imperial -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (6.11.2013 13:42:53)
|
Pari draga ti si kao i ja radila u frontu i samnom je bila identicna situacija sto se tice besike i mokracnih kanala,imala sam osecaj kao kod jake upale kad me boli i stalno mi se ide u vc,lecila sam se tako sto sam se nalivala cajevima od persuna i uvin caj,pila sam dosta kompota i to mozda trenutno resi problem jer to nije nikakva upala vec da tako kazem mehanicka povreda koja se desila od katetera,i mogu ti reci da je mene sedmog dana to spontano prestalo i sad vise ne osecam nikakve probleme,ja znam da bi u takvoj situaciji topla kupka ili bar topao tus dosta pomogao ali ja to zbog embriona nisam smela da radim,tako da moj ti je savet sto vise toplih napitaka da zavaras bol a on ce ti kroz nedelju dana sam od sebe proci,pokusaj da prodjes bez ikakvih antibiotika...i veliki pozdrav za tebe,sad smo u slicnoj situaciji,a verovatno smo se ovih dana i vidjale u frontu..... A sto se mene tice,meni je danas 9.dan od transfera,a od 7-og dana me ne boli stomak pa se sad pitam sto,kod mene nikako ne valja ni kad boli ni kad ne boli[sm=zmeden.gif]jel to tako treba,ili treba stalno da me boli,neznam[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|