Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veličina bebine garderobice za porodilište 11.5.2019 13:02:30
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: kamičak 56 kao za male lutke hehe Pa bebe su po rodjenju tacno tolike, kao lutke a i manje... Nego, hajd da se pise malo...
|
|
|
|
RE: Veličina bebine garderobice za porodilište 14.12.2019 19:18:37
|
|
|
|
Dragce86
|
Nama je i 56 bila malko veca, a bebice 3 100 i 3200 na rodjenju , 51cm i 52 cm
|
|
|
|
RE: Veličina bebine garderobice za porodilište 14.12.2019 20:48:52
|
|
|
|
Slavkic
|
Sve zavisi od djeteta do. Dwteta meni su sv trojica imali razlici te velicine
|
|
|
|
RE: Veličina bebine garderobice za porodilište 31.7.2020 22:48:44
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Kod nas se u porodilistu bebe ne oblace. Uvijene su kao kifle u pelene. A kad krene kuci onda se beba obuce u oravo odelce i tek tada se oslobode rukice i nogice.
|
|
|
|
RE: Veličina bebine garderobice za porodilište 3.8.2020 8:25:26
|
|
|
|
Maruska15
|
Nata mi je rodjena sa 3,740. 53cm. Kupila sam dosta stvarcica 56 br i neke bukvalno nijednom nije obukla,odgovaralo nam je 62 maltene odmah.
|
|
|
|
RE: Veličina bebine garderobice za porodilište 3.8.2020 17:44:54
|
|
|
|
physio70
|
62. Vidim da se kupuju i manji brojevi ali se bas kratko nose.
|
|
|
|
RE: Veličina bebine garderobice za porodilište 3.8.2020 17:48:37
|
|
|
|
ivaMark
|
J je bila duga 57 i 56 velicina joj je odgovarala... L je bio dugacak 56 i 62 mu je bilo veliko...mislim da zavisi i od proizvodjaca garderobe.
|
|
RE: Veličina bebine garderobice za porodilište 3.8.2020 23:15:14
|
|
|
|
mama Jo
|
I ja mislim da sve zavisi od proizvodjaca.
|
|
RE: Veličina bebine garderobice za porodilište 4.8.2020 0:00:10
|
|
|
|
jabudic
|
Ja se viss ni ne sjecam 😄
|
|
|
|
RE: Veličina bebine garderobice za porodilište 4.8.2020 19:16:23
|
|
|
|
physio70
|
Brzo ces da se podset_is Jabudic.
|
|
|
|
RE: Veličina bebine garderobice za porodilište 6.8.2020 6:03:45
|
|
|
|
Duškić
|
52 koliko se secam. Jabudic, sve se da podsetiti.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Jelena S.: Moja porođajna pričaTermin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.