Lu -> RE: Bokal sa filterom za vodu (14.4.2011 11:44:10)
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* Može li neko da mi objasni kako funkcioniše bokal sa filterom, i da li on stvarno "deluje"? IZVORNA PORUKA: n i n a Pa ja po mom bokalu vidim da je voda prečišćena- ne ostaje mi trag od kamenca na njemu. Voda je malko durgačijeg ukusa, zbog toga što prolazi kroz taj aktivni ugalj, a inače se aktivni ugalj u medicini preporučuje za uspostavljanje crevne flore. Ne znam koju marku bokala imam, kupila sam ga pre 4 godine i na 6 meseci menjam filter i to je to. Cele trudnoće sam pila tu filtriranu vodu i sve je bilo ok- ni tegoba ni bakterija u mokraći IZVORNA PORUKA: Dada81 IZVORNA PORUKA: *Alexx* Može li neko da mi objasni kako funkcioniše bokal sa filterom, i da li on stvarno "deluje"? Ja znam da filtrira kamenac (možda još nešto,ali za kamenac pouzdano znam) posle nekog vremena ''tamo između'' [sm=smiley36.gif] ostanu te naslage koje očistiš. Ima efekta .samo mi već neko vreme ne možemo da nađemo ovde nove filtere ,[sm=smiley13.gif] IZVORNA PORUKA: Cmoki I ja imam taj bokal ali rekli su mi da taj cisti sa vode i one minerale koje su potrebne za organizam. Ove Vivatap kesice alkaliziju vodu i dodaju minerale . Imaju oni sajt u Makedoniju www.vivatap.com.mk . Rekli su mi da uskoro ce doci i u Srbiju.
|
|
|
|