Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 13.11.2013 19:59:31
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: serpica mozda bi trebalo da me vidite kad ustanem ujutru posle neprospavane noci Ujutru je inace bolje da niko nikoga ne gleda
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 13.11.2013 20:02:39
|
|
|
|
Ana RR
|
Jovice, šerpice
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 13.11.2013 20:30:31
|
|
|
|
smeško
|
Pridružujem se klubu iznenađenih! Šerpice, opasno si opasna!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 13.11.2013 22:31:27
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Figaro88 Serpice stvarno izgledas opasno,mogu da te zamislim kao uciteljicu ili policajca Opasna i lepa Vaspitacica hvala na komplimentima jos jednom,ja sebe ne dozivljavam bas tako,ali mi jakoo prija da cujem lepe reci od osoba istog pola
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 28.12.2013 10:51:13
|
|
|
|
adulence
|
evomalo i mene...
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 28.12.2013 11:53:27
|
|
|
|
jole82
|
Ponosna mama na krštenju i lepa nema šta
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 28.12.2013 15:45:56
|
|
|
|
doktorkakristal
|
ADULENCE bas si slatka
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 28.12.2013 15:46:39
|
|
|
|
dunja RR
|
Adulence lepojko
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 28.12.2013 15:52:53
|
|
|
|
World
|
adulence, svidja mi se tvoja kosa
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 28.12.2013 16:29:10
|
|
|
|
jovicaa
|
adulence vise ne mogu da pohvatam koje ti je boje kosa bas si slatka, a kosa prelepa
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 28.12.2013 19:32:25
|
|
|
|
adulence
|
Hvala vam drage moje...jovo ovo je sad moja prirrodna samo su krajevi jos uvek pod farbom...
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 28.12.2013 19:34:14
|
|
|
|
Verolina
|
Adulence, imas jako veselu facu
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 28.12.2013 19:39:25
|
|
|
|
adulence
|
Hvala verka ...sto rece moja drugarica pre neki dan kada je videla ivu da se mrsti,e sada znam kako bi ti izgledala da se mrstis...heheh
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 29.12.2013 10:57:11
|
|
|
|
serpica
|
Adulence i ja mislila da si plava,valjda zbog avatara..lepaaa nema staa
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 29.12.2013 14:04:33
|
|
|
|
Torbica
|
Adulence, leeepa, Serpica takodje!
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 29.12.2013 21:34:50
|
|
|
|
IVA 11
|
Jovice
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 29.12.2013 22:04:44
|
|
|
|
branki*
|
adulence,dobro ti stoji ta tamnija boja....
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 3.1.2014 10:08:31
|
|
|
|
Figaro88
|
Adulence bas si slatka,i ta boja ti lepo stoji Evo jedne moje nasmejane,na svim slikama sam mrtva ozbiljna,ovakve su retkost
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 3.1.2014 10:50:52
|
|
|
|
doktorkakristal
|
FIGARO
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 4.1.2014 0:37:48
|
|
|
|
pocahontas
|
Adulence bas imas milu facu, a ova boja ti fenomenalno stoji! Figaro treba cesce da se smejes, mnogo si lepsa nasmejana
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 22.1.2014 21:19:23
|
|
|
|
Verolina
|
Ja prosto volim predhitlerovski stil oblacenja, friziranja i sminkanja.
< Poruku je uredio Verolina -- 22.1.2014 21:20:06 >
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 22.1.2014 21:26:21
|
|
|
|
17 joka
|
Verkić , ti si nam prava lepotica
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 22.1.2014 22:41:09
|
|
|
|
mtajcica83
|
Verka, ja te znam i uzivo, tako da znam da si zgodna, ali na ovu sliku si stvarno
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 22.1.2014 22:46:00
|
|
|
|
Verolina
|
Zahvaljujem zene. To je moja hot slika sa magnum pogledom
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 22.1.2014 22:48:12
|
|
|
|
17 joka
|
magnum 357
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.