RE: ime za decaka (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta) >> Imena

Poruka

Sanjalicaaa -> RE: ime za decaka (8.8.2015 14:22:57)

I meni je Neven bezveze.
Milutin jeste starinsko, ali lepo i sada retko

dunja RR -> RE: ime za decaka (8.8.2015 14:50:10)

IZVORNA PORUKA: sonyasha
Nego ženske, šta mislite o imenu Milutin?

Baš lepo ime. A još mi je od skora omiljena Knjiga o Milutinu.

Kata90 -> RE: ime za decaka (8.8.2015 14:55:52)

Meni se oba imena svidjaju[sm=smiley1.gif]

Maraj -> RE: ime za decaka (8.8.2015 15:05:56)

Ja iskreno nisam ni za jedno ni za drugo..... zasto ne Radivoje ili Dimitrije.... ona su mi lepsa nego Milutin i Neven. Dimitrije mi je bas lepo al se moj deda tako zvao a ja ne zelim da me dete asocira na nekoga....

Anoniman -> RE: ime za decaka (8.8.2015 15:08:29)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Moj tata se zove Milutin [sm=smiley1.gif] ali mnogo mi je starinsko, nije mi za dete rođeno u 21. veku [sm=smiley1.gif]

Mislim isto kao Ana.

A Neven pa znam onog lepog manekena, mislim davnooo je bio manken, bese Neven Blagojevic, lep covek, ali ime mi se ne svidja.

Skoro je neko u mom okruzenju dao detetu ime Manojlo[sm=zmeden.gif]

branki* -> RE: ime za decaka (8.8.2015 15:19:15)

Cojle,manojle,digi,digi,radojle[sm=smiley36.gif]
Meni se milutin dopada[sm=smiley1.gif]

Rosita -> RE: ime za decaka (8.8.2015 15:20:51)

Hahaha, branki, ta;no si pogodila sta je rekao mm [sm=smiley36.gif]

Ne znam da li bih dala ime Neven, ne bih verovatno, ali mi je lepo, steta sto je suvise nezno [sm=smiley36.gif]

Da, da, ima onaj maneken Neven, stalno je na revijama Pal Zileri [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: ime za decaka (8.8.2015 15:21:06)

Mojoj sveki ime palo Nikolina, i majka joj da Dobrila, evo ni dan danas da pezali sto se tako zove[sm=smiley36.gif]sto je Dobrila umesto Nikolina..

cockic -> RE: ime za decaka (8.8.2015 15:37:47)

Meni se ta imena starija nesvidjaju.više sam za tipa,Petar,Nikola,Marko Luka,Stefan...Mihajlo, i to su starija ali uvek moderna.
Petar je inače mm dao,do samog porođaja nismo znali kako će se zvati.bila je opcija Simeon,Simon,Nestor [sm=smiley1.gif]

jess021 -> RE: ime za decaka (8.8.2015 16:28:15)

Meni se ne dopada Neven, a ni Milutin.
Trenutno mi je lepo Mihajlo.

sonyasha -> RE: ime za decaka (8.8.2015 19:07:27)

Joj, meni su lepa Mihajlo ali nadimak Mika užasan, Luka, Marko, Lazar,Ilija ali su sva trenutno ekstremno česta a to mi je pakao, mnogo sam srećna kada u parkiću zovem Vojina a on se jedini okrene [sm=smiley36.gif]

veselicaa -> RE: ime za decaka (8.8.2015 21:26:36)

Meni se ne svidja Neven a ni Milutin,nekako mi ne idu uz bebu,prvo je nekako cudno a drugo mi je vise ime za neku straiju osobu.
Mm voli ime Mihajlo,kada smo se dogovarali za ime kada sam prvi put bila [sm=nosecka.gif] on ga je izabrao za decaka.I meni se svidja,ali mi se vise svidja Andrej.

wivern -> RE: ime za decaka (9.8.2015 1:19:29)

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Mojoj sveki ime palo Nikolina, i majka joj da Dobrila, evo ni dan danas da pezali sto se tako zove[sm=smiley36.gif]sto je Dobrila umesto Nikolina..

