Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 23.9.2014 5:34:57
|
|
|
|
emicaa
|
Tišina,tišina,samo T nešto kao priča...
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 23.9.2014 6:15:00
|
|
|
|
mali_mis
|
Cuju se koraci, baba ide u wc, a bila je bas fina tisina. Mama i A. spavaju, ja pijem vrucu kafu.
|
|
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 23.9.2014 6:47:57
|
|
|
|
big mum
|
Svi spavaju
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 23.9.2014 8:29:16
|
|
|
|
Mala Elena
|
Kisa pljusti a nama zapuseni nosici ....
|
|
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 23.9.2014 8:36:51
|
|
|
|
Peace*
|
Jedna koleginica doručkuje, a druga nešto štampa. Klima greje.
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 23.9.2014 11:09:35
|
|
|
|
anita
|
Pasulj se krčka, kišica pada, vetar duva.
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 23.9.2014 16:16:39
|
|
|
|
mati
|
Mita i Mata se jure sa teniskom lopticom... Komsinica od ispo otisla na poso pa mogu da skacu i lupaju...
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 23.9.2014 17:15:48
|
|
|
|
Žapkić
|
Ništa. Jedno potpuno ništa. Tina otišla kod tate, ja isključila telefone i uživam.
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 23.9.2014 17:18:10
|
|
|
|
wivern
|
mm
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 23.9.2014 20:32:18
|
|
|
|
Klarita
|
Klara igra na astalce u dnevnu sobu, izbanjana, u pizamku, cadjava mehana peva na televizor, N ceka da mu zgrejem vodu na sporet, pa i on da se banja da si lega da si spi, devojka na mojega brata dosla na kificke ali ene gu pegla na decu mi ves
|
|
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 23.9.2014 20:36:44
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Klara igra na astalce u dnevnu sobu, izbanjana, u pizamku, cadjava mehana peva na televizor, N ceka da mu zgrejem vodu na sporet, pa i on da se banja da si lega da si spi, devojka na mojega brata dosla na kificke ali ene gu pegla na decu mi ves Pa vama je baš veselo,fino si uposlila snaju u te.Da se polaHko privikava. MENI Strahinja sjedi u krilu,vatio se pištolja i puca po monitoru,jede pohovani hljeb.Sofa šiša barbike,mm radi
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 23.9.2014 20:39:25
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mm udario u nervozu nervira ga mis od kompa a ja ga zekim "odo da ti ufatim jednog sa drva ima ih za izvoz" pogleda me straaaaasno Dete u emigraciji kod babe i dede, ves i dalje cucu i korpi, nece da poleti na lenku sam.....
|
|
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 23.9.2014 20:47:13
|
|
|
|
17 joka
|
sad MM spremio veceru , na tv srecni ljudi ,a napolju opet pocinje kisa
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 8.10.2016 6:50:46
|
|
|
|
branki*
|
svi spavaju,cuje se frizider kako zuji i lap top,napolju rominja kisica...polumrak jos uvek.
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 8.10.2016 12:30:53
|
|
|
|
wivern
|
Da zivot prolazi, a ja mogu samo da posmatram iz prikrajka.....
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 9.10.2016 18:46:30
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mm spava, beba spava, devojcice se igraju u svojoj sobi a ja u polu tami pored upaljeno Akvarijuma pijem kafu i kuckam...spremam se za akciju kupanja, vecere itd itd.
|
|
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 9.10.2016 18:58:20
|
|
|
|
mali_mis
|
A. sedi pored mene na svojoj stolici na kojoj je nosa, i on na njoj naravno, i gleda neke glupe crtane, i vuce me za ruku kad treba da se promeni
|
|
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 11.10.2016 18:03:37
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
V gleda crtace... ribe plivaju ja kuckam i razmisljam o nekoj kafi mozda
|
|
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 11.10.2016 18:11:52
|
|
|
|
Sandricak
|
Ludnica... I se njari u kolicima Marko vristi da mu napravim kucu od jastuka, TV tandrce...
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 11.10.2016 19:41:52
|
|
|
|
isidora88
|
Kod mene pripreme za moj sutrasnji rodjus, sredjivala malo stan, ujutru pravim tortu i rucak Deca standardno, ne spavaju, beba seta oko kreveta, stariji vecera pa na kupanje i spavanje.
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 11.10.2016 19:46:39
|
|
|
|
nata11
|
mm dovuko neke masine u sobu pa ih glanca, polira Ja kuliram , Popi divlja u hodniku (cese se kao luda a nema buve) dok macak kulira na terasi
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 12.10.2016 2:02:59
|
|
|
|
Milena18
|
Muž spava, bebać spava, ja čekam da učvrsti san pa da je prebacim u krevetac. Kiša pada, uspavljuje me taj zvuk.
|
|
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 12.10.2016 14:44:43
|
|
|
|
branki*
|
Boka sisa,boza jurca po sobama sa nekim kockama,drugo se nista ne cuje...
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 12.10.2016 14:49:47
|
|
|
|
jess021
|
Pada kisa!!!
|
|
RE: Sta se trenutno desava oko vas? 12.10.2016 18:22:05
|
|
|
|
Divnica
|
Hladno je napolju,sa decom malo prosetala pa sad u kuci u toplom igramo se
|
|
|
Anketa
IZLAZAK IZ PORODILISTAPoisonEvePorodilje, u cemu ste izasle iz porodilista?U trenerci (
56%)
U farmerkama i majci (
13%)
U haljini (
18%)
U suknji (
2%)
Drugo* (
10%)
Ukupan broj glasova: 208Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!