RE: ime za decaka (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta) >> Imena

Poruka

mamica 91 -> RE: ime za decaka (28.12.2016 15:13:47)

Degu, nemoj [sm=smiley36.gif] tako sam ja nazvala mm i rekla sva srecna rodio se Leon on, malo je falilo da mi prekine vezu [sm=jezicek.gif] na kraju smo se sporazumno[sm=smiley36.gif] dogovorili da bude Vasilije, nisam se pokajala, bas mu lepo stoji ime, kad ga pita neko kako se zove on kaze Vasivije dećat [sm=smiley36.gif]
A Bogdan mi je bas lepo ime.
IZVORNA PORUKA: degu

I o tome sam razmišljala, da nazovem i kažem Rodio se Bogdan [sm=smiley36.gif] pokušaću [sm=smiley36.gif]

degu -> RE: ime za decaka (28.12.2016 16:16:24)

Mamice vredi rizikovati [sm=smiley36.gif]

Mariya -> RE: ime za decaka (29.12.2016 23:41:04)

bez obzira sto smo kao resili da bude David [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]Degu[sm=smiley36.gif]
I mi smo tako "kao" dogovorili se [sm=smiley36.gif]

milicicak -> RE: ime za decaka (29.12.2016 23:43:40)

Inace je on u mojoj glavi Bogdan, bez obzira sto smo kao resili da bude David [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif]

Skockica -> RE: ime za decaka (29.12.2016 23:57:17)

Uh ja sam za prvo dete znala, sad nikako sa muzem da se dogovorim. Posto zivimo u Svajcarskoj mozemo mu dati dva imena, ja sam prvo htela da se zove Gabrijel, on kaze to je ovde pretezno zensko ime, onda sam smislila da bude Emanuel Bogdan jer mi je zelja da ima jedno nase srpsko ime, a i prvom sinu sam nameravala to ime da dam ako se rodi na Bozic i rodio se ali ipak ostalo Vasilije. Onda on kaze Emanuel nije lose a sto Bogdan to kao Sontag (nedelja)?! Tesko, tesko, pa sam napravila citav spisak od jedno petnaestak imena sto mi se svidjaju, mislila da mu dam da izabere. Ipak na kraju ja imam osecaj da nosim jednog malog Gabrijela a on najbolje da izabere drugo ime, ipak sam ja ta koja ga nosi i koja ce ga roditi, zar ne hihihi

Mariya -> RE: ime za decaka (18.1.2017 23:48:41)

Mm juče kaže, pa od imena na slovo L meni je ok Leon (a u startu ga je otpisao pre nekoliko meseci.
Meni je i dalje Adam, i L se sviđa,a imam još jedno ime koje mi se dopada a to je Egon.
Znači suzili smo izbor na Leon, Adam, Egon.

emicaa -> RE: ime za decaka (19.1.2017 17:43:31)

Mariya,moje misljenje vec znas [sm=smiley36.gif]

degu -> RE: ime za decaka (19.1.2017 21:55:05)

I dalje Adam [sm=bravo.gif]

degu -> RE: ime za decaka (19.1.2017 21:57:58)

IZVORNA PORUKA: milicicak

Inace je on u mojoj glavi Bogdan, bez obzira sto smo kao resili da bude David [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif]

I moram da priznam da mi je vise licio na Davida, iako mm nisam priznala [sm=smiley36.gif] al se ipak rodio moj Bogdan i neka je, igra mi srce kad god ga izgovorim [sm=smiley1.gif]

Ana RR -> RE: ime za decaka (20.1.2017 17:41:29)

Degu [sm=smiley27.gif]

Mariya, meni je Leon lepo. Druga dva ne.

choopa choops -> RE: ime za decaka (20.1.2017 18:31:24)

Isto glasam za Leon [sm=smiley1.gif]

Adam me podsjeca na neke starije ljude koje poznajem, pa mi se možda zato ne dopada, a Egon mi nekako nije lijepo.

dunja RR -> RE: ime za decaka (20.1.2017 19:08:39)

Meni je lepša ruska verzija Leonid, mada vidim da je u Vojvodini češće Leon, moja dobra drugarica iz NS ima sina Leona Kristijana.

Sviđa mi se i Lukijan, mada vidim da je sve češće.

MicinaMama -> RE: ime za decaka (20.1.2017 20:13:43)

Degu lepo je ime Bogdan.Mogu vas samo zamisliti <3 .

Skockica -> RE: ime za decaka (20.1.2017 20:33:16)

Degu bas lepo ime.
Mi jos nismo odlucili mm bi nesto kao Mark-Andrej a posto se meni svidja Gabriel ja bih Mark-Gabriel ali mi poslednjih dana Mihael u glavi to dodje kao Mihailo kod nas.

