Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veličina bebine garderobice za porodilište 7.2.2009 19:10:26
|
|
|
|
gina
|
Lela imas sajt Ready (obrisan link) koji radi online prodaju bebi garderobe. Oni su iz Nisa a cene su im vise nego povoljne a kvalitet garderobe super. Ja sam mnogo toga narucila i dobila od njih. Robu salju preko kurira a placas pouzecem. Ako ti trba bas bas mala garderoba za tek rodjene bebe narucuj 56, a za kasnije 62. Brzo prerastu 56, a blizanci se radjaju nesto manji pa bi im 62 bilo veliko u startu. Sto se tice opreme, svi nesto hvale prodavnicu Aksa. Ja sam bila u Baby Sari i ima kojesta ali Aksa je ipak robna kuca. Enci menci i Turbo limac su po meni preskupi.
< Poruku je uredio guppy RR -- 7.2.2009 20:12:56 >
|
|
|
|
RE: Veličina bebine garderobice za porodilište 7.2.2009 19:24:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala Gina, super si.
|
|
|
|
RE: Veličina bebine garderobice za porodilište 7.2.2009 19:42:48
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lelaNS ...Trudna sam 28+6... Greska, trudna sam 27+6. Malo sam pozurila.
|
|
|
|
RE: Veličina bebine garderobice za porodilište 7.2.2009 20:14:51
|
|
|
|
guppy RR
|
Ja sam za malene imala u glavnom broj 50, a i to je bilo na njima jako veliko (47 su imali), mada to fino dođe preko svih onih silnih pelena za široko povijanje. Drago mi je što je Tasha otvorila temu o H&M, ovde dalje pričajte o veličini garderobice, a o prodavnicama i porodilištu u odgovarajućim temama, da se druge mamike mogu bolje snaći. Ljubac
|
|
|
|
RE: Veličina bebine garderobice za porodilište 4.3.2009 20:03:28
|
|
|
|
taya
|
Citam ovo i bas mi je cudno...idem u skolicu za trudnice i tamo smo dobili spisak za porodiliste izmedju ostalog..uglavnom, benkice i ostalo sto treba za bebicu pise da kupujemo velicinu 68, a ko nosi blizance 62! Jasno je svima nama da ce to biti sigurno veliko novorodjencetu, ali sestra kaze da treba ta velicina?!
|
|
|
|
RE: Veličina bebine garderobice za porodilište 4.3.2009 20:41:36
|
|
|
|
Jeca*
|
Moj sin 7 meseci, 10 i po kilograma i nosi veličinu 68 ili 74. Zaista vam je to veliko i, moram priznati, da je ta sestra to žešće odvalila, a verujem da će se druge majke složiti sa mnom. Ja nikad nisa čula da je neko rodio bebu koja je dugačka 68 cm
|
|
|
|
RE: Veličina bebine garderobice za porodilište 4.3.2009 23:05:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Joj tayo, nemoj verovati u takve gluposti. I najmanja moguća veličina će bebi biti velika, i imaće dekolte do pupka... a ne 68...
|
|
|
|
RE: Veličina bebine garderobice za porodilište 5.3.2009 19:19:51
|
|
|
|
taya
|
...nista, odoh opet u kupovinu, a ovo sto sam do sad kupila se nece baciti
|
|
|
|
RE: Veličina bebine garderobice za porodilište 5.3.2009 21:20:35
|
|
|
|
Anoniman
|
U 35oj nedelji si, a kolika ti je sada beba?
|
|
|
|
RE: Veličina bebine garderobice za porodilište 5.3.2009 21:47:47
|
|
|
|
mihi
|
Meni se svidjaju Okaidy i Okabibi. stvari. Moji su kupili za Miloša sve za 1mesec, on je rođen sa 3550. u toku 1 meseca mu je sve postalo malo. On sada ima 5meseci i 74 mu je knap Sad kupujemo za 9 meseci. A to ima veze i sa firmom Benettonove stvari su komtnije od tih Okabibi.
|
|
|
|
RE: Veličina bebine garderobice za porodilište 5.3.2009 22:30:03
|
|
|
|
taya
|
Sutra idem na ultrazvuk, a pre nesto vise od nedelju dana je bila oko 1800g...
|
|
|
|
RE: Veličina bebine garderobice za porodilište 5.3.2009 22:39:27
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: taya Citam ovo i bas mi je cudno...idem u skolicu za trudnice i tamo smo dobili spisak za porodiliste izmedju ostalog..uglavnom, benkice i ostalo sto treba za bebicu pise da kupujemo velicinu 68, a ko nosi blizance 62! Jasno je svima nama da ce to biti sigurno veliko novorodjencetu, ali sestra kaze da treba ta velicina?! Ma, nema sanse , Milosh sad sa 5 mjeseci nosi 68 ili 74 zavisi od modela ili marke garderobe! Najbolje kupis nekoliko stvarcica 56, a ostatak 62 pa ces onda sama vidjeti kako napreduje bebac i koja mu velicina treba
|
|
RE: Veličina bebine garderobice za porodilište 5.3.2009 22:57:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Moj je i u 56 plivao. Ok, bio je mala beba, 2730gr i 48cm. Dužina mu je još i nekako prosečna... tako da mu je bodić 56 visio do kolena, a najmanje čarapice sam mu navlačila do kolena, pete su bile negde na pola listova.
