Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 23.1.2014 8:48:08
|
|
|
|
doktorkakristal
|
bas si opasnica
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 23.1.2014 8:52:37
|
|
|
|
Didy
|
Verolina, uopšte te nisam tako zamišljala. Zamišljala sam da si sve suprotno od onoga što vidim na slici.
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 23.1.2014 16:28:12
|
|
|
|
Verolina
|
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 23.1.2014 21:17:29
|
|
|
|
Jole84
|
Ooo Verkić nema te nema,pa onda nas počastiš s hot slikama,pa kako posle da te izbacimo iz glave
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 23.1.2014 21:19:28
|
|
|
|
Verolina
|
Ha ha ha...Izbacices me iz glave kad postanem svekrva tvom detetu. Ima da me proklinjes vako ubavu
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 23.1.2014 21:25:54
|
|
|
|
Torbica
|
Verka, macka samo takva!
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 23.1.2014 21:27:10
|
|
|
|
Jole84
|
Imala si dobru školu za svekrve,znači ova mala je nagrabusila
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 23.1.2014 21:27:28
|
|
|
|
Verolina
|
Zahvaljujem Torbi
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 23.1.2014 21:28:57
|
|
|
|
pocahontas
|
opaaa verolinaaaa citam vas na dve teme i crkavam od smeha
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 23.1.2014 21:31:50
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Imala si dobru školu za svekrve,znači ova mala je nagrabusila Pa sad, nije bas da cu da jedem masku od banane i da hidriram lice kupkom, ali neke slicnosti sa sveki moram imati. Na primer,mala mora da postuje mog agu, jer on ce biti prelep na majku i lenj na oca, pa valja ga usluziti svak dan. Ali ici ce se i na more i na Zlatibor, nije da nece, samo mora da se zna koja je cija loza i da smo mi ipak BeogrAAAdjani
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 23.1.2014 21:35:24
|
|
|
|
Jole84
|
Izvinte gospojo,nešto se predomislih,ponuda je široka,imam još dvaes'' i kusur godina da razmislim gde dajem ćeru i od koje se banane krema pravi Poc i ja umirem od smeha kad je vidim ovde,luda jedna plavušasta
< Poruku je uredio Jole84 -- 23.1.2014 21:36:15 >
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 23.1.2014 21:38:19
|
|
|
|
Verolina
|
Nema problem, ja cu da udam sina u Nis, cak iako ti pocnes da jedes masku od krastavca. Svi smo mi isti na liniji tasta-svekrva-mladenci-povrce-hidriranje
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 23.1.2014 21:40:27
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Poc i ja umirem od smeha kad je vidim ovde,luda jedna plavušasta Hhahahahahaha......Pa moram biti luckasta kad sam jedina osoba u "kulturnoj istoriji Srba" koju su reketirali maloletni Cigani Pocc, kiss za tebja
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 25.1.2014 16:34:28
|
|
|
|
indy_25
|
Nisam odavno :)
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 25.1.2014 16:39:45
|
|
|
|
madre
|
jedna od NAJ lepojki nase RR
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 25.1.2014 16:43:10
|
|
|
|
indy_25
|
Hvala madre moja :) nego kako da okrenem ove slike na mob su mi uspravno a kad ih stavim preko slikomata iskrive se?
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 25.1.2014 16:46:22
|
|
|
|
madre
|
ne bih znala videce neko pametan valjda to tvoje pitanje...
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 25.1.2014 16:49:44
|
|
|
|
mama micki
|
Sve i da je ne okreneš, slika je prelepa, tj. ti!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 31.1.2014 22:55:49
|
|
|
|
jovicaa
|
ovo na avataru sam ja kada sam bila beba
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 31.1.2014 23:16:00
|
|
|
|
17 joka
|
Indy, prelepa si Jovice, bila si bas medena
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 1.2.2014 12:14:13
|
|
|
|
jovicaa
|
hvala joko indy
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 7.2.2014 19:34:48
|
|
|
|
Štetica
|
Amelija bas si lepa,a i delus mi da si bas mlada.
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 7.2.2014 19:36:41
|
|
|
|
amelia
|
Hvala stetice . Da mlada sam u decembru sam napunila 22 g....
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.