Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 8.9.2014 10:58:04
|
|
|
|
vonavoj
|
Bas sam htela da kazem da je trudna! Trenutno i mene to uzasava...prvo su sekli drva,pa su radnici zelenila prosli sa kosilicama,htela sam da ih podavim!
|
|
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 8.9.2014 10:59:25
|
|
|
|
branki*
|
vi trudne da dodjete kod mene,ja kao u pustinji da zivim,a ne u gradu.nista se ne cuje,ni automobili,ni psi,ni ljudi,samo pticice. ne dasava se nista apsolutno,sama sam,sedim na podu i kuckam.
< Poruku je uredio branki RR -- 8.9.2014 11:00:15 >
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 8.9.2014 11:04:34
|
|
|
|
Anoniman
|
hahahaha Bubi , Von, onda je i mm trudan, i njega sve ovo nervira ahahha
|
|
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 8.9.2014 11:10:51
|
|
|
|
vonavoj
|
Znas da su i muski trudni sa nama..sa jos gorim simptomima..
|
|
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 8.9.2014 11:14:27
|
|
|
|
branki*
|
leleee,svi su trudni ovde
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 8.9.2014 11:18:48
|
|
|
|
Mala Elena
|
Cekam na salteru da se sestra pojavi , slusam kako sklampcu klompe i skripe vrata a odnekud se oseca i promaja ....
|
|
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 8.9.2014 17:54:59
|
|
|
|
Mala Elena
|
Gedam kako su se crni oblaci navukli a evo i oluje, pljusak i grmljavina. Nekako mi prija ovo, valjda je bilo mnogo sparno , i bebana se bunila kad smo bile napolju, a bas sam je natrontala bezobraznica jedna. nasred ulice sam je skidala , totalno druga slika iz stana i kad izadjes napolje .
|
|
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 8.9.2014 18:12:15
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Znas da su i muski trudni sa nama..sa jos gorim simptomima.. naravno, osim ako dete nije komsijino . kod mene se ne desava nista, Ema je kod komsnice , igra se, ja kao kuvam pasulj a ustvari lezim i slusam kako kisa tiho pada... uzivanje...
|
|
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 8.9.2014 21:36:28
|
|
|
|
Torbica
|
Mm cita, a ja virim! Danas sam mislila na tebe Bubi i na tvoj entuzijazam oko ribanja podova pa sam se tesila kako mi dobro ideee!
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 9.9.2014 1:15:25
|
|
|
|
Žapkić
|
Baš ništa...
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 9.9.2014 6:13:28
|
|
|
|
ivaMark
|
dve cimerke u sobi melju od ranog jutra....ludim, glava me boli....odakle im snage jbt. od kojih jedna ima jako iritirajuc glas i ne prestaje tri dana da priča.
< Poruku je uredio ivaMark -- 9.9.2014 6:15:06 >
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 9.9.2014 6:55:25
|
|
|
|
dijana1*
|
Iva gde si sada? Lepo reci da ti se spava i da smanje tel ako su paglu onda direktno reci da ucute. Mene nije bio blam da ucutkujem alapace. Mora da nauci osnovnu kulturu i pravila ponasanja. Cak sam i sestrama u bolnici rekla pa zar morate u 6 h uleteti u sobu kao tornado i dati mi toplomer otvori normalno vrata i spusti toplomer a ja cu da se razbudim za minut i da upalim svetlo. A ne spavam i odjednom kao da je rat bum, bum, bum. .... uzas !!!!!
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 9.9.2014 8:13:43
|
|
|
|
emicaa
|
Glumim majmuna da mi djete ne zaspi do 10.jer mala je noćas imala pametnija posla od spavanja
|
|
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 9.9.2014 8:53:33
|
|
|
|
Torbica
|
Apsolutni mir!
