degu -> RE: ime za decaka (8.11.2016 1:06:50)
|
hahaha ne verujem,neki dan sam mislilaio Dejanu [sm=smiley36.gif] Pročitala sam 40 stranica ove teme u nadi da će mi neko ime "sinuti", ali to se nije desilo, čitam dalje [sm=smiley36.gif] Sad imamo 4 imena u opticaju. Sva su lepa,lako bi mi bilo da rađam 4 sinova a ne jednog [sm=smiley36.gif] Sva sumi lepa, ali opetza svako imam neko ali... Bogdan, to mi je prvo,još sam u prvoj trudnoći rekla da ćese tako zvati ako bude dečak ali rodila se Teodora. Ja volim ovo ime, ali mm se nešto ne sviđa. Andrej, prelepo imeni i mm, ali mi je nekako nezgodan za dozivanje. Meni i ne smeta,ali mm smeta. Druga stvar je što ja volim nadimke, a Andreja ne mogu da skratim. David se sviđa i meni i mm, super ide uz prezime, ali mi je problem što je često, treba mi neko ime da me asocira na našeg sina, a ne da mi prva asocijacija bude drugaricin ilikomšijin sin. Doduše često je i Teodora, ali tad to nismo znali, a i da jesmo ona se ne bi mogla drugačije zvati. Danilo lepo nam je,ali nam se čini da ne ide uz prezime i nervira me što ima 2 akcentovanja ovog imena, da uvek moram da se zamislimkako da ga izgovorim. E jesmo komplikovani baš. Tačno ću otići u porodilište bez odluke.Sad me brine ako sejoš u porodilištu prijavljuju deca, kako da ga prijavim :D Žao mi je što mi se nije desilo da mi zaigra srce ni na jedno muško ime. Mm isto tako,gleda imena i nikako da mu dođe neko da je to TO. Jedinome teši što sam našla da postoji i SV.Andrej,Sv.David, Sv.Danilo i svi su u decembru :) a tu je i Božić za Bogdana, pa se nadam da će nekako sam sebi izabrati ime [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|