Hahahahaha a moj cale je trebalo da se zove Mladen, ali se kum napio i prijavio ga kao Zivorada?!? Kod nas u familiji se vrte samo dva imena (trece je prekinuto sa mojim ocem [sm=smiley36.gif]) Dusan i Dragan. Dusan mi je sjajno ime ali mi ga je preko glave vise. Dragan mi je grozno ime i u muskom i u zenskom obliku.
Meni je Neven ok, neobicno.

choopa choops -> RE: ime za decaka (9.8.2015 1:41:25)

Ne znam koliko ste upućeni u hrvatsku estradu, ali meni je ime Neven direktna asocijacija na KLIK Znači fui [sm=smiley21.gif][sm=jezicek.gif] (da se neko ne uvrijedi....)
A Milutin mi je isto bezveze.

Baš neki dan pričam nešto sa mužem o jednom drugaru iz vrtića od moga M, koji se zove Vukašin. MM kaže da je njemu to ime skroz seljačko, a recimo meni se baš dopada [sm=smiley1.gif]

Rosita -> RE: ime za decaka (9.8.2015 7:55:14)

Hahaha, ajde pustite mi Nevena na miru [sm=jezicek.gif]. Ovaj cupin jeste bljak [sm=smiley13.gif].

emicaa -> RE: ime za decaka (9.8.2015 8:33:55)

Ni meni se ne svidja nijedno ali svako zna šta se njemu svidja [sm=smiley1.gif]
Jedno od najgorih što sam čula je vučina i umirala sam od smjeha kad mi je drug rekao da će dati ako bude sin,sreća pa je bila curica [sm=smiley1.gif]

cockic -> RE: ime za decaka (9.8.2015 8:45:36)

Ja Mihajla nikad ne bi zvala miki.miki mi je za Miroslava a i to ne bi dala detetu.
A sto se tice Nevena,ja vocna imena ne volim mada Nevena mi je kao žensko ime lepo nije voćka nego cvet.a višnja,trešnja ne.

Maraj -> RE: ime za decaka (9.8.2015 9:45:02)

Ijao chupin Neven ne nikako....mada ni ovako ne.
ma ako hocete srpska imena koja nisu cesta evo ko je skoro dao detetu ime Dragan, Milivoje gore spomenuti Dimitrije...a nesto nisam skoro cula ni Milan ni Milos

jess021 -> RE: ime za decaka (9.8.2015 9:47:52)

Choopo i meni je asocijajacija odmah bila na tog Nevena[sm=smiley1.gif]
Cula sam da je u NS sad popularno ime Tadija.

mirkam -> RE: ime za decaka (9.8.2015 12:05:12)

Neven,neeee nikako.
Meni se trenutno svidja Maksim.
Dijana,jeste da nije tema,al kad te vidjeh ovdje...jesam li opet propustila nešto ? [sm=smiley1.gif]

Maraj -> RE: ime za decaka (9.8.2015 13:45:47)

Mirka, propustila si [sm=smiley4.gif]

dijana1* -> RE: ime za decaka (9.8.2015 13:56:53)

Mirka, jedino da je ponovo decak ako na to mislis[sm=smiley36.gif]

Rosita -> RE: ime za decaka (9.8.2015 14:51:15)

Joj Vučina [sm=smiley36.gif]. Mogu misliti kako zvuči kad pozovu dete u parkiću- Taadijaaa! Nije mi lepo ni kad čujem Ignjate, Mijate i slično. Ma ne znam, stvar ukusa. Svi bismo mi lepo a retko ime, al takvih je malo. PS Ja onako ćaskam na ovoj temi, nesam trudna.

wivern -> RE: ime za decaka (9.8.2015 15:39:50)

IZVORNA PORUKA: mirkam
Meni se trenutno svidja Maksim.

I meni, i jos sam mislila kako ih nema mnogo. A ono cvrc. Izadjem napolje a pola dece Maksimi [sm=smiley29.gif]

Maraj -> RE: ime za decaka (9.8.2015 15:43:58)

Da da. Danas svako trece dete-Maksim.
jer vas Maksim podseti na ono " Sta lupas ko Maksim po diviziji"

Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>