RE: ime za decaka (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta) >> Imena

Poruka

Mariya -> RE: ime za decaka (25.9.2016 16:01:33)

Meni se Leon sviđa,pogotovo za avgustovsko dete koje će biti lav u horoskopu!
A to da se dete zove po nekome je meni[sm=zmeden.gif] moj pradeda se zvao Miloš, što je super,nemam ništa protiv,ali deda je bio Čedomir a otac Ranko. Pa ne bi sina nazvala tako da me puškom teraju[sm=hudicek1.gif]

Mariya -> RE: ime za decaka (12.10.2016 1:13:04)

Šta je ovo, skoro sve čekamo dečake a nijedna se ne oglašava u ovoj temi[sm=smiley36.gif]
Moraću da se raspitam, da li je poslednjih godina neko nazvao sina Adam, ja sam se baš zagrejala za to ime, lepo, kratko, sjajno zvuči uz prezime mm[sm=smiley1.gif]

degu -> RE: ime za decaka (12.10.2016 1:22:14)

Meni je isto super ime, baš mi je nekako sinulo u ovoj trudnoći ali mm nije imao to prosvetljenje [sm=smiley36.gif]
Nemam ja baš inspiracije za muško ime, zato ne pišem [sm=smiley36.gif]

Bibilib -> RE: ime za decaka (12.10.2016 1:23:39)

Lepo ime Marya nesvakidasnje... Moji sinovi se zovu Marko,Adrijan i Vasilije...

dijana1* -> RE: ime za decaka (12.10.2016 2:03:08)

Od muskih imena je jos ostalo Veljko da mi se svidja, ostalo sam dala deci[sm=smiley36.gif]

isidora88 -> RE: ime za decaka (12.10.2016 8:14:20)

Ja nemam vise nijedno ime za decaka.
Ok su mi imena Lazar, Petar, Stefan...
Najlepse ime nosi moj brat Nikola, Mateja zamalo da bude Nikola jer se rodio 18.12.ali mi bilo bezveze da imaju isto ime...

Anck Su Nmaun -> RE: ime za decaka (12.10.2016 8:26:02)

Ne znam da li sam pisala.. verovatno jesam negde ali meni je Maksim predivno ime kao i Relja. Relja je bilo u opticaju za mog sincica ali..

degu -> RE: ime za decaka (12.10.2016 15:05:04)

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Od muskih imena je jos ostalo Veljko da mi se svidja, ostalo sam dala deci[sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif] ja ne mogu da verujem da ti je još i ostalo imena [sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: ime za decaka (12.10.2016 15:18:56)

Degu ostalo ti jos vremena da ga okrenes prema Adamu,ali diskretno mu ubacuj u glavu [sm=smiley36.gif]
meni je Nikolaj nekako ljepse od Nikola,mislim samo je jedno slovo razlike ali nekako bas upecatljivo

eca89 -> RE: ime za decaka (12.10.2016 15:30:00)

Kraljice[sm=smiley36.gif]!

dijana1* -> RE: ime za decaka (12.10.2016 21:47:48)

IZVORNA PORUKA: degu

[sm=smiley36.gif] ja ne mogu da verujem da ti je još i ostalo imena [sm=smiley36.gif]

Hahahaha za svaki slucaj[sm=smiley36.gif]
Vuk me danima spopada kada ce doci nova beba u stomak. Dete naviklo da mama samo radja[sm=smiley36.gif]

Divnica -> RE: ime za decaka (12.10.2016 22:05:32)

Stevan i Dusan su dva najlepsa muska imena. Da sam rodila decake tako bi se zvali ali rodila sam dve devojcice lepotice [sm=smiley1.gif]

isidora88 -> RE: ime za decaka (12.10.2016 22:26:56)

dijana pa ispuni detetu zelju [sm=smiley36.gif]
meni je sin rekao, da ima sve samo mu jos sestra fali [sm=smiley27.gif]

Mariya -> RE: ime za decaka (13.10.2016 0:53:55)

Isidora, pa ispuni detetu želju[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: ime za decaka (13.10.2016 5:25:55)

Vuk me danima spopada kada ce doci nova beba u stomak. Dete naviklo da mama samo radja[sm=smiley36.gif]

