Didy -> RE: Školske tašne (15.8.2015 15:45:16)
|
Evo da i ovde podelim iskustvo oko kupovine školske tašne. Mi smo uzeli OVU "Connect" školsku torbu. Poveli smo ga u knjižaru i pustili da sam bira. Mislim da je presudila aplikacija košarkaša i lopte. [sm=jezicek.gif] Sve što smo gledali su imale i ojačanje na leđima i tvrdo dno. Ova mu se odmah najviše dopala, ali smo ipak obišli sve knjižare u gradu. Na kraju se skroz sludio, pa smo se vratili u prvu knjižaru i zajedno složili na pult tri torbe (uži izbor [sm=jezicek.gif]) i odabrao je onu koju je prvu uzeo u ruke kad smo prvi put ušli u tu knjižaru. Dosta je prostrana, ima puno pregrada, a najvažnije je da se njemu sviđa. One kockice torbe su se meni najviše dopale, u smislu da mislim da su najpraktičnije, najlakše bi složio stvari u nju, ali nisam htela da namećem njemu svoj stav. Pogotovo kad sam videla kako mu smešno stoji (kao da ima grbu na leđima) i kad je jedna trgovkinja rekla da je krupan i da bi je prerastao do sledeće godine. On je dosta viši od prosečnog prvaka (140 je bio u junu, sad je i viši), ima 35 kg, tako da mu je svaka, i ona najveća, bila iznad struka, pa na to nismo obraćali pažnju. Uzeli smo i punu peronicu da se slaže uz torbu, treba da odemo da mu poručimo radni sto i stolicu i ništa više ne kupujemo dok učitaljica ne kaže šta tačno treba.
|
|
|
|