RE: Školske tašne (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Od đačića do đaka

Poruka

dddaca -> RE: Školske tašne (23.7.2021 14:16:16)

Sad bas razmisljam sta je bolji izbor. Da li da tegle knjige na ledjima ili da ih vuku. Jer i kad vuku ranac ulazu neki napor, a kicma ne stoji pravo. kako god okrenes, nije dobro

Tiziana -> RE: Školske tašne (23.7.2021 14:16:18)

Rucka sa tockicima je spas.

Definitivno ne moze da se poredi sa nosenjem ranca na ledjima. Samo je bitno da tockici bas ne budu plasticni pa da se brzo razdrndaju.

Moji su oboje to hteli,cerka je cak izricito trazila i kakvu rucku hoce,njemu je bilo svejedno. Sad u petom naravno ne nosi taj ranac, nosi neki koji cak nije namnjen za skolu, nravno nema tockice, ali je odlican.
Kazem ona ce ovaj njen sigurno nositi/vuci i u 4.,a mozda i u 5..

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Rucka sa tockicima. Pogresili smo sto to nismo kupili deci. T bi trebalo danuzmemo, jer ce joj u petom biti jos teži ranac

Tiziana -> RE: Školske tašne (23.7.2021 14:19:05)

Mislimd a nije za poredjenje.
Ja znam kad ja vucem kako je,a kako je kad stavim na ledja jer npr pada kisa. Nama skola nije daleko, oteglim se. A kamoli dete od 25kg.

IZVORNA PORUKA: dddaca

Sad bas razmisljam sta je bolji izbor. Da li da tegle knjige na ledjima ili da ih vuku. Jer i kad vuku ranac ulazu neki napor, a kicma ne stoji pravo. kako god okrenes, nije dobro

dddaca -> RE: Školske tašne (23.7.2021 15:42:38)

Kazem da ne znam, da razmisljam sta je bolje.
Reci mi da li taj ranac sa tockicima ima mogucnost i nosenja na ledjima i da li tockici pri tome smetaju?

Tiziana -> RE: Školske tašne (23.7.2021 17:34:12)

[img]https://www.ringeraja.rs/lokalni/Slike/forum/images/2131225-370.jpg[/img]
Ovako izgleda

dddaca -> RE: Školske tašne (23.7.2021 17:56:16)

Tizi hvala.

IvanaSK RR -> RE: Školske tašne (23.7.2021 21:44:04)

Nemam ja nista protiv, Sanjice. A i ona je devojčica ❤️ jedino sto mi je bilo bitno je da sam ranac ne bude mnogo tezak, da ne dodaje tezinu knjigama. 

Sanjica26 RR -> RE: Školske tašne (23.7.2021 21:47:29)

Ma, znam da nemas nista protiv.😊

Koji god izabrali, kao sto kaže Ivana nemojte da bude težak. 

flamingos -> RE: Školske tašne (24.7.2021 16:47:30)

Da Ivana,to je najbitnije,da sam ranac bude lak.Zato i preporučih ovaj.Mi smo prezadovoljni.Opet-stvar ukusa,izbora,želja...

dddaca -> RE: Školske tašne (24.7.2021 17:20:37)

Ima jos vremena za razmisljanje

flamingos -> RE: Školske tašne (24.7.2021 18:03:00)

Brzo vreme prolazi.Evo kraj jula.Mi ćemo polovinom avgusta u šoping i po ranac,garderobu i sve ostalo što je potrebno za školu.

dunja RR -> RE: Školske tašne (24.7.2021 19:59:14)

Tizi, znači ako sam dobro razumela ne smetaju točkići za nošenje na leđima?

Na sajtu koji gledam ima nekoliko sa točkićima, da li je recimo ovaj ok KLIK

dunja RR -> RE: Školske tašne (24.7.2021 19:59:56)

Ili OVAJ KLIK

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Tizi, znači ako sam dobro razumela ne smetaju točkići za nošenje na leđima?

Na sajtu koji gledam ima nekoliko sa točkićima, da li je recimo ovaj ok KLIK

Tiziana -> RE: Školske tašne (24.7.2021 22:57:34)

Da, ja bih uzela jedan od ova dva.slican je ovom koji mi imamo. 