Mariya -> RE: ime za decaka (21.1.2017 0:35:44)

Danas su L i mm odlučili da se bata zove Leon. Šta sad da radim[sm=smiley1.gif] Kaže mm, on se slaže i sa Adamom, ali Leon mu je lepše.
Ja sad moram da se resetujem, već sam se toliko navikla na Adam da će mi biti čudno da ga zovem Leon[sm=smiley1.gif]

Mariya -> RE: ime za decaka (26.1.2017 23:09:38)

Prekjuče smo sa samolepljivim slovima ispisali imena dece na komode, Lucija,Helena, Leon. Ulazi mm i gleda,kaže "hej,pa vi ste se odlučile za ime" rekoh L je odlučila. Kad sam je pitala da izabere ime odabrala je Leon i ako je neko pita to ime govori svima. Na šta će mm "a već sam se navikao da će biti Adam" [sm=jezicek.gif]

MishMash -> RE: ime za decaka (27.1.2017 11:32:38)

Mariya, lepo je i Leon, ali Adam kao Adam Levine [sm=love.gif]

degu -> RE: ime za decaka (27.1.2017 12:47:33)

IZVORNA PORUKA: Mariya

Prekjuče smo sa samolepljivim slovima ispisali imena dece na komode, Lucija,Helena, Leon. Ulazi mm i gleda,kaže "hej,pa vi ste se odlučile za ime" rekoh L je odlučila. Kad sam je pitala da izabere ime odabrala je Leon i ako je neko pita to ime govori svima. Na šta će mm "a već sam se navikao da će biti Adam" [sm=jezicek.gif]

Joj Marija koja ispala [sm=smiley36.gif]
Ja nisam neki ljubitelj imena Leon ali se jako lepo slaze uz Helenu i Luciju, nekako zvuci kao da je to TO :)

branki* -> RE: ime za decaka (28.1.2017 14:46:29)

meni isto zvuci super uz tu kombinaciju helena,lucija i leon[sm=smiley1.gif]

krin 40 -> RE: ime za decaka (28.1.2017 15:23:31)

Degu divno ime.Ja volim ta stara imena sa "tradicijom".Moj prvenac se zove Strahinja,ćera Nadja a treće zlato ako Bog da da se rodi živ i zdrav biće Dušan.Deca su birala,meni se svidelo.

Mariya -> RE: ime za decaka (30.1.2017 14:59:53)

Degu, jeste me ispalio[sm=smiley36.gif]
I kao što kažete, uz L i H nekako više ide Leon nego Adam.
A pošto sam ja birala devojčicama imena (L je bilo odmah prihvaćeno, nismo ni imali drugo ime za nju, a H sam ja izabrala, bilo je Helena, Lena ili predlog mm Ana) onda mislim da je u redu da za svog sina tata izabere ime. Tj i tata je predložio a L odabrala. I to mi je posebno lepo, što je ona, kao velika sestra odabrala ime. Sad kad pričamo o bebi više ni ne govori bata ili beba već ga zove Leon[sm=smiley1.gif]

emicaa -> RE: ime za decaka (30.1.2017 15:57:25)

Mariya kad ga vec tako zove nek onda i ostane Leon.Dora je Davida stalno zvala David,kazem posle zamislite da sm dala neko drugo ime na kraju,ko bi njoj objasnio da ipak nije David [sm=smiley36.gif]

eca89 -> RE: ime za decaka (30.1.2017 16:11:16)

Marya, bas je lijepo ime i ide nekako uz njih dvije[sm=smiley1.gif]!

Skockica -> RE: ime za decaka (30.1.2017 22:08:02)

Kod nas je zasad aktuelno Mark-Gabriel, tako će za mene on uvek biti moj Gabriel a niko neće moći da kaze kako ima žensko ime. I Vasi išto lepo kaze Gabriel, tako da bi umeo da ga oslovljava hihi
Mada mi se nekako predlog mm da se zove Mark-Andrej sve više svidja i nekako mi bas zvuči, a pošto mu svakako dajemo dva imena onda drugo može biti Gabriel. Jer meni je to tako nežno i slatko, pravo andjeosko ime [sm=zz_inlove.gif]

emicaa -> RE: ime za decaka (31.1.2017 10:26:57)

Skockice meni ljepse zvuci Mark Gabriel nego Mark Andrej.Andrej mi je divno ime,ali nekako mi ne zvuci fino uz Mark

Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sledeća stranica >   >>