Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: T O R C H: infekcije u trudnoći 21.1.2010 14:51:13
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: buhla sad vidim toxoplazmozu mi je napisala... da li je to isto? ..to je to, draga.... pročitaj iznad ima jako dobar članak o svemu.....
|
|
|
|
RE: T O R C H: infekcije u trudnoći 21.1.2010 15:21:42
|
|
|
|
buhla
|
cipi, kaliopi hvala, prenela sam!
|
|
RE: T O R C H: infekcije u trudnoći 22.1.2010 11:31:52
|
|
|
|
pahulja76
|
hvala i ovde sto ste se odgovorile buhlici u moje ime sta bih ja bez vas
|
|
|
|
RE: T O R C H: infekcije u trudnoći 22.1.2010 15:58:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Pahuljo, draga........... samo da bude sve ok...!
|
|
|
|
RE: T O R C H: infekcije u trudnoći 23.1.2010 17:36:19
|
|
|
|
cipiripi
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi Toxoplazma 220 Igm Citomegalovirus 2,90 Igm Herpes Simplex I 5,0 Igm ---//--- II 2,6 Igm Rubela 51,0 Igg Rezultati Torch-a evo mojih: toxoplazmoza IgM 0.086 (ispod 1 negativna) igG <5 (do 8 negativna) HIV 1+2(ag/at) nereaktivan Hbs Ag nereaktivan HCV ukupan at nereaktivan Rubella IgM at 0.55 (do 1 negativna) Rubella IgG At 114 (do 10 negativna ko nije prelezao, meni je ovakav rez jer sam prelezala) TPHA nereaktivan VDRL nereaktivan za sat vremena ja se nadam da cu dodati CMV u kategoriju nereaktivnih
|
|
RE: T O R C H: infekcije u trudnoći 23.1.2010 17:39:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Pazi moju toxoplazmu..?
|
|
|
|
RE: T O R C H: infekcije u trudnoći 23.1.2010 17:41:02
|
|
|
|
cipiripi
|
sta su ti rekli za nju?
|
|
RE: T O R C H: infekcije u trudnoći 23.1.2010 17:42:53
|
|
|
|
cipiripi
|
ti nisi radila HCV?
|
|
RE: T O R C H: infekcije u trudnoći 23.1.2010 17:52:44
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi sta su ti rekli za nju? -..nisam još nosila rez kod lekara ... samo sam ih podigla iz laboratorije. MM nikako da se ukombinuje ove nedelje da odemo do NS tako da ćemo sledeće sigurno....
|
|
|
|
RE: T O R C H: infekcije u trudnoći 23.1.2010 17:52:49
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi sta su ti rekli za nju?
|
|
|
|
RE: T O R C H: infekcije u trudnoći 23.1.2010 17:54:20
|
|
|
|
cipiripi
|
sad cu ti skenirati da lepo vidis ref vrednosti
|
|
RE: T O R C H: infekcije u trudnoći 23.1.2010 18:07:48
|
|
|
|
cipiripi
|
hcv je stigao kasnije i pise isto nereaktivan
|
|
RE: T O R C H: infekcije u trudnoći 23.1.2010 18:12:04
|
|
|
|
Anoniman
|
aha...koliko ja znam hcv ne spada u TORCH tako da mi onda nije ni rađen... pitaću kad odem obavezno... Ma sve redom... aj čekam...
|
|
|
|
RE: T O R C H: infekcije u trudnoći 23.1.2010 18:13:14
|
|
|
|
cipiripi
|
ovo moje je neki "prosireni torch"
|
|
RE: T O R C H: infekcije u trudnoći 23.1.2010 18:15:34
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi ovo moje je neki "prosireni torch" ...izgleda....... sad ćemo mi to da izanaliziramo ...
|
|
|
|
RE: T O R C H: infekcije u trudnoći 23.1.2010 18:54:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Referentne vrednosti zavise od metoda, reagenasa, aparata i proizvodjaca, tako da je nezahvalno pisati neke ustaljene tabele. U principu negde nema uopste odstupanja . a negde je to bas uocljivo a narocito kod hormona i tumor markera. Primetili ste verovatno da neki izvestaji iz laboratorija imaju odstampan i naziv aparata ili cak i metodu rada pored referentnih vrednosti. ...ovo sam pronašla na jednom Forumu. Možda nekome nešto posluži.
|
|
|
|
RE: T O R C H: infekcije u trudnoći 23.1.2010 18:56:45
|
|
|
|
cipiripi
|
pa to je tacno, zato sam te i pitala sta ti je rekao dr. i ja sam devojke u stalno pitala gde su radile i da se ne obaziru na necije druge ref vrednosti. nemas pojma koja je razlika izmedju hexa laba i konzilijuma u bg .. uzas..
|
|
RE: T O R C H: infekcije u trudnoći 25.1.2010 13:52:05
|
|
|
|
cipiripi
|
CMV Igg 7.77 Igm negativan
|
|
RE: T O R C H: infekcije u trudnoći 25.1.2010 14:14:42
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi CMV Igg 7.77 Igm negativan cipi, stigli rezultati, draga? Konačno, više.... Moj je - Toxoplazma 220 Igm ...ispravi me ako grešim, nove infekcije nema ali kao da imaš neku staru preležanu, jel?
|
|
|
|
RE: T O R C H: infekcije u trudnoći 25.1.2010 14:20:34
|
|
|
|
cipiripi
|
neznam
|
|
RE: T O R C H: infekcije u trudnoći 25.1.2010 14:25:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Draga Igm je nova infekcija jel tako? on je negativan A Igg ne nešto preležano...stara infekcija.... jel imaš referentnu vrednost za Igg?
|
|
|
|
RE: T O R C H: infekcije u trudnoći 25.1.2010 14:27:29
|
|
|
|
cipiripi
|
samo pise negativan, po zdela sam!!!!!!!!! ogorcena sam na dr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "TEBI TE ANALIZE NE TREBAJU TI SI ZDRAVA" ufffffffffffffffffffffffffffff kako cu da im......grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
RE: T O R C H: infekcije u trudnoći 25.1.2010 14:29:49
|
|
|
|
Anoniman
|
A šta je on koji moj?! Baba Vanga? Kad ih nosiš kod njega...? Neka ti ih lepo istumači a ne da te zaj****
|
|
|
|
RE: T O R C H: infekcije u trudnoći 25.1.2010 14:31:31
|
|
|
|
cipiripi
|
icicu kod ove nove dr koja mi je jedina rekla sta da uradim, a ovoj staroj cu da natrljam nos. ti idi podhitno kod lekara zbog toxo, i ne pravi bebu do tad... to ti govorim kao sestri..
|
|
RE: T O R C H: infekcije u trudnoći 25.1.2010 14:36:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Čekaj, šta je sa mojim Toxo...? .... pa u laboratoriji su mi rekli da je ok... Hoću draga, čekam mm da mi pošalje sms sa posla istaći će danas raspored kako radi ove nedelje pa odmah zovem dr.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta sve trudnice u Beogradu dobijaju kao p...Malu pomoć, ali veliku pažnju dobijaju trudnice od pojedinih trgovaca, pekara, a od nedavno i od pojedinih auto-škola u ...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?