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 9.9.2014 9:17:48
|
|
|
|
Mala Elena
|
Beka peva, napolju saobracaj i buka jer prave zgradu preko puta ...
|
|
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 9.9.2014 9:39:35
|
|
|
|
Žapkić
|
Tina skače toliko da se podovi tresu. Sve čekam kad će da propadne dole kod bABE!!! a PEVA-DERE SE IZ MOGA!!! spavala je noćas kod ujka, pa se probudila u 6h kad je on ustao za posao. Sad ne zna šta će od sebe!!!
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 9.9.2014 9:43:23
|
|
|
|
jabudic
|
Ja sam u kancelariji, pripremam ponude za 2015. Sunce sa terase mi grije ledja, pijem kafu i prijatno se osjećam...
|
|
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 9.9.2014 9:47:18
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Mm cita, a ja virim! Danas sam mislila na tebe Bubi i na tvoj entuzijazam oko ribanja podova pa sam se tesila kako mi dobro ideee! hihihih .... gledam moje dete kako skace i razmisljam odakle joj snaga... ustala je pre 15 min, jos se ni umila nije a skace kao placena...
|
|
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 9.9.2014 9:49:27
|
|
|
|
mali_mis
|
A. je u kolicima, ceka babu da idu u radnju, i protestvuje sto mora da sedi. Sa tv se cuje neki crtani (kod mene na tv ili reklame ili crtani ili neke serije).
|
|
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 9.9.2014 10:21:46
|
|
|
|
wivern
|
Pokusavam da iscitavam sta se pisalo po rr od jutros i na vecini tema naletim na nestle . Ili ja jos uvek spavam ili jos uvek nisam skontala sta se dogadja od jutros.
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 9.9.2014 10:51:08
|
|
|
|
big mum
|
Sofi se igra sa barbikama a Strahinja vadi hurmašice iz tepsije.I naravno hoda go po kući
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 9.9.2014 11:06:17
|
|
|
|
anita
|
Ja ispijam kaficu i citam knjigu, muzika u pozadini. Uzivancija
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 9.9.2014 15:35:21
|
|
|
|
ivaMark
|
.........ona i dalje priča, priča i priča..... ima jako iritirajuć glas, ludim ženeee.... dijana, u porodilistu sam...nadam se da sutra izlazimo. a to za toplomer mi ne spominji...grrr
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 9.9.2014 15:51:05
|
|
|
|
Cakana84
|
IZVORNA PORUKA: wivern Pokusavam da iscitavam sta se pisalo po rr od jutros i na vecini tema naletim na nestle . Ili ja jos uvek spavam ili jos uvek nisam skontala sta se dogadja od jutros. Devojke su preozbiljno shvatile savete, mada sve žele da učestvuju, a nikako da pobede, pa udri gde stigneš. Ali tu su strpljivi modovi usmerili na pravi put. Ne računam sebe.
< Poruku je uredio Cakana84 RR -- 9.9.2014 15:53:18 >
|
|
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 9.9.2014 16:02:22
|
|
|
|
Žapkić
|
IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR IZVORNA PORUKA: wivern Pokusavam da iscitavam sta se pisalo po rr od jutros i na vecini tema naletim na nestle . Ili ja jos uvek spavam ili jos uvek nisam skontala sta se dogadja od jutros. Devojke su preozbiljno shvatile savete, mada sve žele da učestvuju, a nikako da pobede, pa udri gde stigneš. Ali tu su strpljivi modovi usmerili na pravi put. Ne računam sebe. Dodoh da napiše kako sam se odvalila od spavanja, a Tina još spava, ali me Cakana ponovo zasmeja sa ovom nagradnom igrom. Najjače mi je jutros bilo-gde god uđem- pojave se dva Nick-name sa savetima. U jednom trenutku sam se plašila da otvorim sopstveni frizider- K"o velim-posavetovaće me sta da (ne)jedem!!!
< Poruku je uredio Žapkić -- 9.9.2014 16:03:45 >
|
Anketa
ocenite ime Adrijana :)pisuljica5 (
24%)
4 (
18%)
3 (
21%)
2 (
19%)
1 (
17%)
Ukupan broj glasova: 115Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!