Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ko još broji sitno? 15.12.2010 10:44:36
|
|
|
|
bojanica7
|
jos jedan dan
|
|
RE: Ko još broji sitno? 15.12.2010 19:00:35
|
|
|
|
isidora88
|
jos ko zna koliko
|
|
RE: Ko još broji sitno? 15.12.2010 19:04:06
|
|
|
|
Mishica 77
|
IZVORNA PORUKA: bojanica7 jos jedan dan bojanice, dobićeš najlepši poklon za NG!!!
|
|
RE: Ko još broji sitno? 15.12.2010 20:14:01
|
|
|
|
bojanica7
|
da znas!!!
|
|
RE: Ko još broji sitno? 29.12.2010 14:32:48
|
|
|
|
Natalie018
|
Jos 5 dana... a osecam da cu garant pregurati termin..
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 1.1.2011 9:38:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Još 19 dana
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 1.1.2011 12:55:58
|
|
|
|
lanajelena
|
Opa Rajka stislo
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 1.1.2011 19:18:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Jaooooj tek će da me stisne nekako mi dosta ovog trudnovanja! Došlo vreme za fajronat... još malo i zatvaramo motel Pomalo sam nervozna, nije svejedno ali snaćemo se valjda
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 2.1.2011 11:01:11
|
|
|
|
maja19
|
Da preduhitrim Radu..i meni i njoj jos 18dana...
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 2.1.2011 11:08:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
A, meni je ostalo jos 9 dana.
|
|
RE: Ko još broji sitno? 2.1.2011 11:43:01
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: maja19 Da preduhitrim Radu..i meni i njoj jos 18dana...
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 2.1.2011 11:45:09
|
|
|
|
JMPM
|
Hoce li neka trudnica danas da pocne ?
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 2.1.2011 11:46:10
|
|
|
|
maja19
|
E Rado sto bi bilo lepo da smo blize...deca vrsnjaci, mi bi se super druzile..a mozda i Sale dodje u Zajecar ko zna...
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 2.1.2011 11:50:18
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 A, meni je ostalo jos 9 dana. Sanjice zar tebi nije bio termin 1 mart
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 2.1.2011 11:53:22
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: JMPM Hoce li neka trudnica danas da pocne ? Ja od jutros ribam kupatilo kao luda Nasta... uhvati me neko ludilo u nedelju uvek... ako se dovoljno isforsiram ko zna možda krene a u kupatilu ne mogu ni da se okrenem kolika sam! Prebrisala pločice i sad da ih posušim ja se okrenem da uzmem krpu i kad sam se ponovo okrenula ono suvo obrisala guzicom
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 2.1.2011 11:56:10
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena IZVORNA PORUKA: Sanjica26 A, meni je ostalo jos 9 dana. Sanjice zar tebi nije bio termin 1 mart Pogresila sam to je Miljana u pitanju
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 2.1.2011 11:57:04
|
|
|
|
maslachak
|
ajmo trudnice,jos malo
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 2.1.2011 11:59:16
|
|
|
|
maja19
|
Izgleda da ove januarske trudnice hvata neko ludilo sredjivanja...i ja krenula sa pakovanjem posto se selimo i ne znam sta ce pre..stvari koliko hoces...
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 2.1.2011 12:02:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
lanajelena meni je termin 10. januara. Boga mi meni se nista ne radi. Samo bih lezala. To i radim.
|
|
RE: Ko još broji sitno? 2.1.2011 12:10:40
|
|
|
|
Maryna1
|
Sanjica odmaraj dok imas vremja!!!
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 2.1.2011 12:13:27
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: maja19 Izgleda da ove januarske trudnice hvata neko ludilo sredjivanja...i ja krenula sa pakovanjem posto se selimo i ne znam sta ce pre..stvari koliko hoces... Ma nemam više šta... nego tako izmišljam... jedva čekam da mi stigne beban. Ja fantastično funkcionišem u hauosu kad nisam u haosu sve mislim ma ima vremena i onda baš ni to malo ne uradim. A kad znam da imam posla preko glave i obaveze... to je prava stvar
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 2.1.2011 13:26:43
|
|
|
|
JMPM
|
IZVORNA PORUKA: Rada T. IZVORNA PORUKA: JMPM Hoce li neka trudnica danas da pocne ? Ja od jutros ribam kupatilo kao luda Nasta... uhvati me neko ludilo u nedelju uvek... ako se dovoljno isforsiram ko zna možda krene a u kupatilu ne mogu ni da se okrenem kolika sam! Prebrisala pločice i sad da ih posušim ja se okrenem da uzmem krpu i kad sam se ponovo okrenula ono suvo obrisala guzicom Hahahaahaaaaa....crkavam od smeha !
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 2.1.2011 18:14:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa šta da ti kažem kad jeste tako Nekako mi se čini da je do ovog devetog sve nekako išlo mnogo brže... otegao mi se ovaj mesec a ne bi trebalo pun je događaja i praznika a meni sve nekako dugačak kao godina
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 2.1.2011 18:51:28
|
|
|
|
maja19
|
Rado do samog kraja sve ce sporije i sporije da prolazi bas zato sto jedva cekamo da drzimo nase bebe u narucju...
|
|
|
|
RE: Ko još broji sitno? 3.1.2011 4:11:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Još 17 dana Znam ja da je džaba meni ovo odbrojavanje...ali mi nekako zanimljivo
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Krvarenje u prvom tromesečju trudnoćeKrvarenje u prvom tromesečju trudnoće je znak da postoji mogući problem.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Da li vi mozete da glasate u anketama? Ja ne mogu, glasam i ne vidim rezultat!pisuljicaNapisite u komentar, jer samo to mogu da vidim! Bzv!da (
84%)
ne (
16%)
Ukupan broj glasova: 63Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!