RE: Vantelesna oplodnja XI deo (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

degu -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (10.10.2013 18:08:59)

Dunja e to je mali hrabriša [sm=bravo.gif]
Jako držim fige vama trima Dunjici, Daci i Joki, kakav trio [sm=bravo.gif] to mora da uspe [sm=smiley31.gif]

tillia -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (10.10.2013 18:40:33)

Dunja srecno![sm=bravo.gif]

17 joka -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (10.10.2013 18:42:06)

Dunjči , mali borac na mamu, znam da ce to biti tvoj uspeh,da cemo se radovati[sm=bravo.gif]
Daco draga,kako protiču dani polako ali sigurno do srece[sm=bravo.gif]

Veverko, da bude srecni trio u tromesecjima pa ce mo te lako iščupati odavde

wivern -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (10.10.2013 18:58:13)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Evo me [sm=smiley1.gif]

Vraćen jedan sjajan 6-dnevni embrion, drugi nam nije nažalost preživeo.

Dobila sam uputstvo da se normalno ponašam, radim .. ipak je ovo FET kažu, i nema potrebe za mirovanjem, posebno što je meni rađeno potpuno iz prirodnog ciklusa, čak su i utrogestan razmišljali da izbace. A naravno i zbog mojih trombofilija ležanje nije preporučljivo.

Ono što nije preporučljivo, to je gužva.

Ljubim vas sve, Dacika i ja sada zajedno čekamo betu [sm=smiley27.gif]

Dunjciiiii ....divnooooo [sm=smiley31.gif]

tillia -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (10.10.2013 19:18:36)

Izvinnjavam se sto se ponavljam,ali niko ne odgovara,pa moram.Znate li gde su najjeftiniji lekovi za pripremu i stimulaciju VTO?
mislili smo uzimati na klinici gde cemo raditi,ali ako postoji neko jeftinije mesto,javite.

dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (10.10.2013 19:26:12)

Tilija, jedino što ti mogu reći je da je Mađarska prilično jeftnija, proceni da li ti se isplati put, I naravno, potrebno ti je za njihove apoteke napismeno (uput), šta ti je potrebno od lekova.

Maslacak15 -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (10.10.2013 19:28:33)

Dunja bravo za embrion, drzim fige da se lepo ugnjezdi[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. A sad cekanje pa da ispratimo D&D istovremeno u prvo, i posvetimo se operaciji Joka. Eto to je plan[sm=smiley36.gif].

Pozdrav devojke, Daco nadam se da si dobro...

17 joka -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (10.10.2013 19:30:52)

Maslackic [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif] za tebe i tvoje male lepotane

daca77 -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (10.10.2013 19:45:38)

Maslacak, sve je pod kontrolom[sm=wink.gif]
Danas nista ne boli i vec pocinjem da se pitam sto se sve smirilo[sm=smiley13.gif]

bebuska -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (10.10.2013 19:52:18)

Samo da dam malo podrske Daci i Dunji [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] neka ovo budu poceci najljepseg perioda u vasim zivotima!

daca77 -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (10.10.2013 19:58:41)

Hvala, [sm=smiley31.gif]

Dani.kv -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (10.10.2013 20:06:36)

Tilija najjeftinija je Madjarska u regionu a Ok cene su i u Spebu

hanka -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (10.10.2013 20:07:53)

[sm=bravo.gif] Dunja
[sm=bravo.gif]Sad navijamo jako i cekamo velike bete od Duo D-ua [sm=bravo.gif]

Dani.kv -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (10.10.2013 20:11:39)

Dunja navijam za malog borca. I meni nista nisu dali posle FET-a sem pregnila i to neka mala doza. Ja sam na svoju ruku ubacila utrogestan a evo vec sesti mesec pripam progesteron depo. Pratim vas i navijam

nata11 -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (10.10.2013 20:11:50)

Ja svratih samo da pozdravim Dunju i Dacu [sm=bravo.gif] za dva [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (10.10.2013 21:08:52)

Danče, ma ja ništa nisam primala, ni pre ETa jutros (ni estrofem ni pregnil) a ni posle. Pitala sam za progesteron rekli su nikako. Čak su i utrogestan razmišljali da izbace, ali su ipak ostavili.