Tvoji su dobri , mi kad se salimo na tu temu Deca samo kazu neeee dosta je mama decee[sm=jezicek.if]

isidora88 -> RE: ime za decaka (13.10.2016 9:46:45)

mariya ne smem da rizikujem, ako bi dobio jos jednog brata mislim da bi se nacisto razocarao, on je i od bebca ocekivao Emiliju (to ime je oon izabrao), jedva je prihvatio da je dobio brata, i dan danas kuka kako bi bilo bolje da sam rodila devojcicu [sm=smiley36.gif], naravno ima i trenutaka kad ga grli i ljubi [sm=jezicek.gif]

Mariya -> RE: ime za decaka (15.10.2016 23:55:34)

Današnji novi predlozi (inače ne mislim ozbiljno nego samo dajem mm predloge kako bi shvatio da je Adam ipak najlepše ime za našeg sina [sm=smiley2.gif])
Albert
Igor

choopa choops -> RE: ime za decaka (16.10.2016 0:09:50)

Albert će me zauvijek asocirati na Alberta Nađa, koji mi je i prije ove afere bio nekako...fuj [sm=zmeden.gif]

Meni se baš sviđaju ruska imena, ali nekako nisu bila bas za moga sina. Kolja, Relja, Lav, Konstantin, Nikolaj, Sergej [sm=bravo.gif]

Onda isto tako i crnogorska, recimo Balša, Mašan i td. su mi isto super, ali opet ne za moje.

MAriya Adam je isto Ok ime, samo ga ja vezem za starije jer se MMov tetak tako zove.

Standardno Dušan, Stefan, Lazar, Petar, dijanina sva tri (naročito u kombinaciji [sm=smiley36.gif]-pa i Veljko [sm=bravo.gif] )...i td.

degu -> RE: ime za decaka (16.10.2016 0:40:58)

Albert nikako, Igor je lepo,motalo mi se po glavi. Kakve predloge ima tm? Moj nikakve [sm=smiley36.gif]

isidora88 -> RE: ime za decaka (16.10.2016 8:37:36)

Albert mi se ne svidja, Igor ok, mada nista posebno.
Choopa prvi put cujem za ime Masan. Balsa mi je onako sta znam... Jaksa mi je mozda lepse.

degu -> RE: ime za decaka (16.10.2016 14:12:51)

I mi danas oko imena, nema šanse da se dogovorimo.Kad smo tražili za T,videli smo imei znali smo da je to TO.Sad se ni jedan moj predlog njemu ne sviđa, a Bogdan mu je onako, šta znam,videćemo [sm=smiley36.gif] ne sviđa mu se al neće da mi kaže, a bitno mi je da se oboma sviđa. On je danas predložio Andrej i Balša. Ja ne volim ta imena Balša, Jakša... ali Andrej mi je lepo,mogu da ga zamislim, mada mm i dalje govori videćemo, ma šta ćemo više videti [sm=smiley36.gif] sve sam videla hiljadu puta, znam napamet spisak srpskih imena [sm=smiley36.gif]

isidora88 -> RE: ime za decaka (16.10.2016 14:17:02)

Dok sam bila klinka uvek sam mislila da ce mi se deca zvati Andrej i Luka, sad mi je lepse Andrija, Luka mi je postalo malo "izlizano" da tako kazem jer je bas bas cesto ali je i dalje lepo.

Mariya -> RE: ime za decaka (16.10.2016 16:46:21)

Imao je jedan predlog, Silvester, odbačeno[sm=smiley36.gif] On kao nema ideju, nego ja da predlažem a on nalazi razloge za i protiv, mnogo više protiv[sm=hudicek1.gif]
I meni se jako dopada Andrej ali mm kaže da mu to ime zvuči gej[sm=zmeden.gif]
Teodora i Andrej, baš lepo zvuči[sm=smiley1.gif]

emicaa -> RE: ime za decaka (16.10.2016 17:19:07)

meni Andrej nema veze sa gej,ajd da je Sergej [sm=smiley36.gif]
idite na foru ja radjam ja imam konacnu odluku oko imena [sm=smiley36.gif]

Mariya -> RE: ime za decaka (16.10.2016 17:25:46)

Pa tako i jeste, mene će pitati još na stolu kako će se zvati[sm=smiley1.gif]
Za L smo se dogovorili odmah, bila sam 8 nedelja kad sam predložila Lucija, oduševio se i to je bilo to. Za H je od starta bilo da će biti Lena, pa kad smo saznali da već ima jedna Lena godinu dana starija onda smo počeli birati imena i kad sam predložila Helena složio se. Zašto sad ne možemo da se dogovorimo.. Da on bar daje neke predloge nego, da izvinete samo k*enja ovo mu se ne sviđa zbog ovoga, ono zbog onoga[sm=hudicek1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>