MamaJaca -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (19.10.2013 14:19:45)
|
Daco, bas mi je zao [sm=smiley31.gif], ceo dan cekam vesti od tebe, ko i sve ostale cure ovde.. Bice to sve ok na kraju, samo moras izdrzati.. Meni se cini da je kod tebe sad bila u pitanju verovatnoca. Kod tebe je sve bilo iz prirodnog ciklusa, a tu vazi verovatnoca da do trudnoce dodje kod zena sa oko 30god posle 3-4 meseca, znaci 1 od 3-4 pokusaja..Kod nekog bude to iz 1-og a kod drugog onda mora nazalost iz 4-og. Jc ti je bila ok, lepo se delila, izdrzala u lab sve te dane, to je sigurno bilo ok. Mozda da se obrati paznja na drugi deo ciklusa i da se vidi da li stvarno ne sme nikakva stimulacija, mozda bi ipak uspeli da izvuku vise od 1 jc i time povecali verovatnocu... Samo izdrzi, a sigurna sam da hoces!!! Joko, sta je bilo sa ponovnim merenjem endometrijuma? Dunja, [sm=bravo.gif] navijam za ponedeljak, a mislim da ti vec znas, ili se bar potajno nadas da je to to, zbog istih simptoma kao prosli put [sm=smiley31.gif] I ja sam uvek znala i da li jesam ili nisam trudna.. Za sve ostale cure VELIKI [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|