choopa choops -> RE: Školske tašne (3.4.2017 22:24:47)
|
Bubo ranac je super![sm=bravo.gif] Da ga srećno nosite i dobijate sve petice! [sm=smiley36.gif] Što se naših torbi tiče, ja sam za M prošle godine uzela u Konzumu ranac za 15ak e. Isto na ovaj fazon, četvrtasti. Jako je kvalitetan, lijep na izgled, ali....puno je tezak [sm=smiley13.gif] Malo sam se smorla jer nisam mislila puno o tome. Sreća u nesreći je što oni ostavljajuknjige u školi, a nose samo ono što imaju za domaći i pernicu. E pa samo tako je težak, mogu da zamislim šta bi bilo da ga treba napunit. [sm=zmeden.gif] Mada, računam da će dok dođe vrijeme za nošenje svih knjiga, biti treći/četvrti razred, pa ga svakako neće nosit jer će biti veliki djecak a ranac bebast [sm=smiley36.gif] A uzela sam mu i sa ebaya (njega sam rvo i narucila, ali posto nije stigao na vrijeme prije pocetka skole, onda smo kupili ovajgornji) jedan laganica Minecraft, taj je bas lagan i uopste nije los. A za L sam uzela Target, jer joj je stari bio na izdisaju,i na jednom mjestu gdje su rucke se vec odšio, a plaćen je oko 40e [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]
|
|
|
|