Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.11.2013 21:19:01
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: naci1 drage moje da vam samo prenesem da je moja beta 562,posle svega prirodnim putem KONACNO TRUDNA ljubim vas sve O Naci bravo baš smo se zainatile, nek ti je laka i bezbrižna trudnoća
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.11.2013 21:54:15
|
|
|
|
plašljiva
|
Naci draga čestitam, divne vesti.......
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.11.2013 22:00:43
|
|
|
|
imperial
|
Bravo Naci,divne vesti,svaki dan nas neko iznenadi I ja glasam za Front,svaka im čest
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.11.2013 22:23:55
|
|
|
|
Štetica
|
Naci bravo,predivna vest. Joletov klan "zeznuti vto" je jos uvek aktivan,sto mi se bas svidja. Jole 8 Moja ciklama Degu Naci1 Koja ce sledeca na spisak?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.11.2013 23:13:06
|
|
|
|
Jole84
|
Naci čestitam od srca! Štetice ti si sledeća to sam rekla i Degu,nije mi verovala
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.11.2013 23:16:25
|
|
|
|
dunja RR
|
Stvarno divan spisak, biće vas još tu, znam i verujem IZVORNA PORUKA: Štetica Naci bravo,predivna vest. Joletov klan "zeznuti vto" je jos uvek aktivan,sto mi se bas svidja. Jole 8 Moja ciklama Degu Naci1 Koja ce sledeca na spisak?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 18.11.2013 23:17:05
|
|
|
|
astera
|
Chipsy jel imas nekog dr da preporucis iz fronta? Hvala ti! Naci, cestitam ti i od srca zelim uzivanje u trudnoci!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 19.11.2013 7:45:40
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Ova jesen je jako lepa u temi VTO, i na prirodan a i na VTO način , kako kome. Nama svejedno, bitno da bete pucaju. Naci čestitam Potpisujem od reči do reči. Sve one čiji broj nije izvučen od onog gore - drage moje samo glavu gore i gurajte napred. Čuda sedešavaju.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 19.11.2013 9:00:29
|
|
|
|
tillia
|
Naci1 extra,cestitam!to je velika sreca!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 19.11.2013 9:08:56
|
|
|
|
NoraBo
|
Naci1 BRAVOOOO!!!!!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 19.11.2013 9:29:19
|
|
|
|
wivern
|
Naci kakve divne vesti....
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 19.11.2013 9:33:42
|
|
|
|
madre
|
naci, to je stvarno diiivna vest zene, toliko mi je drago kada procitam da ste same uspele a spisak je sve veci, bas me zanima koja je sledeca
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 19.11.2013 9:59:28
|
|
|
|
Štetica
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Štetice ti si sledeća to sam rekla i Degu,nije mi verovala Jole hvala na lepim zeljama,ali nisam ja te srece. Vestica u najavi a spermogram nikad gori.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 19.11.2013 10:07:04
|
|
|
|
astera
|
Zenske, samo da se javim, prikupila sam sve upute u d zdravlja i dr mi je predlozio da radim u visegradskoj jer je strucniji tim, duze rade vto itd...mada ja licno mislim da i front ne manjka nego sve zavisi kako se nameste okolnosti. Posto mi je amh 0.24 tj vrlo nizak, kaze da vidim kad se izvade hormoni sa endokrinologom ako mogu da pijem nesto sto ce ga malo <<nasminkati<< da me ne bi odbila komisija pa cu pitati dr za dhea ili sta mi vec bude rekao i d apostoji mogucnost d ame ne stimulisu vec d ami rade iz prirodnog ciklusa zbog niskog amh. E sad to cemo tek videti.Idemo dalje:) drzim vam svima fige i hvala vam sto ste mi puno pomogl eu informacijama!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 19.11.2013 11:22:23
|
|
|
|
Snekile7
|
Jao Naci, pa to je divno, cestitam,
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 19.11.2013 11:39:01
|
|
|
|
daca77
|
Naci, cestitam Volela bih i ja da vam se pridruzim, ali znam da je tesko. Ostaje mi da za 10-ak dana sacekam i onda ponovo VTO.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 19.11.2013 12:19:24
|
|
|
|
Chipsy
|
IZVORNA PORUKA: astera Chipsy jel imas nekog dr da preporucis iz fronta? Hvala ti! Naci, cestitam ti i od srca zelim uzivanje u trudnoci! Nemam, draga, ali licno znam par njih kojima je uspelo u frontu, a nikog u visegradskoj. Radila je moja jetrva i dve drugarice i nijednoj nije uspelo, jetrva je imala 1jc, drugarici su popucali svi folikuli, a drugoj su rekli da su joj izmucili jc, sta god to znacilo. Sad to ne znaci da ce svi tako da prodju, a pre neki dan sam u lab gde sam vadila krv srela zenu koja je uzela rezultat bete placuci i rekla da od njih 10 u grupi nijednoj nije uspelo. Imperial je radila u frontu, mislim i pari, mozda ce te one posavetovati. U svakom slucaju sreeeecno
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 19.11.2013 12:21:10
|
|
|
|
Chipsy
|
Daco, koliko te je na kraju sve kostalo? Sanjalice i tebe? Ko o cemu, ja o parama Danas mi snajka koja zna madjarski zove segedin, pa cemo valjda zakazati
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 19.11.2013 12:26:59
|
|
|
|
daca77
|
Chipsy, postupak je kostao 120.000din+30.000-ak za terapiju i hormone.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 19.11.2013 12:28:55
|
|
|
|
astera
|
Hvala ti Chipsy! Raspitacu se jos pa cu odluciti:) Da li znate sto se tice briseva mico i chlamidija da li je bitno koji dan se rade kao i virusi i serologija ili je nebitan dan ciklusa? Ja zvala da pitam u visegradsku, ona sestra mi rece d aoni to en rae nego da uzmem upute za zavod.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 19.11.2013 12:40:23
|
|
|
|
Štetica
|
Astera neka prodje 3-4 dana od M,da nebi slucajno bilo krvi u cervikalnom,pa posle mozes kad god hoces. Nema veze dal je 15 ili 25 dan.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 19.11.2013 12:42:21
|
|
|
|
sunascee
|
Naci, divna vest, cestitam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 19.11.2013 12:48:16
|
|
|
|
astera
|
Stetice, jesi briseve miko chlamidija radila u frontu? meni u visegradskoj rekli da radim u zavodu, oni to ne rade.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 19.11.2013 12:52:40
|
|
|
|
tillia
|
Sutra ET, joj,malo mi frka!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 19.11.2013 13:03:58
|
|
|
|
sunascee
|
Tillia, verujem kako se osecas, i ja sam imala frku u proslom postupku pred ET. Srecnooo sutra
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
slicna ali ipak koje?pisuljicakorina ili Kalina?Korina (
21%)
Kalina (
79%)
Ukupan broj glasova: 135Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!