RE: ime za decaka (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta) >> Imena

Poruka

isidora88 -> RE: ime za decaka (2.9.2015 13:49:38)

Za sad ce biti Aleksej, mm se bas svidja to ime, a ja sam ga sanjala pa eto[sm=bravo.gif]

MAMAMAJ -> RE: ime za decaka (4.9.2015 18:32:06)

Ja sam sanjala ime Darijan, ali me svekrva malo osujetila kad je rekla da je baš bez veze.
A meni se baš dopalo. Pre toga smo mislili Aleksandar, ali nam se sviđa Darijan više. Šta kažete?

isidora88 -> RE: ime za decaka (4.9.2015 18:36:52)

Mamaj ako se vama svidja i ako si sanjala to je to[sm=bravo.gif]
Ja zato svekrvi necu ni da govorim ime[sm=smiley36.gif]kad se rodi nece smeti da zucne o imenu,mada oni verovatno ocekuju da cemo pitati kumove za ime[sm=smiley29.gif] sto nama.naravno ne pada na pamet, kao ni sa prvim, kumovi ne govore sa nama od kad sam reklamda cemo za prvo dete dati ime po nasem izboru[sm=bravo.gif]
Nas ce biti Aleksej, sanjala sam preslatku bebicu kojoj sam dala to ime i tako ce i ostati[sm=bravo.gif]

dijana1* -> RE: ime za decaka (4.9.2015 18:44:15)

Mamamaj koje god ime da kazem i moji i njegovi reaguju kao u fazonu bas je bezveze ili coknu ili naprave grimasu. Zato sada samo sa mm pricam o imenu. Muz je cak u pocetku spominjao i ime Jakov a svi su se cudili kao da je ne znam sta rekao.
Tako je bilo i za Kostu a sada se svima svidja. Ma nek misli ko sta hoce meni je bitno da se muzu i meni svidja.
Jos uvek mi se Veljko mota po glavi.
A toda se kumovi naljute.... nemam komentar

isidora88 -> RE: ime za decaka (4.9.2015 18:47:53)

Dijo zatucani seoski obicaji, snajka ih je sve pokopala[sm=jezicek.gif]
Jos niste smislili ime, lepo je Veljko[sm=bravo.gif]

dijana1* -> RE: ime za decaka (4.9.2015 18:55:05)

E bas si neka snajka[sm=smiley36.gif]
Bilo je u opticaju Jakov, Pavle, Uros i sada Veljko. Jos nismo odlucili . Ja cu izgleda kao Jess[sm=smiley36.gif]
Od mojih kumova se sin zove Aleksej. A u zgradi imamo dva Alekseja. Lepo ime... kumovi mu tepaju Al ali cesce bude Aleksejjjj!!!!!![sm=smiley36.gif]

isidora88 -> RE: ime za decaka (4.9.2015 19:25:15)

Kod mene je dosta imena otpisano zbog mojih bisvih[sm=jezicek.gif]

jess021 -> RE: ime za decaka (4.9.2015 19:27:54)

Isi, nemam komentar za kumove. Samo ti po svome, onako kako mislis da treba.
Dijo, od navedenih Veljko mi je najlepse.
A novost je da smo se mi odlucili za ime[sm=smiley1.gif]
Kad smo kod bivsih, bivsa od mm mi je oduzela sansu da mi se dete zove Ana.

isidora88 -> RE: ime za decaka (4.9.2015 19:32:31)

Jess brzo u temu da cujem koje ime je pobedilo[sm=bravo.gif]

lesica -> RE: ime za decaka (4.9.2015 19:55:08)

Nama su Damjan i Vid bili opcija, na kraju kao i na pocetku je ostao Damjan.

Dijo, i meni je lepo Veljko.

dijana1* -> RE: ime za decaka (4.9.2015 20:22:45)

Hvala vam. I meni je za sada favorit a mm nije negodovao tako da ima sanse da bude Veljko. Ali ima jos vremena da odlucim.