Hvala vam svinma, i ja verujem u malog borca, kada je sve ovo izdržao bilo bi lepo da upoznam tog junaka [sm=smiley31.gif]
[sm=smiley27.gif]

IZVORNA PORUKA: Dani.kv

Dunja navijam za malog borca. I meni nista nisu dali posle FET-a sem pregnila i to neka mala doza. Ja sam na svoju ruku ubacila utrogestan a evo vec sesti mesec pripam progesteron depo. Pratim vas i navijam

dijana1* -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (10.10.2013 21:56:42)

Dunjci navijamo za malog borca[sm=bravo.gif]
D&D da mi se za par dana preselite u prvo tromesecje[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

madre -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (10.10.2013 22:22:23)

Hvala vam svinma, i ja verujem u malog borca, kada je sve ovo izdržao bilo bi lepo da upoznam tog junaka [sm=smiley31.gif]
[sm=smiley27.gif]

[sm=smiley27.gif] navijam iz sve snage da tako i bude!

Babybu -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (10.10.2013 22:50:07)

Los spermogram...kod mene je sve u redu...jedino mi ide u prilog sto sam mlada pa se nadam da ce nam uspeti iz prvog...Imala sam 21 godinu kada smo saznali da ne mozemo da imamo bebu...mnogo sam se razocarala u zivot

Lepterija -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (10.10.2013 23:32:54)

Nedavno sam dosla iz Speba, evo ti cene koje znam pa uporedi:
Diferelin - 450 din
Puregon - 1800
Menopur - 2000
Cetrotide - 3600
Mislim da ovo nije skupo, a i znaci ti da klinika ima, jer ne znas kad ce koji lek da ukljuce!

Tilija, jedino što ti mogu reći je da je Mađarska prilično jeftnija, proceni da li ti se isplati put, I naravno, potrebno ti je za njihove apoteke napismeno (uput), šta ti je potrebno od lekova.

Trcosava -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (11.10.2013 7:46:14)

I tako se ja rasplakah d ranega jutra!

Dunjice, Daco - držim palčeve da bude velika beta. Mora da bude [sm=smiley31.gif]

pipi_coco -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (11.10.2013 8:24:50)

IZVORNA PORUKA: Maslacak15

Dunja bravo za embrion, drzim fige da se lepo ugnjezdi[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. A sad cekanje pa da ispratimo D&D istovremeno u prvo, i posvetimo se operaciji Joka. Eto to je plan[sm=smiley36.gif].

Dobar plan [sm=smiley20.gif]

Dunja navijam za malog junaka [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

plašljiva -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (11.10.2013 8:56:09)

Dunja, Daco navijamo [sm=bravo.gif] iz sve snage za male borce..... [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

daca77 -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (11.10.2013 9:13:14)

Hvala vam od [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]
Ja i dalje nista ne osecam...sutra proveravam KS, posto primam Fragmin, pa cemo videti i to.
Dunjice, definitivno su ovi nasi pravi borci...samo da izdrze sve i da nas obraduju na kraju.[sm=smiley1.gif]

lesica -> RE: Vantelesna oplodnja XI deo (11.10.2013 10:00:51)

Devojke drage, palo mi je na pamet da napravimo sve zajedno jedan članak koliko zaista košta VTO u Srbiji.
Naime, pod pretpostavkom da se radi VTO preko fonda, a ona košta koliko košta, koliko zaista iznosi sva priprema pred VTO ( različiti testovi, analize, lekovi) a koju koliko sam shvatila fond ne pokriva već same sve plaćate. Malo sam izrevoltirana javašlukom i licemerjem našeg sistema, pa otud..

Dakle, ako ste raspoložene da učestvujete/pomognete molila bih vas da mi pošaljete pp sa cenama lekova, vitamina... koliko često se piju/uzimaju/daju, cenama testova i analiza, koliko se često rade... do same VTO kao i tokom VTO, odnosno sve do trenutka kad ne krenete da dobijate terapije na recept.

Ljubim vas puno i navijam svim srcem da što pre ispraznite temu [sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>