Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bokal sa filterom za vodu 5.11.2017 7:45:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Anck, podseti me tamo u temi o kupovini... Koji bokal koristis? Za ovaj nas prestali da se proizvode filteri
|
|
RE: Bokal sa filterom za vodu 5.11.2017 7:49:38
|
|
|
|
vocicana
|
bg bas izv se na vulgarnosti. Ja sam u Metalcu videla neke bokale sa filterom, videcu kakva im je cena sada, ali slazem se da ih treba koristiti, msm da je dobra stvar, da se ne trujemo i vodom kada se vec trujemo svim ostalim stvarima.
|
|
RE: Bokal sa filterom za vodu 5.11.2017 7:53:45
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jeste dobra stvar, nadam se da cu ga nekad priustiti.
|
|
|
|
RE: Bokal sa filterom za vodu 5.11.2017 7:56:47
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
ME, niie mnogo skup. Muz je juce kupio novi, cena mu je oko 1450 din. Na poslu uzeo na administrativnu zabrani pa mu godinu dana skidaju oko 140-150 din mesečno. Ovaj nas prethodni smo uzeli u Tehnomaniji na akciji, koliko se sećam bio je oko 1300 (nisam sigurna) sa tri filtera.
|
|
RE: Bokal sa filterom za vodu 5.11.2017 8:03:03
|
|
|
|
vocicana
|
Kojiste sada uzeli Iv?
|
|
RE: Bokal sa filterom za vodu 5.11.2017 8:04:33
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Nije to skupo, jos ako ubodes onaj sa dva gratis filtera to je dzabe!
|
|
|
|
RE: Bokal sa filterom za vodu 5.11.2017 11:16:36
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Ja bokale uzimam u Idei. Bude akcija za 900 dinara bokal sa filterom i jos dva filtera gratis.
|
|
|
|
RE: Bokal sa filterom za vodu 5.11.2017 11:32:39
|
|
|
|
vocicana
|
E i tu bi trebala da malo pogledam. A videcu i taj Metalac
|
|
RE: Bokal sa filterom za vodu 5.11.2017 11:42:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mi smo uzeli bokal sa filterom u Rodi. Menjamo filter na tri meseca, jer kod nas nema onako automatski da pokaze kao kod ovih boljih.
|
|
RE: Bokal sa filterom za vodu 5.11.2017 13:17:22
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
I mi smo u Rodi uzeli mojoj mami pre nekih godinu dana. Ne znam koji je ovaj novi. A ovaj sto imamo Akvafor.
|
|
RE: Bokal sa filterom za vodu 5.11.2017 13:19:58
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ivana, ja i toliko moram da ustedim
|
|
|
|
RE: Bokal sa filterom za vodu 5.11.2017 13:20:16
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Upravo taj koji ja pricam. Nista ne diras onaj kao brojac i on kad treba da se menja filtet pokaze.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 5.11.2017 13:28:23 >
|
|
RE: Bokal sa filterom za vodu 5.11.2017 13:21:31
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
I ja uzimam Akvafor, a oni se naj vise i kupuju. Valjda je lakse naci i filtere. Ivana sto si uzimala novi bokal? Jel ti menjas i bokale cesto? Ja imam onaj moj od pre dve -tri godine. Ima li negde sad na akciji filteri B500?Zna li neko
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 5.11.2017 13:33:37 >
|
|
|
|
RE: Bokal sa filterom za vodu 14.11.2017 23:55:07
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
I ja imam taj akva kako vec. Videla sam neke smernice,ali slabo kontam kada se menja. Mada za pismene sve lepo pise na filteru. Nas bokal ce u kantu. Odustajem od bokala.
|
|
|
|
RE: Bokal sa filterom za vodu 15.11.2019 17:22:56
|
|
|
|
mama ivane
|
Razmisljala sam da kupim bokal al nikako ne stize na red za kupovinu
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaPodrška partnera kao ključ uspeha u VTO Uspeh vantelesne oplodnje često zavisi od mnogo faktora, a jedan od ključnih je i emocionalna podrška partnera. U nastav...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Здрава храна.
пеперутка16
Да ли једете здраво?