Ne, tockici ne smetaju, nekako su sa strane. Tockici deluju da su gumeni, sto je super i ima teleskopska rucka sto znaci da on moze sebi da podesi, a vi sebi.Deluje i dovoljno cvrst. 

dunja RR -> RE: Školske tašne (27.7.2021 4:57:16)

Hvala vam svima puno [sm=smiley31.gif]

Poslaću bratu nekoliko linkova, uključujući i ove sa točkićima, pa nek izabere najbolji.

dunja RR -> RE: Školske tašne (11.8.2021 14:56:14)

Drage mame školaraca,

Dajte mišljenje molim vas.

Ujak treba da nam rezerviše ranac, oni sa točkićima sa sajta koji sam slala nisu za školarce, pa trebam odabrati jedan od ova 3:

Ovaj prvi je najskuplji, pa ako se time vodim, trebalo bi i da je najbolji, ali je i 200grama teži od trećeg, drugi je isto oko 1kg težine (ima i opcija ovof prvog sa žutim, ona se sinu više dodapa, ali mislim da bi se prljao brzo taj žuti deo?)

1. KLIK

KLIK SA ŽUTIM

2. KLIK DRUGI IZBOR

3. Ovaj je nešto jeftniji i malo lakši KLIK TREĆI IZBOR

flamingos -> RE: Školske tašne (11.8.2021 15:05:13)

Dunja,neću ti biti baš od neke pomoći-svi su prelepi.Zasedajte,glasajte i donesite odluku.❤

dunja RR -> RE: Školske tašne (11.8.2021 15:23:31)

Samo ovaj treći ima garanciju godinu dana, prva dva imaju garanciju 2 godine, a ima još jedan koji sam izbacila iz užeg izbora jer je do 9 godina preporučeni uzrast (ostali su do 10 godina), sličan je kao drugi (meni ječak i lepši od drugog) ali je i lakši, cena malko niža od drugog, isto 2 godine garancije KLIK

dunja RR -> RE: Školske tašne (11.8.2021 15:30:40)

Ovaj mi je zapravo najslađi, ali šteta što je do 9 godina :( ja bi ako može bar do 4-og da nosi ovaj koji sada uzmemo.
Možda bi mogao i ovaj do 4-og šta mislite?

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Samo ovaj treći ima garanciju godinu dana, prva dva imaju garanciju 2 godine, a ima još jedan koji sam izbacila iz užeg izbora jer je do 9 godina preporučeni uzrast (ostali su do 10 godina), sličan je kao drugi (meni ječak i lepši od drugog) ali je i lakši, cena malko niža od drugog, isto 2 godine garancije KLIK

Tiziana -> RE: Školske tašne (11.8.2021 15:36:59)

Mozda da umzes ovaj sto je svedeniji,bez lopte i sl. NJima to postane u nekom trenutku malo truba, nije vise kul :-)

Inace su super rancevi..

dunja RR -> RE: Školske tašne (11.8.2021 15:41:05)

Tizi, onda ovaj prvi? S se najviše dopada ovaj prvi sa linka, ali opcija sa žutim, a meni ako mora prvi onda ova opcija sa sivim. Verovatno i jeste najbolji, ako je gledati po ceni.
Šta misliš da li bi se ta žuta prljala ili da uzmem?

dddaca -> RE: Školske tašne (11.8.2021 15:53:22)

Dunja
i sama imam milion pitanja u vezi ranceva, ali onako, na oko, najlepsi mi je ovaj sa zutim.
Prvi jeste prakticniji sto se tice prljanja, ali sa ovi drugim ce biti vidljiviji nocu. Uz to, ako uzmes nesto sto se deteu ne svidja, racunaj da ce vec sledece godine traziti novi.

Sanjica26 RR -> RE: Školske tašne (11.8.2021 16:10:22)

Suzi, ovaj sto si stavila drugi izbor deluje da nije praktican, da nije lak. Najbolji su prvi i žuti.

Tiziana -> RE: Školske tašne (11.8.2021 16:24:08)

IZVORNA PORUKA: dddaca

Dunja
i sama imam milion pitanja u vezi ranceva, ali onako, na oko, najlepsi mi je ovaj sa zutim.
Prvi jeste prakticniji sto se tice prljanja, ali sa ovi drugim ce biti vidljiviji nocu. Uz to, ako uzmes nesto sto se deteu ne svidja, racunaj da ce vec sledece godine traziti novi.

Prljace se koji god da uzmes. Oni to bacaju svuda. Ne gine ti pranje :-)
Ali da, prvi ili zuti, slazem se sa Sanjicom. A ti uzmi onaj koji se njemu vise svidja, neka izabere..

dunja RR -> RE: Školske tašne (11.8.2021 18:14:08)

Hvala vam svima puno ❤

Naruvcia sam zuti!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>