudolf je skroz ok, ima dobre trikove za ukrasavanje kolaca
|
|
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 21.9.2014 21:50:10
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR A crnkinja je Lorejn Paskal, fantastična jeste,ona,nisam mogla da se setim imena,super je
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 21.9.2014 21:53:07
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: branki RR IZVORNA PORUKA: dunja RR A crnkinja je Lorejn Paskal, fantastična jeste,ona,nisam mogla da se setim imena,super je Ni ja nisam mogla da se setim imena. Gledala sam na HRTu u par navrata Rejcel Ko, sjajne ideje sam nasla.
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 21.9.2014 21:54:34
|
|
|
|
Olga75
|
Nado , pa sad si me postidela
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 21.9.2014 21:54:41
|
|
|
|
mali_mis
|
Sa 24kitchen mi je dobra i Anhelik Smejnk, guglala sam kako se zove, jer nisam imala pojma, ja je zovem Helga Samo me ona ponekad nervira, sve mora da joj bude pod konac, mada ima dobre recepte.
|
|
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 21.9.2014 21:55:33
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: New Mom A inace su mi sve te emisije tipa onoga sto sam pre nekako videla na tw: "Sad dodate ono sto svaka kuhinja mora da ima" i onda izvuce nesto tipa kopito od jednoroga. E ovo je tacno
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 21.9.2014 21:56:43
|
|
|
|
branki*
|
misu,dobro je zoves helga..meni ona kao neki hitlerov brat.
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 21.9.2014 21:57:16
|
|
|
|
big mum
|
Moj pokojni tata, on je bio vrhunski kuvar.Stvarao je umjetnička djela.
|
|
RE: Ko vam je omiljeni kuvar? 21.9.2014 21:57:56
|
|
|
|
dijana1*
|
Nisam sigurna da li je na Hrt-u ili OBN al ima emisija kod Ane, tako nesto. Zena ima super ideje ali to je ta fora sto rece NM kopito od jednoroga
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pita sa eurokremomRingerajin kuvar: lesica RR
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?