MAMAMAJ -> RE: ime za decaka (4.9.2015 21:30:35)

Kad se moj sin rodio, obe babe su mesecima za njega govorile 'beba', a mm i ja smo ga namerno zvali punim imenom. Sveki je čak neko vreme govorila da još ne zna kako će se beba zvati, kad bi je komšije i rodbina pitali, nadajući se valjda da ćemo se predomisliti dok dođe vreme za upis u MKR. [sm=smiley36.gif]
Tako da će ovaj malac90% da se zove Darijan. [sm=bravo.gif]
Meni je lepo Veljko, ali mi deci dajemo kilometarska imena, Darijan će biti najkraće. [sm=smiley36.gif]

MAMAMAJ -> RE: ime za decaka (4.9.2015 21:35:44)

Damjan je isto mnogo lepo, predložila sam ga još prošli put, ali neka bivša mm dala sinu to ime, pa on neće. [sm=smiley36.gif]
A moja ćerka je do 7m trudnoće bila Pavle. [sm=smiley36.gif]
Posle više nikad nismo razmišljali o tom imenu jer nam postade praksa smišljati dugačka imena. [sm=smiley1.gif]
Još ovaj put i toliko od mene.

bebilule -> RE: ime za decaka (4.9.2015 22:18:49)

Joj dijana Jakov...moja neostvarena zelja [sm=smiley1.gif]. Mm se bas bas ne svidja pa smo odustali. Za kumove, babe, dede i tkt nemam komentar. Nije mi ni palo na pamet da bi mi se mogli mijesati, a znajuci mene, nije ni njima palo na pamet ni da zucnu [sm=smiley36.gif]

Animsaj9 -> RE: ime za decaka (5.9.2015 17:45:47)

Mi smo dugooo razmisljali...Mislim da ce biti David, a ukoliko dr je pogresila i bude devojcica bice Nina

MAMAMAJ -> RE: ime za decaka (5.9.2015 21:27:11)

Bebilule, samo oštro [sm=bravo.gif]
Animsaj, sviđa mi se David.
Danas sam još sigurnija u ime Darijan, hvala vam na podršci. [sm=smiley1.gif]

adulence -> RE: ime za decaka (5.9.2015 21:35:17)

Mamamaj a kako ti se zove sin?

MAMAMAJ -> RE: ime za decaka (5.9.2015 21:47:54)

Ada, zove se Konstantin. [sm=smiley1.gif]

serpica -> RE: ime za decaka (5.9.2015 21:52:12)

Lepa ste imena odabrale sve [sm=smiley1.gif] i samo istrajte u tome do kraja..Kad se moj Toma rodio i kad su culi kako se zove svi su mi govorili da nisam normalna,da je to staro ime,kao neki deda i tako to..medjutim nisam se obazirala na te komentare...njemu bas i stoji to ime,mada ga tako zovemo samo kad se naljutmo,inace je Tomi [sm=smiley1.gif]

adulence -> RE: ime za decaka (5.9.2015 22:25:22)

Konstantin je predivno ime...bar meni...

MAMAMAJ -> RE: ime za decaka (5.9.2015 23:02:59)

Hvala, Ada. [sm=smiley1.gif]
Tada smo imali tu opciju ili Lukijan, pa mi je mm rekao da ću ja sama najbolje znati kada ga rodim koga sam rodila, Konstantina ili Lukijana. [sm=smiley36.gif]
Sada je u opticaju bio Aleksandar, dok nisam sanjala glas koji mi govori ime Darijan. Lepo je i neobično, a babe će naučiti kroz par meseci... [sm=smiley36.gif]

pipi_coco -> RE: ime za decaka (6.9.2015 8:04:19)

Mamamaj meni se baš sviđa ime Darijan [sm=bravo.gif]

Cak razmatram to ime kao jedno od potencijalnih ako kod mene bude dječak [sm=smiley1.gif], a bitno je da ti i tm se složite oko imena, a ostali nek' pjevaju imaju kad [sm=smiley36.gif]

MAMAMAJ -> RE: ime za decaka (6.9.2015 9:48:16)

Hvala Pipi. [sm=smiley1.gif]
E, pa baš fino, dva mala rr drugara istog imena, supeeeeer. [sm=bravo.gif]

madre -> RE: ime za decaka (20.10.2015 9:18:13)

drugari, sta kazete: Todor ili Teodor? ili ni jedno ni drugo[sm=smiley36.gif] imam jos par imena u opticaju, ali bar ova dva slicna da svedem na jedno...

sonyasha -> RE: ime za decaka (20.10.2015 9:29:53)

Meni se sviđa Todor! [sm=bravo.gif]
Teodor me asocira kao na skraćeno od Teodora!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>