|
|
|
|
RE: Veličina bebine garderobice za porodilište 5.3.2009 22:59:04
|
|
|
|
NadaR
|
pile malo
|
|
RE: Veličina bebine garderobice za porodilište 8.4.2009 22:59:28
|
|
|
|
Greja
|
Ma sve to ima puno veze i sa proizvodjacem. Ja sam kupila nekoliko stvarcica 56 a nekoliko 62, i recimo zeka 62 jednog proizvodjaca i isti taj broj od drugog izgledaju kao da je izmedju njih razllika bar 2 broja, tako da nema pravila...
|
|
|
|
RE: Veličina bebine garderobice za porodilište 10.4.2009 22:27:11
|
|
|
|
Buba76
|
IZVORNA PORUKA: gina Lela imas sajt Ready (obrisan link) koji radi online prodaju bebi garderobe. Oni su iz Nisa a cene su im vise nego povoljne a kvalitet garderobe super. Gina,kako da nadjem taj sajt? Pokusala sam svasta da ukucam ,ali mogu da ga nadjem
|
|
|
|
RE: Veličina bebine garderobice za porodilište 11.4.2009 17:19:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Ukucaj Ready bebi program, pa ces naci. Pozdrav. Kad budes videla cene, na njih dodaj PDV i postarinu.
|
|
|
|
RE: Veličina bebine garderobice za porodilište 20.4.2009 22:43:51
|
|
|
|
Buba76
|
Lela,hvala,pogledala sam ,stvari su super. Dok sam ti odgovorila ti si se vec i porodila. Narucivao je neko? Kakav je kvalitet? Vidim da ima i za mog sina,a bice i za bebicu
< Poruku je uredio Buba76 -- 20.4.2009 22:47:39 >
|
|
|
|
RE: Veličina bebine garderobice za porodilište 29.4.2009 0:04:51
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR imaće dekolte do pupka... Aaaahahahahahaha Hihihihihiihihii
|
|
RE: Veličina bebine garderobice za porodilešte 19.8.2009 9:20:01
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Kontam da da. Uostalom, možeš spakovati i jedan veći, a kod kuće spremi negde te veće, reci mužu (čitaj: mora biti na upadljivom mestu da bi ih našao, tate su tada malko zbunjene ), pa ako mu budu trebali veći... ZVRC ZVRC tatu i on donese. Mislim da nas tata tada nece znati da nadje ni sopstveno dupe! Pokazacu drugarici.Znaci preporucujete velicinu 56?
|
|
RE: Veličina bebine garderobice za porodilešte 19.8.2009 16:18:33
|
|
|
|
Buba76
|
Da,Marince,treba ti broj 56. Moj sin je rodjen leti pa me zanima za ovo drugo dete koje ce se roditi u decembru sta treba od odelca za izlazak?
|
|
|
|
RE: Veličina bebine garderobice za porodilešte 19.8.2009 16:32:39
|
|
|
|
tomic
|
Gde ste, drugarice.... Znaci 56 i za devojcice?
|
|
RE: Veličina bebine garderobice za porodilešte 19.8.2009 16:47:54
|
|
|
|
Brand new mama
|
Ja cu ipak da uzimam 62,jer ce moja bebica biti malo veca(jedino ako ne odluci da proviri sad). MM je imao 4,5 i bio dugacak 56 cm,ja 3,85kg i dugacka 52,a ova pufnica nas mozda i premasi Tomic, ja mislim da tu nema neke veze da li je devojcica ili decko-mislim da nema neke bitne razlike u velicini bebica po polu(mi smo kasnije sitnije-oK,sad bas i nismo )
|
|
RE: Veličina bebine garderobice za porodilešte 8.10.2009 9:17:06
|
|
|
|
Nanica1
|
Joooooooj, mene muci ovo pitanje strasno! Polako smo poceli da se pripremamo, namestamo sobicu, farbamo krevetic i polako treba da se upustimo u kupovinu ali... Nemam pojma koje velicine mi trebaju za bebu? Koliko ste vi kupovale stvarcica u pocetku i kojih brojeva, mislim da li ste odmah uzimale razlicite brojeve ili sve isti broj?Kako li cu ja da se snadjem?!
|
|
|
|
RE: Veličina bebine garderobice za porodilešte 8.10.2009 9:23:06
|
|
|
|
marince1
|
Ne brini draga,sve smo to mislile Naravno da ces se snaci!Ja sam bila najsrecnija kadjepoceo taj shoping! Nisam kupovala najmanju velicinu,negoonu sledecu.Javljam ti u skoro da li sam pogresila. Savet,nemoj da nosis mnogo para,jer dok se okrenesbeba ce da ima tonu garderobei igracaka i nece stici sve da da obude.Gomilu tih stvari ces dobiti
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Jelena S.: Moja porođajna pričaTermin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.